Υγεία : Fitness10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Ελένη Πετρουλάκη | Οι 15 κορυφαίες συμβουλές της για ένα υγιές και δυνατό σώμα

Κάνε total body (and mind) makeover με τη βοήθεια της fitness expert.

Ελένη Πετρουλάκη: Οι 15 κορυφαίες συμβουλές της για ένα υγιές και δυνατό σώμα

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, η Ελένη Πετρουλάκη φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ως fitness expert. Η ίδια νιώθει πως διανύει την καλύτερή της περίοδο.

Πράγματι, τη διανύει, καθώς με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει από διαρκείς εκπαιδεύσεις, την ασίγαστη αναζήτηση, τους αξιόλογους συνεργάτες της στο Fitlab αλλά και με την πολύχρονη εμπειρία της καταφέρνει και βοηθά με τρόπο ουσιαστικό κάθε γυναίκα που θέλει να αλλάξει το σώμα της. Διαφήμισή της; Οι φωτογραφίες «πριν» και «μετά» στο Ιnstagram, αλλά και οι περισσότερες από 2.500 γυναίκες που έχουν δει εντυπωσιακά αποτελέσματα επάνω τους. Ακολουθούν οι 15 top συμβουλές της για total body (and mind) makeover!

15 κορυφαίες συμβουλές από την Ελένη Πετρουλάκη:

1. Ο μόνος τρόπος για να σπάσεις την αλυσίδα DNA, για να αλλάξεις δηλαδή το σωματότυπό σου και οποιαδήποτε προδιάθεση για ασθένεια, είναι η σωστή διατροφή και η άσκηση.

2. Ο μυϊκός ιστός ιδανικά πρέπει να χτίζεται στην παιδική ηλικία και μεγαλώνοντας να κάνουμε συντήρηση. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο τα παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Ωστόσο, ποτέ δεν είναι αργά. Μπορούμε να αυξήσουμε το μυϊκό μας ιστό σε οποιαδήποτε ηλικία.

3. Η άσκηση εκκρίνει ενδορφίνες, τις «ορμόνες της χαράς». Οπότε, δεν κάνεις μόνο καλό στο σώμα σου, αλλά και στη διάθεσή σου.

4. Οι κοιλιακοί χτίζονται στην κουζίνα. Δε θα αποκτήσεις ποτέ six pack χωρίς κατάλληλη διατροφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ FITNESS

Best of network