Σύγχρονη Ζωή : Ταξίδι20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, 2018

Μία υπηρεσία του Airbnb σε ταξιδεύει στα πιο μαγικά σπίτια του κόσμου

Ζήσε το απόλυτο wanderlust σαν ντόπιος

Όσο κι αν αγαπάμε το hotel trotting, το Airbnb έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, αφού μας δίνει την ευκαιρία να ζήσουμε πραγματικά σαν locals σε μία άλλη χώρα. Τα τελευταία χρόνια, η εν λόγω υπηρεσία έχει κάνει μεγάλα άλματα στον τομέα των εμπειριών που προσφέρει – μέχρι και shopping με τη Sarah Jessica Parker – με αποκορύφωμα μία νέα υπηρεσία που σε ταξιδεύει στα πιο μαγικά σπίτια του κόσμου.

Η high end εκδοχή του Airbndn, που “προορίζεται για ανθρώπους που αναζητούν όμορφα σπίτια”, δημιουργήθηκε για να ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν το απόλυτο #wanderlust.

Τα Airbnb Plus σπίτια έχουν ξεχωρίσει για τη διακόσμηση και τις παροχές που παρέχουν, όπως το άμεσο check-in, τις άρτια εξοπλισμένες κουζίνες και φυσικά το γρήγορο internet.

Για να καταχωρίσει κάποιος το σπίτι του σε αυτή την premium κατηγορία, θα πρέπει να πληροί κάποιες προδιαγραφές, όπως συνολική βαθμολογία πάνω από 4.8 και ιστορικό που να δείχνει ότι ήταν 95% full booked, χωρίς ακυρώσεις. Μόλις το σπίτι εγκριθεί από το πρόγραμμα, η εταιρεία στέλνει επαγγελματία φωτογράφο.

Φυσικά, όλη αυτή η εμπειρία κοστίζει κάτι παραπάνω. Συνήθως, οι διανυκτερεύσεις κοστολογούνται πάνω από 200 δολάρια, τη διπλάσια τιμή από το μέσο που είναι γύρω στα 100 δολάρια ανά βράδυ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΞΙΔΙ

Συγχρονη Ζωη13 Δεκεμβρίου 2018

Ζήσε φέτος τις πιο μαγευτικές γιορτές στη Λάρισα

Με τη φιλοξενία του Grecotel Larissa Imperial

Ταξιδι02 Δεκεμβρίου 2018

Αυτές τις γιορτές θα τις περάσεις στο εξωτερικό! 7+1 μαγικοί προορισμοί

Οι καλύτεροι προορισμοί για Χριστούγεννα στο εξωτερικό.

Ταξιδι27 Νοεμβρίου 2018

Οι φετινές γιορτές θα είναι κάτι παραπάνω από μαγικές με θέα την Ακρόπολη, από τα Aria Hotels!

Φέτος ζήσε την μαγεία των γιορτών στην καρδιά της Αθήνας με τα Aria Hotels!

Best of network