Follow us

Τρίγωνο του Ήλιου με το Δία στις 23 Ιουνίου | Αυτά τα ζώδια σήμερα θα έχουν απίστευτη τύχη

Το τρίγωνο Ήλιου/Δία φέρνει αισιοδοξία, ψυχική ευφορία, θέληση για επέκταση, επιτυχία, φυσική και υλική αφθονία.

couple goals iStock

Ο Ήλιος βρίσκεται στη 2η μοίρα του Καρκίνου και ο Δίας στη 2η μοίρα των Ιχθύων, ενώνουν τις δυνάμεις τους φέρνοντας τύχη και χαρά στα ζώδια του Νερού και της Γης, στους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Αρπάζουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας και τους στόχους μας. Η διάθεσή μας είναι καλή, νιώθουμε δύναμη και αισιοδοξία.

Πώς επηρεάζονται όμως όλα τα ζώδια από αυτό το τρίγωνο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Τύχη σε θέματα σπιτιού, ακινήτων, οικογενειακά. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Τύχη σε επικοινωνία, μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, επαφές με αδέρφια, γείτονες, συγγενείς. Θα έχεις ευκαιρία για θετικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τύχη σε οικονομικά θέματα αλλά και στην αισθηματική σου ζωή. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου. Θα έχεις ευκαιρία να βελτιώσεις όλους τους τομείς της ζωής σου. Εκμεταλλεύσου το. Σου ανοίγονται δρόμοι για κέρδος, έχεις θετική ενέργεια και γοητεύεις.

ΛΕΩΝ

Κάνε την ενδοσκόπησή σου και απαλλάξου από δυσάρεστες καταστάσεις. Ένας έρωτας από το παρελθόν ή παρασκηνιακός μπορεί να σε προσεγγίσει. Δες την καλή πλευρά της ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάνεις μεγάλα όνειρα και εκπληρώνεις ψηλούς στόχους. Ανοίγονται νέοι δρόμοι που σε οδηγούν στην επιτυχία. Ο φιλικός τομέας ευνοείται ιδιαίτερα.

ΖΥΓΟΣ

Τύχη στον τομέα της καριέρας, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Μια διάκριση, μια πρόοδος, μια επιβράβευση είναι πιθανά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τύχη, κοινωνικότητα, θετική ενέργεια, αισιοδοξία. Διαπραγματεύσεις, νέες γνωριμίες, επαφές ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τύχη σε περιουσιακά, κληρονομικά και οικονομικές εκκρεμότητες. Οι ερωτικές επιθυμίες σου πραγματοποιούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στο απέναντι ζώδιο ευνοεί ιδιαίτερα την συντροφική σου ζωή. Είτε έχεις σχέση είτε είσαι μόνη, έχεις ευκαιρίες επέκτασης, βελτίωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις ευκαιρίες για θετικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, στην καθημερινότητα. Σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα βελτιώνονται. Υγεία και φυσική κατάσταση επίσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία για έρωτα, χαρά, διασκέδαση. Μπορείς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή και να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ