Follow us

Αφροδίτη στην Παρθένο από 22 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Με την Αφροδίτη στην Παρθένο ευνοούνται Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι αλλά και Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

woman in love iStock

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της τέχνης αλλά και των αποκτημάτων βρίσκεται στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου, σε ζώδιο δηλαδή που βρίσκεται σε πτώση.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι σχετικά άτυχη, δίνει για να πάρει, ερωτεύεται δύσκολα, είναι συντηρητική, ασχολείται με την λεπτομέρεια, φοβάται την αγάπη ή μάλλον δείχνει την αγάπη της πρακτικά, φροντίζοντας, προσφέροντας υπηρεσίες. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο απολαμβάνουμε την τελειότητα, την τάξη, την συνέπεια, την λεπτομέρεια στις συνομιλίες, ασκούμε κριτική, μας έλκουν πρόσωπα καθαρά, που δεν έχουν άσχημες συνήθειες. Εκτιμάμε την ακρίβεια και σχέσεις που βασίζονται στον σεβασμό και την εκτίμηση, προτιμάμε πρόσωπα που φροντίζουν την εμφάνισή της. Προτιμάμε τους καλούς τρόπους και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Η Αφροδίτη στην Παρθένο φέρνει θετικές εξελίξεις σε εργασία και υγεία, είμαστε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί. Αυτό το διάστημα θα δημιουργηθούν σχέσεις προσφοράς και αλληλοβοήθειας, είμαστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που ξοδεύουμε τα χρήματα.

Πως θα επηρεάσει η Αφροδίτη στην Παρθένο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ

Το διάστημα αυτό είναι βοηθητικό για την εργασία σου, δείχνεις τις ικανότητές σου και ανταμείβεσαι για τους κόπους σου. Οι συνθήκες στη δουλειά σου είναι πιο ευχάριστες, διευθετείς τις υποχρεώσεις σου. Αν υπάρχουν κάποια προβλήματα, καταφέρνεις να τα βάλεις σε τάξη με το αναλυτικό και πρακτικό μυαλό σου. Βοηθάς τους συναδέλφους σου και αναπτύσσεις τα ταλέντα σου. Αν ψάχνεις για εργασία, μπορεί να βρεις κάτι καλό και με καλά χρήματα. Ασχολείσαι περισσότερο με την εμφάνισή σου, με την διατροφή και την υγεία σου. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από την καθημερινότητα ή την εργασία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σου και πραγματοποιεί τις επιθυμίες σου. Η ερωτική σου ζωή ευνοείται και αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή να αποφασίσεις να κάνεις ένα παιδί. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Η γοητεία σου δεν περνά απαρατήρητη, αναζητάς την αρμονία στις σχέσεις σου. Αν υπήρχαν εντάσεις με το ταίρι σου ή τα παιδιά σου, τώρα οι συνθήκες βελτιώνονται. Διασκεδάζεις και κάνεις ευχάριστα πράγματα παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ενδιαφέρον σου αυτό το διάστημα στρέφεται σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε οικεία πρόσωπα για να νιώσεις πιο ασφαλής ή μπορεί να χρειαστεί να στηρίξεις ένα οικείο πρόσωπο, υλικά και συναισθηματικά. Μπορεί να αποφασίσεις να βρεις ένα νέο σπίτι, να αλλάξεις τη διακόσμηση ή μπορεί να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δραστηριότητα μέσα από τον χώρο του σπιτιού και να είναι επικερδής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επικοινωνία είναι αυξημένη αυτό το διάστημα και μπορείς να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα σε συζητήσεις και συμφωνίες. Οι σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες βελτιώνονται και οι παρεξηγήσεις αποκαθίστανται. Μπορεί να κάνεις κοντινά ταξίδια και εκδρομές για να ανανεωθείς και για να κάνεις νέες γνωριμίες. Η ευγλωττία και η πειθώ σου σε βοηθούν να πάρεις αυτό που θες. Συμμετέχεις σε πολλές δραστηριότητες και επικοινωνείς με πολύ κόσμο. Έχεις έμπνευση, ιδέες, προβάλλεις το έργο σου. Κάνεις δημόσιες σχέσεις και μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο σε ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογία.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο ασχολείσαι με τα οικονομικά σου. Μπορεί να αυξηθούν τα εισοδήματά σου αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις σπατάλες. Μπορεί να πάρεις μια προαγωγή που θα σου εξασφαλίσει όφελος αλλά από την άλλη, θα πρέπει να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Βρίσκεις τρόπους για να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση, για να κερδίσεις περισσότερα. Αισθηματικά, θα νιώσεις μεγαλύτερη οικειότητα με το ταίρι σου. Απολαμβάνεις αισθησιακές στιγμές και νιώθεις ασφάλεια. Γνωρίζεις πρόσωπα με τα οποία έχεις κοινό σύστημα αξιών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έρχεται στο προσκήνιο η πιο πρακτική και αναλυτική φύση σου. Είσαι πιο επικοινωνιακή, πιο διαλλακτική, πιο υποχωρητική με το ταίρι σου. Προσπαθείς περισσότερο στις σχέσεις σου, βοηθάς τους άλλους, προβάλλεις τη δημιουργικότητά σου. Διεκδικείς αυτό που σου αξίζει, ασχολείσαι με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου, στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία και να δημιουργηθεί μια σοβαρή σχέση. Αν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση,θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να είσαι σε σύγχυση στην ερωτική σου ζωή ή μπορεί να προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμείς καταστάσεις. Προσπαθείς να βρεις το δρόμο σου, είσαι πιο συμπονετική, βοηθάς τους άλλους. Μπορεί να έχεις κάποιο πρόσωπο συνεχώς στο μυαλό σου, όμως αυτή η σχέση μπορεί να είναι πλατωνική ή κρυφή ή να σου γεννά ερωτήματα. Πρόβαλε την δημιουργικότητά σου. Είσαι πιο ρομαντική, πιο ονειροπόλα, αναζητάς τη μοναξιά και κάνεις σχέδια για το μέλλον, συναισθηματικά και επαγγελματικά. Μπορεί να αποφασίσεις να γυρίσεις σε μια σχέση από το παρελθόν. Βάλε σε τάξη οικονομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα είναι πολύ κοινωνικό. Μπορείς να αποκαταστήσεις φιλικές σχέσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν την πραγματοποίηση των σχεδίων σου. Περνάς όμορφες στιγμές με φίλους, συναντάς κόσμο, συμμετέχεις σε ομάδες. Προβάλλεις τις ιδέες σου, ενδιαφέρεσαι για φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Μην κλείνεις πόρτες, το αναλυτικό μυαλό σου σε βοηθά να επιλέξεις πρόσωπα που βοηθούν την εξέλιξή σου. Παρέχεις και λαμβάνεις βοήθεια και στήριξη από φιλικά πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας είναι πιθανός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να πραγματοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου στην καριέρα. Με σκληρή δουλειά, είσαι αποδοτική, παραγωγική, παίρνεις χαρά μέσα από τις υποχρεώσεις σου. Λαμβάνεις αναγνώριση για τα ταλέντα και τις ικανότητές σου από ανώτερα πρόσωπα. Αυξάνονται η παραγωγικότητα και τα κέρδη σου και αναλαμβάνεις νέα εγχειρήματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Αν έχεις σχέση, συζητάς με το ταίρι σου για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το διάστημα κάνεις νέες γνωριμίες με πρόσωπα που έχουν διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σου. Κάνεις τη σχέση σου πιο ευχάριστη, δημιουργείς αρμονία και ισορροπία, βάζεις μεγάλους στόχους και δεν σε σταματά κανένα εμπόδιο. Ανακαλύπτεις νέα ενδιαφέροντα και ζεις σημαντικές εμπειρίες. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου και βρίσκεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, μια νέα σχέση μπορεί να δημιουργηθεί με ένα τέτοιο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στην Παρθένο βελτιώνει την ψυχολογία σου και ισορροπεί τα οικονομικά σου. Μπορεί να καταφέρεις να αποπληρώσεις χρέη, δάνεια ή μπορεί να αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από επενδύσεις. Κάνεις συζητήσεις για κοινά οικονομικά. Μπορεί να έχεις θετικές εξελίξεις σε κληρονομικά, περιουσιακά. Θετικά τα νέα και για την αισθηματική σου ζωή, το ταίρι σου κατανοεί τις επιθυμίες σου. Ένας νέος έρωτας ή η αναζωπύρωση ενός παλιού δίνουν νέο νόημα στη ζωή σου. Η σεξουαλική επιθυμία είναι μεγάλη, έχεις ανάγκη μεγαλύτερη οικειότητα στη σχέση σου. Κάποιο πρόσωπο ξεσηκώνει τα πάθη σου αλλά και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Είσαι πιο εσωστρεφής τώρα, δεν μιλάς εύκολα για την προσωπική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου. Δημιουργείς ένα κλίμα πιο αρμονικό, βελτιώνεις τις σχέσεις σου και λύνεις τυχόν παρεξηγήσεις. Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και σκέφτεσαι την εξέλιξη της. Είσαι πιο διαλλακτική και συμβιβαστική και λύνεις κάθε διαφωνία. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα σε καλύψουν σε κάθε επίπεδο. Μπορεί επίσης να κάνεις μια νέα επαγγελματική συμφωνία ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα σου αποφέρει κέρδη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ