Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Project Runway | Ο μεγάλος τελικός την Παρασκευή στο Open!

Δες όλα όσα εξασφάλισε το madamefigaro.gr

Project Runway

Πριν λίγους μήνες, 16 φιλόδοξοι σχεδιαστές μόδας ξεκίνησαν το πιο δημιουργικό ταξίδι λαμβάνοντας μέρος στο Project Runway. Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του και έτσι την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, ένας σχεδιαστής θα είναι ο μεγάλος νικητής! Η διαδρομή προς τον τελικό δεν ήταν καθόλου εύκολη και περιελάμβανε πολλές δοκιμασίες, αυξημένες απαιτήσεις και ασφυκτικές προθεσμίες.

Οι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να ράψουν δημιουργίες μέσα σε 3, 5, 8, 10 ακόμα και 12 ώρες. 124 ρούχα παρουσιάστηκαν συνολικά στο catwalk και οι 3 που κατάφεραν να ξεχωρίσουν είναι η Μαργαρίτα Πριφτάκη, η Ιουλία Ταρχάνοβα και ο Τάσος Ντοβλέτογλου. Ένα από τους 3 θα κερδίσει 50.000 ευρώ, μια επαγγελματική ραπτομηχανή Singer, θα υπογράψει για μια αποκλειστική capsule συλλογή με τη γνωστή ελληνική εταιρεία ρούχων Helmi και θα δει μια από τις δημιουργίες του στο εξώφυλλο του περιοδικού Madame Figaro.

Για την τελική δοκιμασία που θα αναδείξει τον νικητή, οι 3 φιναλίστ θα πρέπει να παρουσιάσουν μια mini συλλογή 4 ρούχων. Η συλλογή τους θα πρέπει να έχει έναν τίτλο και να διηγείται μια ιστορία. Στην τελευταία ανάθεση, στο ατελιέ, τους περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ο μέντορας κάλεσε όλους τους πρώην συμμετέχοντες και οι 3 διαγωνιζόμενοι επέλεξαν από έναν βοηθό ο καθένας. Οι σχεδιαστές είχαν την δυνατότητα να ράψουν όσες ώρες ήθελαν… και κυριολεκτικά κοιμήθηκαν στο ατελιέ μην θέλοντας να χάσουν ούτε λεπτό μέχρι το τελικό runway.

Δες όλα όσα εξασφάλισε το madamefigaro.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network