Αστρολογία : Αστρικά Tips17 ΙΟΥΝΙΟΥ, 2019

Ζώδια και σχέσεις | Τι σε δυσκολεύει περισσότερο σε μια σχέση;

Τι αντέχει και τι δεν ανέχεται το κάθε ζώδιο στον έρωτα;

ζώδια και σχέσεις

Όλοι οι άνθρωποι προσπαθούν να διατηρούν ισορροπημένες σχέσεις και όλοι μας έχουμε κάποια όρια. Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και τα δικά του πλαίσια ανεκτικότητας. Άλλοι εκφράζονται άμεσα και ξεκάθαρα, άλλοι κρύβουν τα συναισθήματά τους.

Ποιες είναι οι σκοτεινές ερωτικές φαντασιώσεις του κάθε ζωδίου;

Τι αντέχει και τι δεν ανέχεται το κάθε ζώδιο στον έρωτα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Είσαι ηγέτης και δεν θέλεις να σου λένε τι να κάνεις και τι όχι, τι να πεις και πώς να το πεις. Δεν αντέχεις την πίεση και το ψέμα. Δεν συμβιβάζεσαι ούτε κάνεις εκπτώσεις στον έρωτα. Τολμάς και διεκδικείς αυτό που σου αρέσει χωρίς να φοβάσαι ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Αναζητάς το πάθος και όταν αρχίζει και επικρατεί η αδιαφορία, δεν τρέφεις ψευδαισθήσεις, ξέρεις πότε πρέπει να φύγεις. Δεν αντέχεις να ζεις χλιαρές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν αντέχεις τις πιέσεις και δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις αλλά όταν τις πάρεις, δεν γυρίζεις πίσω. Σου αρέσουν οι σταθερές σχέσεις, δεν αντέχεις τα σκαμπανεβάσματα και την ανασφάλεια. Αναζητάς ξεκάθαρες καταστάσεις και όχι αβέβαιες. Θέλεις να ξέρεις τι σου ξημερώνει και ποιον έχεις δίπλα σου. Οι αλλαγές δεν σου αρέσουν ούτε οι αμφιβολίες. Δεν διακόπτεις εύκολα σχέσεις, δίνεις χρόνο ελπίζοντας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπάς την ποικιλία και δεν αντέχεις τις σοβαρές καταστάσεις, τη δέσμευση. Θέλεις να παίζεις, να τους έχεις όλους γύρω σου, παλιούς και νέους. Έχεις επαφές με όλους και δεν μπορείς να χάσεις πρόσωπα που θεωρείς πως σου ανήκουν και τους έχεις κερδίσει. Το μυαλό σου παίζει και δεν αντέχεις την απόρριψη. Θέλεις να ξεγλιστράς, να δοκιμάζεις, να αποκτάς εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα θέλεις όλα έτοιμα στημένα και γερά. Αναζητάς την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την πορεία. Δεν αντέχεις την αβεβαιότητα και το τέλος που βλέπεις να πλησιάζει, κλείνεις τα μάτια σου σε οτιδήποτε απειλεί την ισορροπία σου. Δύσκολα τελειώνεις μια σχέση, αρρωσταίνεις εκτός και αν το τέλος δοθεί από την άλλη πλευρά. Προτιμάς να έρθει κάτι από μόνο του, δεν το προκαλείς.

ΛΕΩΝ
Είσαι γεννημένη ηγέτης και δεν σου αρέσει να σε υποτιμούν ή να αισθάνεσαι υποβαθμισμένη. Δεν θέλεις να χάνεις, δεν θέλεις να έχεις τη δεύτερη θέση, δεν αγαπάς την απόρριψη. Θέλεις να έχεις το πάνω χέρι καθώς πιστεύεις πως είσαι πιο έξυπνη και ικανή. Δεν σου αρέσει η σύγκριση και νιώθεις άβολα όταν ο άλλος είναι σε ψηλότερη θέση ή είναι κοινωνικά ανώτερος από σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν σου αρέσουν οι ανοργάνωτοι και απεριποίητοι άνθρωποι. Δίνεις μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια χάνοντας πολλές φορές την ουσία της σχέσης ή την συνολική εικόνα. Γενικώς, οι λέξεις ακαταστασία και μπέρδεμα δεν σου αρέσουν, προτιμάς τις σοβαρές καταστάσεις, την ειλικρίνεια, την αμεσότητα. Δύσκολα εκφράζεσαι συναισθηματικά και δύσκολα εκφράζεις τις απόψεις σου γιατί δεν θέλεις να σε κριτικάρουν ή να σε προσβάλλουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network