Υγεία : Fitness18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Ποια είναι η καλύτερη ώρα να γυμναστείς; Η Kim Kardashian σού δίνει την απάντηση

Έχοντας στο πλευρό της μια σπουδαία personal trainer και διαθέτοντας άψογο σώμα, μάλλον ξέρει ποια είναι η σωστή απάντηση

καλύτερη ώρα να γυμναστείς

Tα τελευταία χρόνια η Kim Kardashian έχει αφεθεί στα μαγικά χέρια της personal trainer, Melissa Alcantara, που είναι ειδήμων στο θέμα της προπόνησης και τα αποτελέσματα στο σώμα της είναι θεαματικά. Η star ακολουθεί τις καλύτερες συμβουλές γυμναστικής και οτιδήποτε κάνει, υπό της οδηγίες της Melissa, σίγουρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όποια θέλει ένα τέλεια γυμνασμένο, αλλά και θηλυκό σώμα. Αυτή τη φορά, η Kim μάς παρουσιάζει την ώρα της μέρας που προτιμά να γυμνάζεται.

Αερόβια άσκηση για γλουτούς | 3 tricks για να δεις ΟΝΤΩΣ αποτέλεσμα

Ποια είναι η καλύτερη ώρα να γυμναστείς; Η Kim Kardashian σού δίνει την απάντηση:

καλύτερη ώρα να γυμναστείς

Τι τρώει σε μια μέρα η πιο διάσημη personal trainer, αυτή της Kim Kardashian;

Σύμφωνα λοιπόν με τις συνήθειες της star, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει ανάλογο Insta story, η ιδανική ώρα για γυμναστική είναι πολύ νωρίς το πρωί. Για την ακρίβεια, εκείνη κάθε μέρα κάνει την προπόνησή της στις 6 το πρωί για να ξεκινήσει με δυναμικό τρόπο τη μέρα της και να είναι γεμάτη ενέργεια.

Η πρωινή άσκηση, γενικότερα έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό σου και μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ τις συνήθειες της star, αν σου είναι εύκολο το πρωινό ξύπνημα.

Τα πλεονεκτήματα της πρωινής γυμναστικής: 

  • Αυξάνεται ο μεταβολισμός μας από την αρχή της ημέρας, οπότε παραμένει σε υψηλά επίπεδα όλη την υπόλοιπη μέρα, βοηθώντας μας να «κάψουμε» περισσότερες θερμίδες.
  • Γίνεται πιο γρήγορα η καύση λίπους, διότι κατά τη διάρκεια του ύπνου, το επίπεδο του γλυκογόνου των μυών πέφτει, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν ταχύτερα οι αποθήκες του και ο οργανισμός να χρησιμοποιήσει στο εξής το λίπος ως καύσιμο.
  • Ο οργανισμός μας εκκρίνει ενδορφίνες από την αρχή της ημέρας, βελτιώνοντας την ψυχική μας διάθεση, με αποτέλεσμα να συνεχίσει ευχάριστα η υπόλοιπη μέρα μας.
  • Λειτουργεί σαν μια κούπα καφέ, καθώς ενεργοποιεί και τονώνει το σώμα από την αρχή της ημέρας, δίνοντάς μας ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας.
  • Η ατμοσφαιρική ρύπανση το πρωί είναι περιορισμένη, επομένως είναι η καλύτερα ώρα για γυμναστική σε ανοιχτό χώρο.
  •  Συμβάλλει στην απώλεια βάρους, καθώς πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η πρωινή άσκηση περιορίζει την όρεξη για όλη την υπόλοιπη μέρα.
  • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, βοηθώντας στον έλεγχο της ορμονική ισορροπίας, η οποία συμβάλλει στον έλεγχο της όρεξης.

Ωστόσο, και οι απογευματινή άσκηση έχει τα δικά της πλεονεκτήματα, που μπορείς να βρεις εδώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ FITNESS

Best of network