Σύγχρονη Ζωή11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Οι καλύτερες πόζες για φωτογραφίες στο Instagram αν φαίνεσαι μόνο εσύ

Τα καλύτερα tips για την solo πόζα σου

Όλες μας έχουμε βρεθεί μπροστά από μία τέλεια τοιχογραφία, ένα μπαλκόνι με θέα ή μία παραλία και θέλουμε να ποζάρουμε για να μοιραστούμε τη στιγμή στο Instagram. Ας το παραδεχτούμε όμως: οι solo φωτογραφίες μας κάνουν να αισθανόμαστε άβολα (κι αυτό μπορεί να βγει στον φακό). «Τι κάνω με τα χέρια μου;», «Που να κοιτάξω;», «Φαίνομαι φυσική;», είναι μερικά από τα ερωτήματα που μας βασανίζουν εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς, όμως κάποιες γυναίκες φαίνονται να είναι επαγγελματίες  στο είδος, οπότε ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους. Δες λοιπόν, τις καλύτερες πόζες για φωτογραφίες στο Instagram αν φαίνεσαι μόνο εσύ.

Οι καλύτερες πόζες για φωτογραφίες στο Instagram αν είσαι μόνη σου

Οι καλύτερες πόζες για φωτογραφίες στο Instagram αν φαίνεσαι μόνο εσύ

Παίξε με τα μαλλιά σου

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που προκύπτουν όταν ποζάρεις μόνη σου είναι τι θα κάνεις με τα χέρια σου. Να τα βάλεις στις τσέπες σου; Αν δεν έχεις; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να τα απασχολήσεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου. Έτσι, θα έχεις δώσει λύση στο ένα χέρι και θα έχεις πάρει τα μαλλιά μπροστά από το πρόσωπό σου.

Κάλυψε τον ήλιο

Ένας άλλος τρόπος για να απασχολήσεις τα χέρια σου είναι να προσποιηθείς ότι ξέχασες τα γυαλιά σου και θέλεις να καλύψεις τον ήλιο με το χέρι σου. Από τη στιγμή που βρισκόμαστε συχνά σε αυτή τη θέση, δεν φαίνεται σαν κάτι αφύσικο ή ψεύτικο. Βεβαιώσου όμως ότι έχεις μία ευχάριστη έκφραση στο πρόσωπό σου!

Κράτα κάτι στο χέρι σου

Μπορεί να είναι η τσάντα σου, ένας καφές ή ένα παγωτό χωνάκι. Το θέμα είναι να μην μοιάζεις σαν στρατιώτης, αλλά να δείχνεις ανέμελη και χαλαρή.

Βρες cool backgrounds

Δεν χρειάζεται να εναρμονιστείς πλήρως με το background (αν και δεν θα ήταν άσχημο), αλλά να βρεις κάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα, ώστε να δοθεί λιγότερη βαρύτητα στη δική σου πόζα.

Δες ακόμα: Oι Instagram λογαριασμοί που θέλουμε να ακολουθούμε τώρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Best of network