Follow us

Άρης σε Τετράγωνο με τον Ουρανό το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Προσοχή οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από την 11η -15 μοίρα. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

friends night out iStock

Ο Άρης βρίσκεται στην 13η μοίρα του Λέοντα και συναντάει με τετραγωνική όψη τον Ουρανό που βρίσκεται στην 13η μοίρα του Ταύρου. Αυτός ο άξονας μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα, ατυχήματα, επεμβάσεις, επανάσταση καθώς και το τέλος σχέσεων. Τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν σε δευτερόλεπτα φέρνοντας μεγάλη απογοήτευση. Προχωράμε αργά και σταθερά, δεν βιαζόμαστε, δεν κινούμαστε παρορμητικά, δεν παρασυρόμαστε από τα πάθη μας.

Επηρεάζεται αρνητικά ο σταθερός σταυρός:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα χρειαστεί να είσαι προσεκτική στη συμπεριφορά σου απέναντι σε οικεία πρόσωπα ή σε θέματα σπιτιού. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια παρελθοντικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα χρειαστεί να αποφύγεις παρορμητικές συμπεριφορές. Μην ασχολείσαι ταυτόχρονα με πολλά θέματα, μην υπερεκτιμάς τις δυνάμεις σου. Μπορεί να γίνουν ξαφνικές και δύσκολες αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στις σταθερές σχέσεις σου και το γάμο σου. Απόφυγε τις εντάσεις και τους τσακωμούς γιατί μπορεί να ανατραπούν όσα θεωρούσες δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσεχε τον παρορμητισμό σου στη σχέση σου, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις άσχημες καταστάσεις και θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμη. Προσοχή και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Πώς θα επηρεαστούν τα παρορμητικά ζώδια;

ΚΡΙΟΣ

Προσπάθησε να ελέγξεις το πάθος σου και τον παρορμητισμό σου στον έρωτα. Μια ερωτική απογοήτευση είναι πιθανή ή μπορεί το ταίρι σου να συμπεριφέρεται αλλόκοτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόσεχε την οικονομική σου κατάσταση, τον τρόπο που χειρίζεσαι τα χρήματα, για να μην έχεις απώλειες. Κάποια έκτακτα έξοδα μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την κατάστασή σου. Μακριά από ζήλια και κτητικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου απέναντι σε φιλικά πρόσωπα. Ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα με φίλους ή ομάδες ή εταιρείες και συλλόγους είναι πιθανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή στο πάθος και τα έντονα συναισθήματα απέναντι στο ταίρι σου. Μπορεί τα γεγονότα να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες και να απογοητευτείς ερωτικά ή μπορεί να υπάρξουν αρνητικά γεγονότα σε κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά.

Πώς θα επηρεαστούν και τα μεταβλητά ζώδια;

ΔΙΔΥΜΟΣ

Προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Πρόσεχε τι λες και πως συμπεριφέρεσαι, ειδικά με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες. Μπορεί να ακούσεις ξαφνικά δυσάρεστα νέα από το περιβάλλον σου. Απόφυγε νέες γνωριμίες γιατί δεν θα εξελιχτούν όπως θα ήθελες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πάθη μου, τα λάθη μου… Κάποια ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σε ταράξουν ψυχολογικά, απόφυγε το παρασκήνιο, τις ερωτικές παρανομίες και οτιδήποτε μυστικό ή κρυφό γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιόρισε τον παρορμητισμό σου και την υπέρμετρη αισιοδοξία σου σε νέα πράγματα και ανοίγματα οριζόντων. Μπορεί κάποια ξαφνικά νέα να σε ταράξουν. Προσοχή σε ταξίδια, σπουδές, νομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρόσεχε τις κινήσεις σου στον εργασιακό χώρο γιατί μπορεί να πληρώσεις ακριβά κάποια λάθη. Απόφυγε τους καβγάδες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ