Follow us

Εφηβικοί έρωτες | Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον έρωτα και την απογοήτευση;

Διανύεις την περίοδο της εφηβείας και οι αντιδράσεις στον έρωτα διαφέρουν

Loving couple holding hands

Διανύεις την περίοδο της εφηβείας και οι αντιδράσεις στον έρωτα διαφέρουν.

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στον έρωτα και την απογοήτευση;

Τι εξελίξεις να περιμένεις αυτό το μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Έχεις δυναμισμό και θέλεις να ανακαλύπτεις συνεχώς νέα πράγματα. Ενθουσιάζεσαι γρήγορα και πληγώνεσαι όταν δεν προχωράει καλά μια σχέση σου, όμως πάντα τα καταφέρνεις. Ξέρεις να ξεπερνάς μόνη σου τα εμπόδια και δεν μοιράζεσαι εύκολα τις ανησυχίες σου.

Αυτός ο μήνας μπορεί να είναι λίγο πιεστικός και ο Άρης να φέρνει υποχρεώσεις αλλά και εντάσεις με γονείς ή δασκάλους. Προσπάθησε να διαχειριστείς το θυμό σου και κάλυψε τα κενά στα μαθήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι ευαίσθητη και συναισθηματική και φοβάσαι να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου. Η σταθερότητα σε χαρακτηρίζει και εστιάζεις στο πρόσωπο που σου τραβά το ενδιαφέρον. Είσαι πιστή και δύσκολα αντιμετωπίζεις μια απογοήτευση.

Αυτό το μήνα φλερτάρεις και ασχολείσαι με την εμφάνισή σου. Είσαι δυναμική και καλό θα ήταν να κατευθύνεις την ενέργειά σου στα σπορ καθώς μπορεί να δέχεσαι πιέσεις από τα μαθήματα. Με την πανσέληνο στις 30 στο απέναντι ζώδιο, ένα ερωτικό θέμα μπορεί να πάρει διαστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παθιάζεσαι και ερωτεύεσαι εύκολα. Νιώθεις γρήγορα έλξη για κάποιο πρόσωπο, όμως εξίσου γρήγορα το ξεχνάς και μπλέκεις σε νέες περιπέτειες. Πληγώνεσαι όταν κάποιο άτομο που σου αρέσει σε απογοητεύει αλλά το καλό είναι πως δεν δυσκολεύεσαι να το ξεπεράσεις και να προχωρήσεις παρακάτω.

Αυτό το μήνα μπορεί να δεχτείς μια απογοήτευση από ένα πρόσωπο ή μπορεί να κρατάς μυστική μια σχέση σου. Από τις 25, όλα βελτιώνονται και λάμπεις. Τα οικονομικά σου μπορεί να είναι μειωμένα λόγω δυσκολιών των γονιών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι ευαίσθητη και συνεσταλμένη, πληγώνεσαι εύκολα από μια απογοήτευση και βιώνεις εντάσεις και θυμό. Βαθιά μέσα σου αναζητάς την κατανόηση και το σεβασμό και δεν ξεπερνάς εύκολα μια κακή εμπειρία. Έχεις ανάγκη την παρουσία των γονιών σου στο πλευρό σου για συμπαράσταση αλλά δεν σου αρέσει να σε ρωτούν τους λόγους της απογοήτευσής σου.

Αυτό το μήνα, το φλερτ και οι φιλίες είναι ανεβασμένα. Με τον Άρη όμως στο απέναντι ζώδιο θα πρέπει να μάθεις να κρατάς τις ισορροπίες, να είσαι διαλλακτική και να συμβιβάζεσαι. Από τις 25 κυριαρχεί η εξωστρέφεια. Με την πανσέληνο στις 30 προώθησε δημιουργικά σχέδια.

ΛΕΩΝ

Μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου, είσαι συντροφική, πιστή και ρομαντική. Αγαπάς την επικοινωνία και όταν απογοητεύεσαι μπορεί να φτάσεις μέχρι και την κατάθλιψη. Όμως ξεπερνάς τα πάντα χάρις στη δύναμη που διαθέτεις και χωρίς τη βοήθεια κανενός.

Αυτό το μήνα διατηρείς καλές σχέσεις με το σχολείο και τους καθηγητές. Είναι ένας κουραστικός μήνας με πολλές καθημερινές υποχρεώσεις και πρέπει να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι. Ασχολήσου περισσότερο με τη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση. Κάποιες ανασφάλειες ή οικογενειακά θέματα μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι εξωστρεφής και ανοιχτή. Ανακαλύπτεις τον έρωτα χωρίς υπερβολές. Ξέρεις πότε πρέπει να προχωράς και πότε πρέπει να κάνεις πίσω όταν μια κατάσταση δεν σου αρέσει. Φοβάσαι να δοθείς ολοκληρωτικά και αν απογοητευτείς μπορεί να μην το ξεχάσεις ποτέ.

Αυτό το μήνα κυριαρχεί η αισιοδοξία και η περιπέτεια. Το φλερτ κυριαρχεί στο σχολείο ή στις υπόλοιπες δραστηριότητές σου. Ο Άρης σου δίνει δύναμη, ζωντάνια, αποφασιστικότητα στα ερωτικά σου θέματα. Η πανσέληνος στις 30 φέρνει στην επιφάνεια θέματα με αδέρφια και συγγενείς.

ΖΥΓΟΣ

Το φλερτ σε τονώνει και διατηρείς επαφές με πολλά πρόσωπα. Έχεις ανάγκη την επιβεβαίωση και χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση. Δεν είσαι και πολύ τολμηρή εκτός και αν είσαι σίγουρη για τα συναισθήματα του άλλου. Τότε εκδηλώνεσαι και συ σταδιακά. Δίνεις ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και αυτό μπορεί να φέρει απογοητεύσεις αν καταλάβεις πως το άλλο άτομο δεν άξιζε τελικά.

Αυτό το μήνα τα χρήματά σου από τους άλλους θα αυξηθούν, μπορεί να βρεις και κάτι επικερδές να κάνεις παράλληλα με το διάβασμα. Κάποιες πιέσεις μπορεί να δεχτείς από τον οικογενειακό σου χώρο ή μπορεί να εκνευριστείς με τη μητέρα σου ή ένα άλλο σημαντικό γυναικείο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξέρεις να διεκδικείς αλλά είσαι εσωστρεφής και κτητική. Εκνευρίζεσαι και ξεσπάς αν δεχτείς μια απόρριψη ή μια απογοήτευση. Είσαι στοργική, δίνεσαι πολύ στο ταίρι σου αλλά δεν εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Προτιμάς να τα δείχνεις με πράξεις.

Αυτό το μήνα, ο έρωτας και το φλερτ προωθούνται. Συμβιβάζεσαι πιο εύκολα και κάνεις συμφωνίες. Διαχειρίσου σωστά το χρόνο σου και πρόσεχε τις μετακινήσεις σου. Από τις 25, τα οικονομικά σου βελτιώνονται και με την πανσέληνο στις 30 στο ζώδιό σου γίνεσαι πρωταγωνίστρια των εξελίξεων έστω και με κάποιο κυκλοθυμισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι πολύ κοινωνική και κατακτάς εύκολα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πληγώνεσαι όταν δέχεσαι απόρριψη αλλά γρήγορα μπαίνεις ξανά στο κυνήγι των κατακτήσεων. Εκφράζεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και διεκδικείς φιλικά.

Αυτό το μήνα πρέπει να προσέχεις τα έξοδά σου. Έχεις ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, η επικοινωνία και η παραγωγικότητα βρίσκονται στα ύψη. Το φλερτ κυριαρχεί, από τις 25, όπως και η καλή διάθεση, οι έξοδοι και η διασκέδαση. Μην παραμελείς όμως τα μαθήματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είσαι σοβαρή και έχεις αυτοέλεγχο στα ερωτικά σου. Δεν ανοίγεσαι εύκολα συναισθηματικά, δεν εξωτερικεύεσαι και όταν πληγωθείς, νιώθεις σαν προδομένος και κλείνεσαι στον εαυτό σου.

Αυτό το μήνα, ο έρωτας και η διασκέδαση είναι σε ψηλά επίπεδα. Ο Άρης στο ζώδιό σου σού δίνει δύναμη και ενέργεια. Είσαι όμως ριψοκίνδυνη και παρορμητική. Πρέπει να μείνεις ψύχραιμη και διαλλακτική στις αποφάσεις σου. Βγάλε την ενέργειά σου στα σπορ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είσαι ανεξάρτητη, σε θαυμάζουν, κερδίζεις τις εντυπώσεις. Όλες σου οι σχέσεις πριν εξελιχτούν περνούν από το φιλικό στάδιο. Μιλάς συχνά για φιλίες με το αντίθετο φύλο και όταν σταματάς να μιλάς, μάλλον έχεις ερωτευτεί.

Αυτό το μήνα, κυριαρχεί το παρασκήνιο, μπορεί να νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά ή μπορεί κάποια άτομα να μην είναι άξια εμπιστοσύνης σου. Από τις 25, η εσωστρέφεια εξαφανίζεται, κάνεις νέες γνωριμίες και ευχάριστες συναντήσεις με προοπτική, ανοίγουν οι ορίζοντες στην ερωτική σου ζωή. Βρίσκεσαι στο κέντρο της προσοχής, όμως απόφυγε τις υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ

Ονειροπολείς και πετάς στα σύννεφα. Είσαι ευαίσθητη και περιποιητική, εκφράζεις με λόγια τον έρωτά σου και αν δεχτείς απόρριψη, πληγώνεσαι πολύ. Μιλάς όμως γι’αυτό που σε πονάει και ζητάς τη βοήθεια αγαπημένων προσώπων.

Αυτό το μήνα φλερτάρεις, ταξιδεύεις, όμως δυσκολεύεσαι να λειτουργήσεις με φίλους και ομάδες. Προσοχή σε οικονομικά με φιλικά πρόσωπα. Από τις 25, μπορεί να είσαι μπερδεμένη στα συναισθηματικά σου. Η πανσέληνος στις 30 σε πάει μπροστά, προσπάθησε περισσότερο στα μαθήματά σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ