Σπίτι - Διακόσμηση29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2018

Πιστολάκι μαλλιών | 5 εναλλακτικές χρήσεις που δεν φανταζόσουν!

Μερικά μικρά προβλήματα που μπορείς να λύσεις με τη βοήθειά του

Πιστολάκι μαλλιών | 5 εναλλακτικές χρήσεις που δεν φανταζόσουν!

Μπορεί να χρησιμοποιείς το πιστολάκι μαλλιών για να στεγνώσεις και να φτιάξεις τα μαλλιά σου, όμως, όπως και πολλά άλλα αντικείμενα, έτσι και αυτό, έχει εναλλακτικές χρήσεις που θα σού λύσουν τα χέρια καθημερινά. Δες πέντε από αυτές παρακάτω!

1.Σιδέρωσε στα γρήγορα! 

Αν θέλεις να φορέσεις κάτι που είναι λίγο τσαλακωμένο, το πιστολάκι αποτελεί έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο για να το σιδερώσεις, χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις έξω τη σιδερώστρα. Από απόσταση 30 εκατοστών περίπου, φύσηξε το ρούχο με ζεστό αέρα και αμέσως θα δεις τα αποτελέσματα.

2.Ξεσκόνισε! 

Για δύσκολα και στενά σημεία του σπιτιού, που το πανί ξεσκονίσματος δεν φτάνει, φύσηξε με κρύο αέρα από το πιστολάκι μαλλιών! Ένας έξυπνος και γρήγορος τρόπος για να ξεμπερδεύεις άμεσα!

3.Διώξε τους ατμούς! 

Μόλις έκανες ντους και το μπάνιο έχει γεμίσει υδρατμούς; Υπάρχει λύση. Φύσηξε λίγο με το πιστολάκι στον κρύο αέρα και σε μερικά δευτερόλεπτα όλος ο ατμός θα έχει εξαφανιστεί!

4.Στέγνωσε τα νύχια σου! 

Για να έχεις πιο γρήγορο αποτέλεσμα, φύσηξε με κρύο αέρα τα νύχια σου. Θα δεις πως μέσα σε ελάχιστα λεπτά το μανό σου θα έχει στεγνώσει.

5.Αφαίρεσε αυτοκόλλητα

Για να αφαιρέσεις το αυτοκόλλητο από ένα καινούργιο προϊόν, πάρε το πιστολάκι και στρέψε το προς τη μεριά του αυτοκόλλητου. Έτσι, θα το ξεκολλήσεις χωρίς κόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Best of network