Αστρολογία : Αστρικά Tips05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, 2020

Σε ποιο ζώδιο έχεις τον πλανήτη Ποσειδώνα και πώς σε επηρεάζει

Είναι ο πλανήτης της τέχνης, της φαντασίας και της ευαισθησίας. Πώς σε επηρεάζει;

Σε ποιο ζώδιο έχεις τον πλανήτη Ποσειδώνα

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, μπες εδώ να βρεις πού έχεις τον Ποσειδώνα σου.

Συνδέεται με την τέχνη, την ψυχανάλυση, το υποσυνείδητο αλλά και τους φόβους, την ψευδαίσθηση, την αυτοκαταστροφή. Θεωρείται υπεύθυνος για τη συναισθηματική συγκρότηση του ατόμου. Φιλτράρει τις εμπειρίες που αποκτάμε και που αποσκοπούν στη δημιουργία μιας εσωτερικής πραγματικότητας. Η δομή και η σύνθεση αυτής είναι ξεχωριστή για τον καθένα από μας και μέρος αυτής είναι οι φιλοδοξίες μας, τα όνειρα και οι προτιμήσεις μας. Είναι ο πλανήτης της λύτρωσης και των ιδανικών.

Σε ποιο ζώδιο έχεις τον πλανήτη Ερμή και πώς σε επηρεάζει;

Επαγγέλματα που κυριαρχεί είναι του γιατρού, του καλλιτέχνη, του κοινωνικού λειτουργού, του χορευτή. Στο σώμα μας επιδρά στο νωτιαίο μυελό, στην σπονδυλική στήλη, στα άκρα των ποδιών, τον εγκέφαλο, το νευρικό σύστημα. Αρρώστιες που του αποδίδονται είναι η αναιμία, η τύφλωση, αφροδίσια νοσήματα, παράλυση, σκωληκοειδίτιδα, όπως και η χρήση ναρκωτικών.

Επηρεάζει την κυκλοφορία φαρμάκων, τα ναρκωτικά, την πολιτική, τα μυστήρια, ψυχικές ενέργειες, τη ναυτιλία. Σχετίζεται με νοσοκομεία, φυλακές, αναμορφωτήρια, τρομοκρατία, χρεωκοπία, κινηματογράφο, τέχνη, εγκληματικές ενέργειες. Είναι σε κυριαρχία στους Ιχθύς, σε έξαρση στο Λέοντα, σε αδυναμία στην Παρθένο, σε πτώση στον Υδροχόο.

Η διέλευσή του από κάθε ζώδιο διαρκεί περίπου 14 χρόνια και έτσι μπορούμε να πούμε ότι επηρεάζει τον ψυχισμό και την ιδεολογία μιας ολόκληρης γενιάς.

Σε ποιο ζώδιο έχεις τον Ποσειδώνα;

ΚΡΙΟΣ
Σε αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας διαθέτει δύναμη, πρωτοπορία και συμβάλλει στην πρόοδο. Είναι υπεύθυνος όμως και για δολοπλοκίες, αισθήματα μίσους και δολοφονίες. Όσοι ανήκουν σ’αυτή τη γενιά ξέρουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους, να πολεμούν γι’αυτές και επίσης είναι θρησκόληπτοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας είναι ευαίσθητος, ρομαντικός, αγαπά την ομορφιά, την αρχιτεκτονική, τη μουσική. Όσοι ανήκουν σ’αυτή τη γενιά είναι άνθρωποι έξυπνοι, οικονομολόγοι, μεγάλοι έμποροι και βιομήχανοι, άνθρωποι που αγαπούν την ωραία ζωή, τα υλικά αγαθά, λίγο άπληστοι βέβαια και ανασφαλείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σ’αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας ενισχύει τη λογική, τη διανόηση, την έμπνευση, το λόγο, τη λογοτεχνία.Όσοι ανήκουν σ΄αυτή τη γενιά είναι φιλόσοφοι, διπλωμάτες, ανασφαλείς, μεταβλητοί, άνθρωποι με πνευματικές ανησυχίες. Είναι η γενιά της επικοινωνίας που θα φέρει εξελίξεις στην κοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας είναι ρομαντικός, ευαίσθητος. Όσοι ανήκουν σ΄αυτή τη γενιά έχουν μεταφυσικές ανησυχίες, είναι προστατευτικοί, στοργικοί, άνθρωποι που δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις συναισθηματικές αναστολές τους, λίγο αφηρημένοι και μαζοχιστές. Είναι ερευνητές, γιατροί, καλλιτέχνες, μαθηματικοί.

ΛΕΩΝ

Σε αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας δίνει στόχους και μεγάλη ψυχική δύναμη. Όσοι ανήκουν σ’αυτή τη γενιά είναι καλλιτέχνες, ηγέτες, ευγενικοί άνθρωποι, μεγάλοι επιχειρηματίες, οραματιστές. Είναι δίκαιοι, ηγετικοί, γενναιόδωροι, πρωτοπόροι, δημοκράτες και ανθρωπιστές, ίσως λίγο τυραννικοί και δειλοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας είναι πρακτικός, μεταβλητός, λίγο καταθλιπτικός. Βοηθά οτιδήποτε απαιτεί ανάλυση στην ουσία του θέματος. Όσοι ανήκουν σ’αυτή τη γενιά είναι καλλιτέχνες, άνθρωποι με ψυχικές μεταβολές που μπερδεύουν τις καταστάσεις, διαστρεβλώνουν την αλήθεια αποσκοπώντας στα υλικά αγαθά και τα δικά τους συμφέροντα. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν ψυχοσωματικές ασθένειες, περίεργες συμπεριφορές, είναι πονηροί και όλα λειτουργούν βάσει της δικής τους άποψης και λογικής.

ΖΥΓΟΣ
Σε αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας είναι πνευματικός, ιδεαλιστής, χωρίς μεγάλη θέληση και πρακτικότητα. Όσοι ανήκουν σ’αυτή τη γενιά είναι ρομαντικοί, ειρηνικοί, άνθρωποι που ασχολούνται με τις σχέσεις, αγαπούν τη μουσική, την τέχνη, την αρμονία, την ισότητα, την συντροφικότητα, την κοινωνικότητα, την αισθητική και είναι κατά της βίας. Εκφράζουν ήρεμα τις απόψεις και τις ιδέες τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας έχει μεταφυσικές ανησυχίες και υπαρξιακά προβλήματα. Όσοι ανήκουν σ’αυτή τη γενιά είναι επιστήμονες, καλλιτέχνες, πνευματικοί οδηγοί αλλά και άνθρωποι σκληροί, παθιασμένοι, αυτοκαταστροφικοί. Είναι ερωτικοί, πολλές φορές βίαιοι, επιρρεπείς στα ναρκωτικά και στον κόσμο των αισθήσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας είναι ενθουσιώδης, αισιόδοξος, αλτρουιστής. Μπερδεύει καταστάσεις, σκέψεις, ιδέες, αποδιοργανώνει και οδηγεί σε ουτοπίες. Όσοι ανήκουν σ’αυτή τη γενιά διαθέτουν απίστευτες ιδέες που δεν πραγματοποιούνται εύκολα. Οι άνθρωποι αυτοί γίνονται σπουδαίοι επιστήμονες, πολιτικοί ηγέτες, φιλόσοφοι. Σ’αυτά τα χρόνια, η επιστήμη σημειώνει πρόοδο και οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας δίνει δύναμη και υλικά αγαθά. Η τέχνη και η πολιτική διακατέχονται από οργάνωση και επιδεξιότητα. Οι επιστήμονες σημειώνουν πρόοδο. Όμως αυτή η γενιά οδηγείται και στην εγκληματικότητα, τις ψυχασθένειες, τη χρήση ναρκωτικών. Οι άνθρωποι προσπαθούν για το κοινό καλό.Είναι μεγάλοι τεχνοκράτες, επιστήμονες, πολιτικοί που θ’αλλάξουν τις ισορροπίες της κοινωνίας, την διοίκηση και την οργάνωση σε όλο τον κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στην ανθρωπότητα, στο πνεύμα και τον πολιτισμό. Όσοι ανήκουν σ’αυτή τη γενιά είναι πρωτοπόροι στις επιστήμες και την τέχνη, διορατικοί, με στόχους και ριζοσπαστικές απόψεις. Είναι άνρθωποι που βλέπουν το μέλλον και δικαιώνονται, λίγο ψυχροί βέβαια και φανατισμένοι.

ΙΧΘΥΣ
Σε αυτή τη θέση ο Ποσειδώνας γίνεται ανθρωπιστής και καλλιτέχνης. Όσοι ανήκουν σ’αυτή τη γενιά έχουν ταλέντο, προσφέρουν στους άλλους αλλά δεν είναι σταθεροί στους στόχους και τις σχέσεις τους. Είναι περισσότερο της θεωρίας και όχι της πράξης, είναι περισσότερο πνευματικοί και όχι δυναμικοί. Οι άνθρωποι αυτοί ασχολούνται με την τέχνη, τη φιλανθρωπία, είναι λίγο τυχοδιώκτες και παρασύρονται από όνειρα. Επηρεάζονται επίσης και από τους άλλους.

Τι σημαίνει η μέρα γέννησής σου; Κάθε μέρα της εβδομάδας έχει διαφορετικό πλανήτη και χαρακτηριστικά

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network