Follow us

Ερμής στους Διδύμους από τις 4 Μαΐου έως τις 11 Ιουλίου 2020 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από την 24-16 μοίρα.

happy woman iStock

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης και του τρόπου σκέψης, των ταξιδιών, του σχολείου, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων, των ΜΜΕ βρίσκεται στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης, στους Διδύμους.

Ο Ερμής στους Διδύμους είναι έξυπνος, επικοινωνιακός, πολυπράγμων, καταφερτζής, δεν ξέρει να κρατάει μυστικά, δεν έχει βάθος, είναι διπρόσωπος, ρήτορας, συγγραφέας. Με αυτόν τον Ερμή μπορούμε να οργανωθούμε, να κάνουμε συμφωνίες και συμβόλαια, να κάνουμε διαπραγματεύσεις, αγορές και πωλήσεις, να διαφημιστούμε και να προωθήσουμε τις ικανότητές μας. Κάνουμε νέες γνωριμίες, αυθόρμητες, απελευθερωμένες, υπάρχει θετικός τρόπος σκέψης και αισιοδοξία στον αέρα.

Στην ανάδρομη πορεία του δεν ισχύουν όλα αυτά. Θα σχηματίσει τετράγωνο με Ποσειδώνα και θα δημιουργήσει σύγχυση, αφηρημάδα, έλλειψη συγκέντρωσης. Καθυστερήσεις και μπερδέματα μας περιμένουν. Κυριαρχούν η παρανόηση, η παραπλάνηση, η εξιδανίκευση. Μπορεί να νιώσουμε πως βρισκόμαστε σε ένα τούνελ και εκεί που πάμε να βγούμε, ξαναγυρνάμε στην αρχή. Επανασυνδέσεις σχέσεων είναι πιθανές. Με ανάδρομο Ερμή, καλό είναι να μην βιαζόμαστε, να αφήνουμε τα πράγματα να κυλάνε μόνα τους. Μπορεί να δοθούν υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν. Υπάρχει ασυνεννοησία και θολούρα, τα νεύρα είναι τεντωμένα. Το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να πρέπει να το αξιολογήσουμε ξανά ή να κάνουμε αναθεωρήσεις σε σκέψεις, ιδέες, αποφάσεις, να κάνουμε μια εκκαθάριση και να ανασυγκροτηθούμε. Δεν παίρνουμε τελικές αποφάσεις, αφήνουμε περιθώρια για αναβολές και έκτακτα γεγονότα, διασφαλίζουμε τα αρχεία μας σε pc και κινητό σε περίπτωση βλάβης, ελέγχουμε τις ηλεκτρικές συσκευές μας, αποφεύγουμε αγορά ΙΧ και τεχνολογικών μέσων, είμαστε συγκεντρωμένοι στις μετακινήσεις μας. Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και όσοι έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες από την 24-16 μοίρα.

Πώς επηρεάζει ο Ερμής στους Διδύμους όλα τα ζώδια και πως στην ανάδρομη πορεία του; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις ευκαιρίες αυτό το διάστημα να γνωρίσεις πολύ κόσμο και να κάνεις σημαντικές επαφές. Είσαι ετοιμόλογη και επικοινωνιακή και σου ανοίγονται πολλές πόρτες στον επαγγελματικό αλλά και στον προσωπικό τομέα. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα καταλήξει σε σχέση. Είσαι περίεργη, συζητάς, κάνεις έρευνα, προωθείς τη δουλειά σου, συνεργάζεσαι. Κοντινά ταξίδια είναι πιθανά.

Στην ανάδρομη πορεία του μπορεί να επιστρέψει το παρελθόν και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία. Γίνονται αποκαλύψεις, μυστικές συναντήσεις και ραντεβού. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, βιαστικά λόγια, έγγραφα, συμφωνίες, ΙΧ, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέρφια και γείτονες. Έλα σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και κλείσε εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει τα οικονομικά σου. Βάλε σε τάξη τα έξοδά σου και προσπάθησε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάνε ένα προυπολογισμό, απαλλάξου από χρέη για να ζήσεις μια πιο ποιοτική ζωή. Κάνε διαπραγματεύσεις, μπορεί να πάρεις κάποια αύξηση ή μπορεί να βρεις νέους τρόπους εσόδων ή μπορεί να υπογράψεις μια καλή οικονομική συμφωνία. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με καλές προοπτικές.

Στην ανάδρομη πορεία του μπορεί να έχεις διλήμματα, προσπαθείς να βρεις την προσωπική σου αξία μέσα από εσωτερικές διεργασίες. Προσοχή σε οικονομικές επενδύσεις, αγορές, συμφωνητικά. Βρες τρόπους για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και κλείσε οικονομικές εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βρίσκεσαι στη σκηνή και σου δίνονται ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσεις. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση αν είσαι μόνη. Εκφράζεις στο ταίρι σου τα συναισθήματά σου. Ο έρωτας είναι μια κινητήριος δύναμη που σε πάει μπροστά. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη, επικοινωνείς με πολλούς τρόπους, κάνεις διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ταξιδεύεις, περνάς συνεντεύξεις, προωθείς τις σπουδές σου.

Στην ανάδρομη πορεία του, προσοχή σε διπλές σχέσεις και ερωτικά μπερδέματα για να μην εκτεθείς. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή. Προσοχή στα λόγια σου, σε συζητήσεις, επικοινωνία, μετακινήσεις, ΙΧ. Σκέψου τι έχεις περάσει στο παρελθόν και δες τι θα κάνεις στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το διάστημα μπορείς να βρεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μπορεί να κάνεις κάποιες μυστικές συμφωνίες που θα αποφέρουν κέρδος. Μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει ή μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση που πρέπει να μείνει μυστική. Δεν έχεις διάθεση να μοιραστείς τις σκέψεις σου, κινείσαι περισσότερο παρασκηνιακά και οργανώνεις τις επόμενες κινήσεις σου. Είσαι εσωστρεφής, θέλεις να ηρεμήσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες.

Στην ανάδρομη πορεία του, μπορεί το παρελθόν να σου χτυπήσει την πόρτα και να υποκύψεις. Μπορεί να εμπλακείς σε μια σχέση χωρίς προοπτική ή μπορεί να είσαι το τρίτο πρόσωπο. Προσοχή σε αποκαλύψεις μυστικών, σε παρασκήνιο, κουτσομπολιά, σε καθυστερήσεις και επαγγελματικές δυσκολίες. Κλείσε κάθε εκκρεμότητα.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα μπορείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου και να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν και σου προσφέρουν την βοήθειά τους. Μπορεί να κάνεις νέες φιλίες που θα αντέξουν στον χρόνο ή γνωριμίες που θα εξελιχτούν σε σχέση. Μπορεί πάλι να συμμετάσχεις σε ομαδικές δραστηριότητες. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη.

Στην ανάδρομη πορεία του μπορεί να σε πλησιάσει ένα φιλικό πρόσωπο με ερωτικές διαθέσεις και να σου δημιουργήσει διλήμματα. Μπορεί να επιστρέψεις στο παρελθόν για να σιγουρευτείς για τις επιλογές σου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις και μπερδέματα με το κοινωνικό περιβάλλον ή με ομάδες, φιλίες. Κάποιες επιθυμίες σου μπορεί να παγώσουν. Κάνε λίγο υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους φέρνει εξελίξεις στην καριέρα. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή και να εξασφαλίσεις τη σταθερότητα. Μπορεί να βρεις μια νέα δουλειά αν είσαι άνεργη ή να κάνεις κάτι δικό σου. Αν έχεις σχέση μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, απόφυγε την επιθετικότητα, τη βιασύνη και τον ενθουσιασμό.

Στην ανάδρομη πορεία του κάνε ξεκαθαρίσματα. Μπορεί να κάνεις κάποια λάθη. Μοιραίες συναντήσεις και εξιδανίκευση καταστάσεων είναι πιθανά σενάρια. Δώσε προσοχή σε έγγραφα, σε στόχους, σε επαγγελματικές συμφωνίες. Καθυστερήσεις, αναβολές, μπερδέματα να περιμένεις. Προσοχή σε επαφές με ανώτερα πρόσωπα. Κάνε έναν απολογισμό για να δεις τι θέλεις να κάνεις στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καλό διάστημα για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Διαπραγματεύεσαι με επιτυχία και αποκομίζεις οικονομικά οφέλη. Μπορεί να βρεις μια δουλειά στο εξωτερικό, μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα εκπαίδευση ή σεμινάρια, μπορεί να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο από άλλη χώρα ή με διαφορετική κουλτούρα. Είσαι πιο ενθουσιώδης και έτοιμη για περιπέτειες.

Στην ανάδρομη πορεία του επαναξιολόγησε τις προσωπικές σου επιλογές. Προσοχή σε εξετάσεις, σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια, συμφωνίες, υπογραφές, θέματα με το εξωτερικό. Δες πρόσωπα που είχες καιρό να δεις, δες με μια νέα ματιά κάποιες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει την ερωτική σου ζωή και τα κοινά οικονομικά. Μπορεί να απαλλαχτείς από χρέη, δάνεια, οφειλές, περιουσιακά ζητήματα ή μπορεί να κάνεις αγοραπωλησίες και επενδύσεις. Το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να υποκύψεις σε έναν πειρασμό.

Στην ανάδρομη πορεία του μπορεί να βγουν στην επιφάνεια φοβίες αλλά και έντονες κρυμμένες επιθυμίες. Μια επανασύνδεση είναι πιθανή, μην βιαστείς. Προσοχή σε οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, καθυστερήσεις και μπερδέματα οικονομικού περιεχομένου. Κάνε έναν απολογισμό για να ξεφύγεις από καταστάσεις του παρελθόντος που σε φοβίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο επηρεάζονται σχέσεις, συνεργασίες, γάμος. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις και διαπραγματεύσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σοβαρά ή μπορεί να αποφασίσεις την επισημοποίηση της σχέσης σου.

Στην ανάδρομη πορεία του μπορεί να βρεθείς σε αδιέξοδα και να πληγωθείς από το ταίρι σου ή μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση του παρελθόντος και να ζήσεις το όνειρο. Προσοχή σε παρεξηγήσεις, βιαστικές αποφάσεις, παρανοήσεις και καβγάδες. Αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχολείσαι πολύ με την δουλειά σου και αναζητάς τρόπους για να κερδίσεις περισσότερα χρήματα. Παίρνεις ιδέες για να αυξήσεις την πελατεία σου και κάνεις νέες συνεργασίες. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την υγεία σου, να κόψεις κακές συνήθειες, να ασχοληθείς με την υγιεινή διατροφή, να ξεκινήσεις γυμναστική. Ένας έρωτας μέσα από τον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανός.

Στην ανάδρομη πορεία του ασχολείσαι με τις υποχρεώσεις σου. Συναντήσεις και επικοινωνία σε αναστατώνουν. Προσοχή στην ασυνέπεια, σε αναβολές και ματαιώσεις επαγγελματικών σχεδίων, σε καθημερινά προγράμματα. Δεν είναι σωστή στιγμή για τσεκάπ. Οργάνωσε καλύτερα το πρόγραμμά σου και βρες χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Είναι πολύ καλό το διάστημα για τους ελεύθερους επαγγελματίες ή για όσους ασχολούνται με την τέχνη. Η ερωτική σου ζωή απογειώνεται. Αν έχεις σχέση, μπορεί να πάρεις την απόφαση να την επισημοποιήσεις ενώ αν είσαι μόνη, θα επιλέξεις το ιδανικό ταίρι ανάμεσα σε πολλούς. Είσαι πιο αισιόδοξη, πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου. Επιχειρηματικά σχέδια εξελίσσονται.

Στην ανάδρομη πορεία του μπορεί να έχεις ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν. Επαναξιολογείς τις επιλογές σου και πειραματίζεσαι με νέα πρόσωπα. Προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις για ερωτικά και δημιουργικά σχέδια. Σκέψου τα βαθύτερα θέλω σου, τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη, ποια θέλεις να είναι η πορεία σου. Σκέψου τι σε ολοκληρώνει και σου δίνει χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής στους Διδύμους επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να σκέφτεσαι να κάνεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή μπορεί να συγκατοικήσεις με το ταίρι σου. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσα από τον οικογενειακό χώρο ή μπορεί να ξεκινήσεις μια δουλειά σε χώρο σπιτιού.

Στην ανάδρομη πορεία του, μπορεί να δεχτείς πολλά μηνύματα από κάποιο πρόσωπο, μην δείχνεις όλη την ευαισθησία σου. Προσοχή σε ζημιές στο σπίτι, σε συσκευές, σε ασυμφωνίες με οικεία πρόσωπα, σε εναλλαγές διαθέσεων, σε συμφωνητικά οικημάτων. Κάνε έναν απολογισμό του παρελθόντος για να βελτιώσεις την ψυχολογική σου κατάσταση.

Με τον ανάδρομο Ερμή, μια επανασύνδεση είναι πιθανή για Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ