Follow us

Αφροδίτη στον Ταύρο από 15 Απριλίου έως 8 Μάϊου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Με τη διέλευση της Αφροδίτης στον Ταύρο ευνοούνται τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

couple spring iStock

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αρμονίας, της αγάπης, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού αλλά και των αποκτημάτων περνάει στο ζώδιο της φυσιολογικής της έκφρασης, τον Ταύρο.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αγαπάει τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Είναι προστατευτική, δεν ρισκάρει, είναι καλοσυνάτη και της αρέσει η οικονομική αρμονία. Θέματα που έχουν να κάνουν με την τέχνη, την ομορφιά και τα οικονομικά θα εξελιχθούν πολύ θετικά. Κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε την αρμονία. Η αγάπη και οι σχέσεις ενισχύονται μιας και η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι μεγαλόψυχη και προσφέρει. Οι σχέσεις μας λοιπόν γλυκαίνουν, υπάρχει διάθεση για προσφορά και καλοπέραση. Τα συναισθήματα είναι όμορφα, απολαμβάνεις μια ωραία βραδιά με το ταίρι σου, ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Δημιουργείται μια ζεστασιά που μας φέρνει πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε, σχέσεις που κλονίστηκαν αναζωογονούνται.

Με τη διέλευση της Αφροδίτης στον Ταύρο ευνοούνται τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες).

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια με την Αφροδίτη στον Ταύρο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη στα οικονομικά σου. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν και θα καταφέρεις να κάνεις τις αγορές που επιθυμείς. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια επένδυση που θα σε ευνοήσει μακροπρόθεσμα. Αν έχεις σχέση, θα δεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου να αναθερμαίνεται, η τρυφερότητα κυριαρχεί. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας θα σου προσφέρει την ασφάλεια και την σταθερότητα που επιθυμείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής. Είναι καλή στιγμή για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να βελτιώσεις την εμφάνισή σου με ένα νέο στυλ που θα τραβήξει την προσοχή των άλλων. Γοητεύεις, η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη. Παίρνεις πρωτοβουλίες για να βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα σου, συμμετέχεις σε πολλές δραστηριότητες. Η σχέση σου είναι ρομαντική, πιο τρυφερή. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια αξιόλογη σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε κάνει πιο εσωστρεφή. Κρατάς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου κρυφά. Έχεις ανάγκη να μείνεις μόνη για να αξιολογήσεις την ερωτική σου ζωή. Βρίσκεσαι κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και τους προσφέρεις την βοήθειά σου χωρίς να τους επιβαρύνεις με τα δικά σου προβλήματα. Μπορεί αυτό το διάστημα να διατηρείς και μια κρυφή σχέση ενώ δεν είναι απίθανο να ενδώσεις σε έναν παράνομο έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνει την κοινωνική σου ζωή στο επίκεντρο. Βλέπεις φίλους και γνωστούς που είχες καιρό να δεις. Κάνεις σχέδια, πραγματοποιείς τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου με την βοήθεια σημαντικών ατόμων. Κάνεις νέες γνωριμίες και συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες που σου προσφέρουν εμπειρίες. Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, μπορεί να γνωρίσεις έναν έρωτα ή μπορεί μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει την καριέρα σου. Οι προσπάθειές σου θα αναγνωριστούν, θα λάβεις αναγνώριση και επαίνους από ανώτερα πρόσωπα. Αν ψάχνεις για εργασία, είναι καλό διάστημα να δραστηριοποιηθείς, να στείλεις βιογραφικά και να κάνεις συνεντεύξεις, κάτι αξιόλογο θα βρεις. Ένας έρωτας μπορεί να γεννηθεί μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και θα επηρεάσει την ψυχολογία σου. Σχέσεις με οικεία πρόσωπα θα αποκατασταθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα σου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις πρόσωπα που έρχονται από μακριά, να κάνεις μια νέα εκπαίδευση, ένα σεμινάριο, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αν έχεις μια σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, να την αναζωογονήσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση που θα εξελιχθεί σοβαρά. Μπορεί να αποφασίσεις να ζήσεις στο εξωτερικό για έναν νέο έρωτα ή λόγω δουλειάς.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά. Θα σου δοθούν καλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις. Η ερωτική σου ζωή τονώνεται, μπορείς να αναζωπυρώσεις τη σχέση σου και να εκδηλώσεις το πάθος σου στο ταίρι σου. Μίλα του για όλα όσα αισθάνεσαι. Αν είσαι μόνη, δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς σε έναν πειρασμό που σε περιτριγυρίζει. Προσοχή σε κάθε περίπτωση στη ζήλια και την κτητικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε σχέσεις και συνεργασίες. θα περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου και θα κάνεις τις απαραίτητες υποχωρήσεις αν κρίνεται απαραίτητο για να δημιουργήσεις ένα καλύτερο κλίμα. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις καλές γνωριμίες με προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα ασχοληθείς με την δουλειά και την καθημερινότητά σου. Τα έσοδά σου θα αυξηθούν αν δουλέψεις και δεν ενδιαφερθείς για την καλοπέρασή σου. Αν ψάχνεις για εργασία μπορεί να βρεις κάτι που θα σου ταιριάζει. Ένας έρωτας είναι πιθανός μέσα από τον εργασιακό χώρο ή μέσα από τις καθημερινές σου συνήθειες. Ανανεώνεσαι και ασχολείσαι με την εμφάνισή σου. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι ευνοική για την ερωτική σου ζωή. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να ερωτευτείς, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις χρόνο με τα παιδιά σου, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου. Αν ασχολείσαι με την τέχνη ή το ελεύθερο επάγγελμα, θα έχεις σημαντικά οφέλη. Ένας νέος έρωτας μπορεί να σε βοηθήσει και επαγγελματικά με το πέρασμα του χρόνου. Η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανή και θα σου αλλάξει τη ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Θα ασχοληθείς με το σπίτι σου και τα οικεία πρόσωπα, θα κάνεις αλλαγές. Μπορεί να αποφασίσεις να ανανεώσεις το χώρο σου για να αισθανθείς καλύτερα, μια ανακαίνιση, μια αλλαγή στη διακόσμηση, μια μετακόμιση είναι πιθανά σενάρια. Μπορεί να σκέφτεσαι και μια αγοραπωλησία. Αν είσαι μόνη, μπορεί να βρεις τον έρωτα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε κάνει πιο επικοινωνιακή. Μπορεί να αποφασίσεις να ταξιδέψεις, να δεις συγγενείς, αδέρφια, γείτονες και να περάσεις χρόνο μαζί τους. Νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα είναι πιθανές και αν είσαι μόνη, μια γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε έρωτα που σου ταιριάζει. Αν έχεις σχέση, η επικοινωνία γίνεται πιο ουσιαστική και μπορεί να κάνεις κάποιες κοντινές αποδράσεις που θα τονώσουν τον έρωτά σου. Οι δραστηριότητές σου αυτό το διάστημα θα είναι ευχάριστες και θα φέρουν έσοδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ