Follow us

Ερωτικές περιπέτειες Νοεμβρίου | Πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή των ζωδίων;

Η Αφροδίτη, ως τις 25, θα βρίσκεται στον Τοξότη, αναζητώντας την περιπέτεια και την ποικιλία στις σχέσεις.

ζώδια

Η Αφροδίτη, ως τις 25, θα βρίσκεται στον Τοξότη, αναζητώντας την περιπέτεια και την ποικιλία στις σχέσεις. Ο Άρης στο Ζυγό, ως τις 18, δοκιμάζει τις σχέσεις μας και το κερασάκι στην τούρτα, ο ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό ως τις 19 που φέρνει πίσω παλιές αγάπες και σχέσεις που δεν έχουν κλείσει ακόμα τον κύκλο τους.

Πως θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων το Νοέμβριο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ακόμα και μέσα από δυσκολίες και απαιτήσεις, είσαι αισιόδοξη για τη σχέση σου. Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, θα αντιμετωπίσεις προβλήματα στη σχέση σου. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια απωθημένα και ανεκπλήρωτες ανάγκες και να φτάσεις μέχρι και τον χωρισμό. Με την πανσέληνο στις 12 αναζητάς την ασφάλεια και την επιβεβαίωση από το ταίρι σου. Ο αισθησιασμός είναι μεγάλος. Το ερωτικό θερμόμετρο είναι στα ύψη αλλά μην επιδιώξεις νέες σχέσεις ως τις 19 λόγω ανάδρομου Ερμή. Η επικοινωνία θα είναι δύσκολη και θα δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 26, θέλεις να αναγνωριστεί η αξία σου. Η κοινωνικότητα είναι μεγάλη και δέχεσαι αρκετές προσκλήσεις. Η νέα Σελήνη στις 26 σε κάνει αισιόδοξη. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείς, να αποφασίσεις ένα γάμο, να ζήσεις έντονα συναισθήματα, να ταξιδέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Το πάθος και οι εξαρτήσεις κυριαρχούν αλλά υπάρχουν αποστάσεις με το ταίρι σου. Ο ανάδρομος Ουρανός στο ζώδιό σου φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στη ζωή σου. Δεν έχεις καμία διάθεση να δώσεις λύσεις στα προβλήματά σου. Αν είσαι μόνη, φαίνεται να σε απασχολεί η συντροφική σου ζωή. Με την πανσέληνο στις 12 στο ζώδιό σου μπορεί η σχέση σου να αναστατωθεί καθώς επικρατεί μια σύγχυση. Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο, ως τις 19, μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σου σχέσεις τους παρελθόντος που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, νέες γνωριμίες πάντως δεν ευνοούνται. Με τον Άρη, από τις 19, μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σου, μια κρίση ή ακόμα και ένας χωρισμός. Η Αφροδίτη, από τις 26, σου δίνει αισιοδοξία και φλερτ. Μια περιπέτεια μπορεί να σε βγάλει από τη ρουτίνα. Αντιμετωπίζεις τα πράγματα πιο λογικά και ψύχραιμα. Με τη νέα Σελήνη στις 26, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην προσωπική σου ζωή. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια ερωτική εξέλιξη μπορεί να σε συναρπάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ως τις 25 ευνοείσαι και έχεις καλές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή. Τρυφερότητα, αισθησιασμός και αγάπη κυριαρχούν, πραγματοποιείς τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Μπορεί να θελήσεις να απομονωθείς για να δεις καλύτερα τα συναισθήματά σου με την πανσέληνο στις 12. Έχεις ανάγκη από έναν άνθρωπο στη ζωή σου που να σε καταλαβαίνει και να σε νιώθει. Δεν είναι εύκολη υπόθεση αυτή αλλά μην δραματοποιείς τις καταστάσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή έρχονται κάποιες παλιές υποθέσεις στη σκηνή που φέρνουν γκρίνια. Μπορεί να απογοητευτείς. Με την Αφροδίτη, από τις 26, η λίμπιντο ανεβαίνει αλλά κυριαρχούν κάποιες συναισθηματικές εξαρτήσεις. Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο στις 26 φέρνει νέα δεδομένα. Μέσα στον επόμενο μήνα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις ένα γάμο ή μια επισημοποίηση σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 25, ασχολείσαι με την καθημερινότητα και κάποιες πιεστικές καταστάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις μέσα στο σπίτι. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 19, μπορεί να φέρει έναν έρωτα από το παρελθόν και μπορεί να αποφασίσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Προσοχή ωστόσο στην επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και λάθη. Στην πανσέληνο στις 12 βάζεις στόχους στην ερωτική σου ζωή. Με τον Άρη, από τις 19, είσαι πολύ εκδηλωτική, αισθησιακή και παίρνεις πρωτοβουλίες. Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, από τις 26, ενδυναμώνει την ερωτική σου ζωή, έχεις ανάγκη την συντροφικότητα. Έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου και τα συναισθήματα γίνονται έντονα.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη, ως τις 25, φέρνει ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή και σε αποζημιώνει. Ο έρωτας είναι παρών και αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου. Με την πανσέληνο στις 12 μπορεί να υπάρξουν ερωτηματικά για τη σχέση σου ή μπορεί να καταλάβεις πως σκέφτεσαι διαφορετικά από το ταίρι σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, ως τις 19, μπορεί να υπάρχει μια ασυνεννοησία. Με τον Άρη, από τις 19, προσοχή στις εντάσεις σε οικογενειακό επίπεδο. Με την Αφροδίτη, από τις 26, οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Όμως η νέα Σελήνη στις 26 φέρνει ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση. Η αισιοδοξία κυριαρχεί και τίποτα δεν είναι ικανό να σε πτοήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 25, προσπαθείς να ισορροπήσεις στην προσωπική σου ζωή, ξέρεις τι σου λείπει. Με την πανσέληνο στις 12 βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα όσο κι αν το τοπίο είναι ακόμα θολό. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 19, μπορεί να φέρει μια συμφιλίωση αλλά δεν βοηθά τις νέες γνωριμίες. Ραντεβού μπορεί να ακυρωθούν και μηνύματα να μην βρουν το στόχο τους. Η Αφροδίτη, από τις 26, θα απογειώσει την ερωτική σου ζωή, θα διασκεδάσεις, θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις νέες γνωριμίες, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς. Ανακτάς τις δυνάμεις σου και σταθεροποιείς τις σχέσεις σου. Με τη νέα Σελήνη στις 26 κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου και την οικογενειακή σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 25, σου δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από την επικοινωνία. Η πανσέληνος στις 12 βγάζει στην επιφάνεια κρυφά συναισθήματα ενώ μπορεί να λειτουργήσεις και λίγο εξουσιαστικά απέναντι στο σύντροφό σου. Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου ως τις 19 και φέρνει εντάσεις με οικογενειακά πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις και έναν χωρισμό. Με τον ανάδρομο Ερμή, ως τις 19, δεν ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη, από τις 26, νιώθεις ανασφάλεια και δεν κάνεις το πρώτο βήμα στη σχέση, έχεις άλλες προτεραιότητες. Αν συγκατοικείς με το ταίρι σου, θα ομορφύνεις το χώρο σου και θα περάσεις όμορφες στιγμές. Με τη νέα Σελήνη στις 26, νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σου και η καθημερινότητά σου θα βελτιωθεί. Αρχίζεις και ανεβαίνεις συναισθηματικά και ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις αρχές του μήνα επιδιώκεις τη σταθερότητα στη σχέση σου και τα πράγματα κυλούν αργά. Με την πανσέληνο στις 12 στο απέναντι ζώδιο συνειδητοποιείς πως το ταίρι σου έχεις πολλές απαιτήσεις από σένα, άκου και την άλλη πλευρά και δες τις επιθυμίες σου και αυτές του συντρόφου σου. Με τον ανάδρομο Ερμή, ως τις 19 στο ζώδιό σου, αναθεωρείς κάποιες αποφάσεις που πήρες ενώ δεν ευνοούνται και οι νέες γνωριμίες. Μπορεί επίσης να ζητήσεις μια δεύτερη ευκαιρία από κάποια πρόσωπα. Δεν μπορείς να εκφραστείς εύκολα και να μιλήσεις ανοιχτά, δεν μπορείς να εξηγήσεις αυτά που νιώθεις. Θα πρέπει να προσέξεις πως μιλάς, να είσαι σαφής στις διατυπώσεις σου για να μην παρεξηγηθείς. Καθυστερήσεις σε ραντεβού, μηνύματα, τηλεφωνήματα είναι πιθανές. Με τον Άρη, ως τις 19, κυριαρχεί το παρασκήνιο, υπάρχει άγχος και ανασφάλεια. Από τις 20, περνά στο ζώδιό σου και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Προσοχή στις εντάσεις. Μην εμπλέκεις αγαπημένα πρόσωπα με οικονομικά. Η Αφροδίτη, από τις 26, θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 25, βρίσκεται στο ζώδιό σου και φέρνει ευκαιρίες στον έρωτα έστω και μέσα από δυσκολίες. Κάποιες επιθυμίες σου πραγματοποιούνται. Ο έρωτας παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Νέες σχέσεις που θα ξεκινήσουν με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα έχουν διάρκεια. Ως τις 19, προσοχή σε επικοινωνία, μηνύματα, ειδήσεις για να μην παρεξηγηθείς. Με την πανσέληνο στις 12 μπορεί να εκφράσεις κάποια παράπονα στο ταίρι σου. Δες τις καταστάσεις με καθαρή ματιά. Μπορεί να νιώσεις απογοητευμένη καθώς κάποια πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σου. Με την Αφροδίτη, από τις 26, ευνοούνται όσοι βρίσκονται σε σχέση. Με τη νέα Σελήνη στις 26 στο ζώδιό σου θα κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Ένας νέος έρωτας σε περιμένει αρκεί να είσαι ανοιχτή στο φλερτ και τις προτάσεις. Θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές και να δεις τα πράγματα με άλλη ματιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 25, είσαι εσωστρεφής και περνάς ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από την ρουτίνα και την καθημερινότητα. Μπορεί πάλι να βιώνεις μια μπερδεμένη κατάσταση που θα τελειώσει γύρω στις 24 και θα λυτρωθείς. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με φίλους με τον ανάδρομο Ερμή. Θα είναι δύσκολο να εξηγήσεις τις ιδέες και τις σκέψεις σου ως τις 19. Με την πανσέληνο στις 12 έρχεσαι πιο κοντά στον ερωτικό σου σύντροφο. Με την Αφροδίτη, από τις 26 στο ζώδιό σου, ζεις τη φλόγα του έρωτα. Βλέπεις τη σχέση σου με μια νέα ματιά και αν είσαι μόνη, κάνεις μια σημαντική γνωριμία. Ανανεώνεσαι και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα τον επόμενο μήνα που μπαίνει και ο Δίας στο ζώδιό σου για να παραμείνει για ένα χρόνο. Η αισιοδοξία θα είναι δεδομένη παρά την ανασφάλεια που σε διακατέχει τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 25, φιλικά πρόσωπα σε βοηθούν να βρεις λύσεις σε αισθηματικά ζητήματα. Βρίσκεις στήριξη και παρηγοριά σε φίλους και μπορεί κάποια αγαπημένα πρόσωπα γύρω σας να παραπονεθούν. Φέρεσαι εγωκεντρικά και απομακρύνεσαι από τους άλλους. Με την πανσέληνο στις 12 μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες που προσπαθείς να καλύψεις. Θα έχεις ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και διλήμματα, θα προσπαθείς να ισορροπήσεις αντιφατικές καταστάσεις χωρίς να τα καταφέρνεις πάντα. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 19, δεν βοηθά την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη, από τις 26, μπορεί να απομονωθείς ή να απογοητευτείς. Μυστικές επαφές και γνωριμίες είναι πιθανές ενώ το διάστημα αυτό που επεκτείνετε και στον επόμενο μήνα θα είναι μπερδεμένο. Η νέα Σελήνη στις 26 θα φέρει μια νέα γνωριμία μέσω φίλων. Βρίσκεσαι με πρόσωπα που σε καταλαβαίνουν, σε νιώθουν και σε βοηθούν να ξεπεράσεις δυσκολίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 25, είσαι κοινωνική και αποδέχεσαι προσκλήσεις. Με την πανσέληνο στις 12 λες όλα όσα σκέφτεσαι αλλά μπορεί να αποδειχθεί πως έχεις διαφορετική άποψη από το ταίρι σου για κάποια θέματα. Με την Αφροδίτη, από τις 26, περνάς σε μια ευχάριστη περίοδο. Αν είσαι μόνη, θα φλερτάρεις μέσα σε παρέες, φιλίες ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένα ειδύλλιο μπορεί να προκύψει. Με τη νέα Σελήνη στις 26 μπορεί να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Με Κρόνο/Ποσειδώνα αυτό το μήνα θα δεις πως τα όνειρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Μπορείς να δεις τα πράγματα με καθαρή ματιά. Με τον ανάδρομο Ερμή, ως τις 19, μπορεί να έχεις αναβολές σχεδίων αλλά και μια τάση ακραίων αντιδράσεων. Βιάζεσαι, είσαι επιπόλαιη και παρεξηγείς εύκολα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ