Υγεία : Fitness16 ΜΑΪΟΥ, 2018

Ζumbathon | Το event Dancing For Life για την Γέφυρα Ζωής έρχεται στο OAKA

Η εκδήλωση θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με καλεσμένο τον ιδρυτή της Zumba Fitness, Βeto Perez

Η Γέφυρα Ζωής διοργανώνει όπως κάθε χρόνο ένα Ζumbathon για την οικονομική ενίσχυση του Πολυχώρου. Instructor με τις σχολές τους απ’ όλη την Ελλάδα αλλά κι από άλλα μέρη της Ευρώπης, ενώνονται για τον σκοπό αυτό, προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα. Φέτος, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Γέφυρα Ζωής κάνει την υπέρβαση και προσκαλεί στην Ελλάδα, τον ιδρυτή του Zumba Fitness, Βeto Perez.

Ο Perez δημιούργησε το Ζumba Fitness στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και μέσα σε δύο δεκαετίες κατάφερε να στίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο με Zumba instructors, σε πάνω από 185 χώρες σ΄ όλον τον πλανήτη, όπου 5 εκατομμύρια άτομα καθημερινά λικνίζονται στο ρυθμό των χορογραφιών του. Μία από τις ειδικεύσεις που μπορεί να αποκτήσει ένας Zumba Instructor είναι και το Zumba Gold, μια ειδική πιστοποίηση για να μπορεί να διδάξει σε άτομα με αναπηρία.

Μέχρι στιγμής, λόγω του υψηλού budget, δεν έχει καταστεί δυνατή η συμμετοχή του Perez σε καμία εκδήλωση στην Ελλάδα, κάτι που θα φέρει αναμφισβήτητα μεγάλη αναστάτωση τόσο σε όλη την Ζumba κοινότητα της Ελλάδας αλλά και των γειτόνων χωρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όποια χώρα κι αν έχει επισκεπτεί μέχρι στιγμής ο Perez έχει επικρατήσει το αδιαχώρητο και φυσικά έχουν γίνει sold out όλα τα event στα οποία συμμετείχε. Τα media –εγχώρια και μη- τον ακολουθούν σε κάθε δραστηριότητα και έχει διαρκή τηλεοπτική κάλυψη σε κάθε του βήμα. Η εκδήλωση θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με καλεσμένο τον ιδρυτή της Zumba Fitness, Βeto Perez, και η συμμετοχή του κόσμου αναμένεται να ξεπεράσει τα 5.500 άτομα.

Με δεδομένο λοιπόν τα παραπάνω και λαμβάνοντας υπόψη μας ότι και ο ίδιος είναι πολύ ευαισθητοποιημένος με τα ΑΜΕΑ και γενικότερα με τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, θεωρήσαμε ότι μια τέτοια προσωπικότητα, με τόση μεγάλη έκταση δημοσιότητας θα μας βοηθήσει αφενός να επικοινωνήσουμε τον πολυχώρο μας και τη δράση του σε όλη την Ελλάδα – και όχι μόνο, κάτι που είναι και ο πρωταρχικός μας στόχος- αλλά και γιατί όχι, να αποτελέσουμε ερέθισμά και για άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη απέναντι στην κοινωνική ένταξη των ατόμων με Αναπηρία.

Ημερομηνία: 9 Ιουνίου 2018 , Τοποθεσία Ο.Α.Κ.Α.,
Διάρκεια εκδήλωσης 7 ώρες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ FITNESS

Pippa Middleton
Fitness12 Σεπτεμβρίου 2018

Pippa Middleton | Το workout που κάνει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Plus: Πότε γεννάει η αδερφή της Kate Middleton;

Fitness09 Σεπτεμβρίου 2018

Handstand | Δες τις ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις!

Εξοικειώσου με την άσκηση άμεσα και γρήγορα

Όργανα γυμναστηρίου: Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά το καθένα ξεχωριστά;
Fitness24 Αυγούστου 2018

Όργανα γυμναστηρίου: Πώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά το καθένα ξεχωριστά;

Τι κάνει τι; Χρησιμοποίησε σωστά τα όργανα στο γυμναστήριο, δώσε στο σώμα σου το όφελός τους στο 100% και προστατέψου από τους τραυματισμούς. 

Δες το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης με περπάτημα από την trainer Ελευθερία Ζαπαντιώτη
Fitness23 Αυγούστου 2018

Δες το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης με περπάτημα από την trainer Ελευθερία Ζαπαντιώτη

Κάψε λίπος και τόνωσε το σώμα σου... περπατώντας. Ναι, γίνεται!

Best of network