Σύγχρονη Ζωή30 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2020

Joseph Fiennes | Ο Βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ολλανδό αθλητή Wim Hof

Ο Joseph Fiennes οδεύει κατευθείαν για τον επόμενο ρόλο του.

Joseph Fiennes | Ο Βρετανός ηθοποιός θα υποδυθεί τον Ολλανδό αθλητή Wim Hof

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» ο Βρετανός ηθοποιός Joseph Fiennes θα υποδυθεί τον Ολλανδό αθλητή Wim Hof στην ταινία με προσωρινό τίτλο «The Ice Man».

View this post on Instagram

Always camera-ready…I'm talking about @zina_brownshadow, she always steals the show X #iceman #wimhof #nature #garden #dog #photobomb #doglover #naturelove #wimhofmethod

A post shared by Wim Hof (@iceman_hof) on

Ο Hof ονομάστηκε «The Iceman» σπάζοντας έναν αριθμό από ρεκόρ που σχετίζονται με την έκθεση στο κρύο, συμπεριλαμβανομένης της αναρρίχησης στο Όρος Κιλιμάντζαρο με σορτς, τρέξιμο μισού μαραθωνίου στον Αρκτικό Κύκλο χωρίς παπούτσια και παραμονή σε δοχείο γεμάτο με παγάκια για περισσότερο από 112 λεπτά. Ο αθλητής έχει αναπτύξει τη μέθοδο «Wim Hof», έναν συνδυασμό αναπνοής, κρυοθεραπείας και συγκέντρωσης, και τη διδάσκει σε άτομα από όλο τον κόσμο.

«Το να μεταφέρεις το απίστευτο μήνυμα του Βιμ Χοφ και να επικοινωνείς το εξαιρετικό ταξίδι του Ice Man είναι ένα μοναδικό προνόμιο», δήλωσε ο Fiennes.

«Η Μέθοδος και η ιστορία πίσω από το ταξίδι ενός ανθρώπου, όπως είστε εσείς ή εγώ είναι κάτι που πρέπει να γίνεται γνωστό. Ο Joseph Fiennes είναι ένας μεγάλος ερμηνευτής… Αυτό δεν είναι μόνο ένα κορυφαίο παίξιμο. Έχει τα κότσια και τη δόξα για να κάνει πραγματικότητα το παιχνίδι της ζωής. Τη ζωή, τον θάνατο και πάλι πίσω. Η ταινία θα μεταφέρει κομμάτια της πραγματικής ζωής…», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Hof.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network