Σύγχρονη Ζωή : Ψυχαγωγία17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Τα καλύτερα του 2018 από το Netflix!

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε αυτά τα αποτελέσματα

Netflix | Η πιο επιτυχημένη εφαρμογή στον κόσμο - Ξεπέρασε ακόμα και το Youtube!

Το Netflix έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και φυσικά ανυπομονούσαμε να δούμε τη λίστα που θα ανακοίνωνε με τα καλύτερα για το 2018. Στα top του 2018 λοιπόν, που αφορούν παραγωγές που έκαναν πρεμιέρα από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 28 Νοεμβρίου θα δούμε τι λάτρεψε ο κόσμος και πολύ πιθανόν και εσύ.

Οι τρεις ταινίες που έχουν κατακτήσει την πρωτιά είναι οι ρομαντικές κομεντί «The Kissing Booth», «To All The Boys I’ve Loved Before» και η μουσική βιογραφία «Roxane Roxane». Να σε ενημερώσουμε ότι είναι οι ταινίες με τον υψηλότερο ρυθμό επαναληπτικών θεάσεων και όχι συνολικό αριθμό θεάσεων, οι οποίες δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμη.

Στις κορυφαίες σειρές, τα αποτελέσματα προέρχονται από την Αμερική και αφορούν τον υψηλότερο μέσο χρόνο θέασης ανά επίσκεψη. Έτσι κορυφαία σειρά ήταν το «On My Block», ενώ τη δεύτερη θέση κατέχει η συνέχεια του «Μaking a Murderer» και την τρίτη θέση η δεύτερη σεζόν του «13 Reasons Why».

View this post on Instagram

#onmyblock

A post shared by On My Block (@onmyblocknetflix) on

Τέλος, οι αστέρες που «έκλεψαν» τις καρδιές του κοινού, είναι οι Fab Five της εκπομπής «Queer Eye», ενώ ακολουθεί η Lana Condor της ταινίας «To All The Boys I’ve Loved Before» και ο Joel Courtney της ταινίας «The Kissing Booth». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Best of network