Αστρολογία : Αστρικά Tips20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2019

Ζώδια και συγκατοίκηση | Πώς θα πετύχει και τι να κάνεις αν δεν πετύχει

Προβληματίζεσαι, κι αν δεν πετύχει; Θα μείνετε μετά φίλοι; 

ζώδια και συγκατοίκηση

Σκέφτεσαι σοβαρά να κάνεις το επόμενο βήμα στη σχέση σου, να κοιμάστε και να ξυπνάτε μαζί, να τρώτε μαζί και να μοιράζεστε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις ενός σπιτιού.

Προβληματίζεσαι, κι αν δεν πετύχει; Θα μείνετε μετά φίλοι;

Ζώδια και συγκατοίκηση | Πώς τα σκέφτονται όλα αυτά τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Για να κρατήσει η συγκατοίκηση με έναν Κριό θα χρειαστεί να τον αφήνεις ελεύθερο καθότι είναι υπερκινητικός και θέλει να κάνει συνεχώς κάτι διαφορετικό. Είναι ακατάστατος και δεν θέλει ζοριλίκια ή μπορεί αντίθετα να αναζητά την τάξη και να μην θέλει να του πειράζεις τα πράγματά του. Βιάζεται και είναι απρόσεχτος, πετάει τα πράγματά του πολλές φορές όπου να’ναι. Νευριάζει και προκαλεί καβγάδες αλλά παίρνει και πρωτοβουλίες και αποφάσεις. Αν συμβιβαστείς στις παραξενιές του, όλα θα πάνε καλά.
Αν η συγκατοίκηση λήξει και δεν φταίει αυτός, δεν μπορεί να διατηρήσει φιλική σχέση. Θα τη διατηρήσει όταν τα συναισθήματα έχουν ξεπεραστεί και ο άλλος ήταν μαζί του ειλικρινής.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι σπιτόγατος, έχει τάξη και πρόγραμμα στη ζωή του. Δεν είναι ακατάστατος, αργός είναι. Του αρέσει να ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού και να δημιουργεί. Είναι πιστός και συνεπής στις υποχρεώσεις του και αυτό δημιουργεί μια ασφάλεια. Κάποιες φορές είναι ανυποχώρητος, μην προσπαθήσεις να του αλλάξεις μυαλά. Είναι λάτρης του καλού φαγητού και αγαπά τη χαλάρωση στο σπίτι, είναι βολικός και νοικοκύρης και οι αλλαγές τον αποδιοργανώνουν.
Ο Ταύρος δεν μπορεί να διατηρήσει φιλία μετά από συγκατοίκηση, ζηλεύει και δεν ξεπερνά εύκολα τον έρωτά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος αγαπά τις φιλοσοφικές συζητήσεις, τη διασκέδαση και τα ξενύχτια. Οι ρυθμοί του είναι έντονοι, οι επικοινωνίες του πολλές, βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση, όμως να πούμε ότι είναι ασυνεπής. Είναι ιδιόρρυθμος και η συμβίωση μαζί του μπορεί να είναι εύκολη αλλά και δύσκολη αν είσαι χαμηλών τόνων. Το σπίτι του είναι σαν ξενοδοχείο καθώς η ηρεμία δεν είναι το καλύτερό του. Το θετικό είναι ότι μαζί του συζητάς τα πάντα. Μην του επιβάλλεις κανόνες γιατί θα κάνει τα αντίθετα.
Άνετα μπορεί ο Δίδυμος να κρατήσει φιλική σχέση με το ταίρι του μετά το τέλος μιας συγκατοίκησης, σε σημείο που να παραξηγείται.. ότι δηλαδή επιθυμεί μιαεπανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος φροντίζει και προστατεύει το ταίρι του σαν να είναι ένα μικρό παιδί. Η γυναίκα Καρκίνος είναι νοικοκυρά και καλή στη μαγειρική, όμως πολλές φορές γίνεται κυκλοθυμική. Ο άντρας Καρκίνος ψάχνει να βρει τη μάνα του. Αγαπά τις ζεστές αγκαλιές, συμπαραστέκεται και μαζί του αισθάνεσαι ασφαλής. Είναι σπιτόγατος και θέλει συνεχώς να του δίνεις σημασία, διαφορετικά γκρινιάζει. Δείξε κατανόηση και μην τον προσβάλλεις ποτέ. Είναι παραδοσιακός και αγαπά την τάξη.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κρατήσει φιλικές επαφές μετά το τέλος μιας συγκατοίκησης και αν το κάνει, θα ελπίζει σε μια επανασύνδεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ