Σύγχρονη Ζωή19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2018

Συγκινούν οι τετράδυμες από την Ηλεία σε μια υπέροχη διαφήμιση

Η συγκεκριμένη διαφήμιση περιγράφει με συγκινητικό τρόπο την διαδρομή προς τις πανελλήνιες

Αυτή η μάνα, στη νέα διαφήμιση για το γάλα της ΔΕΛΤΑ είναι η Μαρύα Καρυανού, η μητέρα της Αιμιλίας, της Μαριάνας, της Νικολίας και της Χριστίνας, των τετράδυμων κοριτσιών από τον Πύργο που πέρυσι πέρασαν στις Πανελλήνιες και όλα τα ΜΜΕ χαρακτήριζαν το επίτευγμά τους ως «τετράδυμη επιτυχία».

Τα τέσσερα κορίτσια, μαθήτριες του 2ου Λυκείου Πύργου μέχρι πέρυσι, από την πρώτη στιγμή της ζωής τους, πορεύονταν μαζί στο νηπιαγωγείο, στο Δημοτικό Σχολείο, στο Γυμνάσιο, στο Λύκειο, στις δραστηριότητες, στις εκδρομές, στις παρέες. Δεν είναι μόνο αδελφές, αλλά και φίλες κολλητές. Τόσο που, μέχρι να δουν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών, είχαν το άγχος μη τυχόν και κάποια από τις τέσσερις περάσει σε διαφορετική πόλη.

Η συγκεκριμένη διαφήμιση περιγράφει με συγκινητικό τρόπο την διαδρομή προς τις πανελλήνιες, το άγχος και την αγωνία που πέρασε η οικογένεια, αλλά και την δικαίωση που ήρθε στο τέλος. Μια διαδρομή που θα κάνει πολλούς γονείς να ταυτιστούν και να θυμηθούν το ταξίδι που έχουν κάνει (ή που κάνουν) και εκείνοι με τα παιδιά τους, όχι μόνο για τις πανελλήνιες, αλλά για κάθε τι που απαιτεί προσπάθεια και αγώνα.

Τα κορίτσια, σήμερα βρίσκονται στην Αθήνα και ζουν μαζί, αν και η Μαριάνα λείπει συχνά, καθώς έχει πετύχει στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), ενώ η Αιμιλία σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου, η Νικολία στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και η Χριστίνα στη Σχολή Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΑΣΠΑΙΤΕ).

Δες τη διαφήμιση στο themamagers.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ

Συγχρονη Ζωη16 Αυγούστου 2018

8 τρόποι για να παραμείνεις δροσερή χωρίς air condition

Κι όμως μπορείς να το καταφέρεις!

Συγχρονη Ζωη15 Αυγούστου 2018

Αυτή η γαλλική ταινία του 1986 σε προτρέπει να ταξιδέψεις μόνη σου

Η "Πράσινη Αχτίδα" του Rohmer αποτελεί μία ωδή στο καλοκαίρι και την αποδοχή της μοναξιάς.

life coaching
Συγχρονη Ζωη13 Αυγούστου 2018

Μπορεί το Life Coaching να αλλάξει τη ζωή σου;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ''προπόνηση ζωής''

Ταξιδι12 Αυγούστου 2018

Love is in the Air | Τίποτα δεν λέει καλύτερα «σ’ αγαπώ» από μία ρομαντική απόδραση για δύο

Στο πιο ειδυλλιακό location της χώρας, το Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort

Best of network