Follow us

Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 27 Απριλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

couple jealous iStock

Η πανσέληνος στο Σκορπιό κάνει δύσκολες όψεις με Ουρανό και Ποσειδώνα. Το πάθος και η ζήλια κυριαρχούν. Υπάρχει μια αίσθηση ότι ολοκληρώνεται ένας κύκλος. Ο άξονας Ταύρου/Σκορπιού έχει να κάνει με την υλική και συναισθηματική ασφάλεια, με τις διεκδικήσεις μας, με τα κεκτημένα μας αλλά και με το σκοτεινό ένστικτο. Ας κάνουμε λοιπόν τον απολογισμό μας και ας αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Μπορεί να κληθούμε να κλείσουμε υποθέσεις συναισθηματικές ή οικονομικές. Η πανσέληνος αυτή μπορεί να μας προκαλέσει έναν εκνευρισμό, ανασφάλειες και αμφιβολίες βγαίνουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι. Προσοχή σε αυταπάτες και εξιδανικεύσεις, ας προσέχουμε τις επιλογές μας. Καλό θα ήταν να μην πάρουμε τώρα σοβαρές αποφάσεις. Τα συναισθήματα είναι έντονα και θα πρέπει να αποφύγουμε να εκτεθούμε. Βγαίνει η βαθύτερη, η σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας που μας επιτρέπει να αγαπήσουμε βαθιά καθότι ο Σκορπιός έχει σχέση με τον θάνατο, την γέννηση, τη μετατροπή, τις σεξουαλικές σχέσεις, τις ψυχικές και διαισθητικές ικανότητες. Η πανσέληνος αυτή μας σπρώχνει βαθιά προς τα μέσα μας, βλέπουμε τους φόβους μας και απελευθερωνόμαστε. Συνειδητοποιούμε τις δυνάμεις μας και αποδεσμευόμαστε από καταστάσεις και ανθρώπους που δεν μας εξυπηρετούν πια. Ο Σκορπιός έχει μυστικά, έχει ανάγκη να μοιραστεί, να γίνει ένα σώμα και μια ψυχή με τους αγαπημένους του. Η πανσέληνος αυτή βγάζει μια αίσθηση σύγχυσης, απογοήτευσης. Υπάρχει μια περίεργη διάθεση, ένα παρασκήνιο ή ακόμα και μια διάψευση προσδοκιών. Καλά κρυμμένα μυστικά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, τα πράγματα μπορεί να ανατραπούν ξαφνικά. Ένας σεισμός ή φυσικά φαινόμενα είναι πιθανά.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό σε φορτίζει συναισθηματικά. Μπορεί να ολοκληρωθεί μια ερωτική ή οικονομική σου υπόθεση, να προχωρήσει σε επόμενο στάδιο. Το σεξ και η ερωτική σου ζωή είναι καθοριστικά τώρα. Κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά σε απασχολούν και μπορεί να απελευθερωθείς από κάποια βάρη. Κάνε επενδύσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις με το ταίρι σου, μπορεί να ασχοληθείς με θέματα συμβίωσης. Ένας χωρισμός είναι πιθανός αν σε χωρίζουν πολλά από τον σύντροφό σου. Ασχολείσαι με τον αποκρυφισμό και βλέπεις τα πράγματα εις βάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο φέρνει εξελίξεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Μπορεί η σχέση σου να περνάει μια κρίση ή μπορεί να σας απασχολούν οικονομικά θέματα. Η σχέση σου παίρνει μια στροφή. Προσοχή σε ζήλια, τάσεις χειραγώγησης και μυστικά. Αν είσαι μόνη, μπορεί να επιστρέψεις σε έναν παλιό σύντροφο που σου ξυπνά δυνατά πάθη ή μπορεί να έρθεις αντιμέτωπη με επιλογές του παρελθόντος. Ακολούθησε την καρδιά σου και αποφάσισε τι πραγματικά θέλεις. Επαγγελματικά, μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις σε συναδελφικό επίπεδο που θα σε επηρεάσουν ή μπορεί να κλείσεις μια οικονομική συμφωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό φέρνει σε πρώτο πλάνο θέματα υγείας, εργασίας, καθημερινότητας. Μπορεί να σε απασχολήσει η φυσική σου κατάσταση ή μπορεί να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες για να αποκτήσεις μεγαλύτερη ευεξία. Μπορεί να γίνουν κάποιες ανακατατάξεις στον εργασιακό σου χώρο, σε σχέση με τους συναδέλφους σου ή το αντικείμενό σου ή με την έδρα της εταιρείας ή σχετικά με το ωράριό σου. Έχεις πολλές ευθύνες τώρα, κριτικάρεις, αναλύεις, αγχώνεσαι και πιέζεσαι. Προσοχή σε μυστικά κίνητρα, άρπαξε τις ευκαιρίες και οργανώσου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει τον έρωτα, τη δημιουργικότητα, το ελεύθερο επάγγελμα, τα παιδιά. Η σεξουαλικότητα είναι στα ύψη, θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, η απόκτηση ενός απογόνου είναι πιθανή. Αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ένα μοιραίο πρόσωπο ή μπορεί να γυρίσεις σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Κράτα τα συναισθήματά σου κρυφά προς το παρόν. Η σχέση σου με τα παιδιά σου θα σε απασχολήσει και μπορεί να υπάρξει κάποια εξέλιξη στη ζωή τους.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να υπάρχει ένταση με οικεία πρόσωπα ή μπορεί ένα οικείο πρόσωπο να σε απασχολεί. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση, μια αλλαγή στο σπίτι σου ή μπορεί να αποφασίσεις μια αγοραπωλησία ακινήτου ή μπορεί να συγκατοικήσεις. Αναπολείς παρελθοντικά χρόνια, κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου. Μπορεί να ακούσεις τη γέννηση ενός μωρού στον οικογενειακό σου χώρο ή μπορεί να ακούσεις κάποια νέα για την οικογένειά σου. Έλα πιο κοντά συναισθηματικά με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με τα πρόσωπα αυτά, μπορεί να ολοκληρωθεί ένας κύκλος που αφορά συναισθηματικές και οικονομικές υποθέσεις. Η επικοινωνία είναι αυξημένη και μπορεί να πεις πράγματα που κρατούσες μέσα σου. Νιώθεις την ανάγκη να εκμυστηρευτείς. Αλλαγές μπορεί να γίνουν και στο μεταφορικό σου μέσο ή στις μετακινήσεις σου. Διαμόρφωσε τις καταστάσεις υπέρ σου, βάλε μπροστά τα σχέδιά σου. Έχεις πολλές ιδέες και βρίσκεις λύσεις στα προβλήματά σου. Μείνε μακριά από κουτσομπολιά, πρόσεχε τις υπογραφές συμφωνιών.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου και την ανάγκη σου για ασφάλεια. Κάποια έξοδα είναι πιθανά. Αναζητάς τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου για να νιώσεις σιγουριά και σταθερότητα. Μη δανείζεις, μη δανείζεσαι. Μπορεί να μην νιώθεις καλά οικονομικά, όμως μπορεί να σου έρθουν απροσδόκητα κάποια χρήματα. Κάνε συνετό προυπολογισμό. Έχεις ανάγκη να νιώσεις και συναισθηματικά ασφαλής, κάποια θέματα μπορεί να επηρεάζουν την αυτοεκτίμησή σου. Αξιολόγησε τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου έρχεται να κλείσει υποθέσεις που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να κλείσει ένας κύκλος στην ερωτική σου ζωή. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και θέλεις να τα εκφράσεις για να προχωρήσει η σχέση σου στο επόμενο στάδιο. Αν έχεις σχέση, είσαι σε φάση αποφάσεων για την πορεία της. Μπορεί να σε απασχολήσουν και κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά και θέλεις να τα διευθετήσεις για να νιώσεις πιο ασφαλής. Εξελίξεις είναι πιθανές και στον επαγγελματικό τομέα ή σε επενδύσεις. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και να προβάλλεις την προσωπικότητά σου. Μπορεί κάποια πρόσωπα να σε βοηθήσουν να επουλώσεις παλιές συναισθηματικές πληγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό σε καλεί σε έναν απολογισμό, μια ενδοσκόπηση. Κλείνει ένας συναισθηματικός κύκλος που φέρνει στην επιφάνεια άγχος και απωθημένα που πρέπει να διαχειριστείς. Μπορεί να έχεις κάποιες εμμονές με ζητήματα του παρελθόντος που σε έχουν πληγώσει. Μπορεί να ανακαλύψεις κρυφούς εχθρούς. Κάνε πράγματα που ξεκουράζουν και χαλαρώνουν το σώμα και την ψυχή σου. Δεν είναι καλό διάστημα για να πάρεις αποφάσεις, είναι καλό διάστημα για σκέψη και περισυλλογή, για απομόνωση και διαλογισμό, άσε τη φαντασία σου να σε ταξιδέψει, γιάτρεψε πληγές του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει τις φιλίες σου, τους στόχους σου, την κοινωνικότητα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις με τις παρέες σου, μπορεί να δεις πρόσωπα με τα οποία είχες χαθεί ή με τα οποία είχες παρεξηγηθεί. Θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στους φίλους σου για να χαλαρώσεις και να απαλλαχτείς από το άγχος ή μπορεί να απομακρυνθείς από φίλους που σε κρατάνε κολλημένη σε παλιές καταστάσεις. Αποφασίσεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και δημιουργείς νέους στόχους. Μια νέα γνωριμία μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα σχέση ή σε μια νέα δουλειά ή να σε βοηθήσει να κερδίσεις περισσότερα χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό επηρεάζει την καριέρα σου. Σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να γίνουν κάποιες ανακατατάξεις ή μπορεί να διαπραγματεύεσαι οικονομικά ζητήματα ή μπορεί να κάνεις μια οικονομική συμφωνία. Σε απασχολεί η πορεία σου και μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις κατεύθυνση. Έχεις φιλοδοξίες και θέλεις να βελτιώσεις τη δημόσια εικόνα σου, σκέψου τρόπους για να βελτιώσεις τη ζωή σου, κάνε νέα σχέδια. Μείνε ανοιχτή σε προτάσεις, κάνε βήματα για να ισορροπήσεις τη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πανσέληνος στο Σκορπιό κλείνει υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό, τις σπουδές σου, νομικά θέματα. Μπορεί να ασχοληθείς με σεμινάρια, ένα μεταπτυχιακό, μια επαγγελματική συνεργασία σε άλλη χώρα. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου. Μπορεί να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι για να δεις αγαπημένα πρόσωπα. Αλλάζει η οπτική σου σε κάποια πράγματα καθώς κρυμμένες αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια. Αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά πρόσωπα και καταστάσεις. Μια νέα αίσθηση πραγματικότητας διαμορφώνει ένα θετικό μέλλον. Μείνε μακριά από αρνητικούς ανθρώπους που σε μπλοκάρουν. Εξερεύνησε νέα ενδιαφέροντα και χάραξε νέους ορίζοντες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ