Follow us

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 22 Αυγούστου 2021 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

*Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου αλλά και Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, από την 27η μοίρα του Υδροχόου ως και την 2η μοίρα των Ιχθύων.

couple summer night iStock

Η Αυγουστιάτικη πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου στην 29η37 μοίρα και κάνει σύνοδο με τον Δία. Την ίδια μέρα, το τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου σταθεροποιεί τις σχέσεις μας και φέρνει εύνοια σε οικονομικά θέματα. Η σύνοδος Ερμή/Άρη είναι ευνοική σε θέματα εργασίας, υγείας, καθημερινότητας.

Είναι η μεγαλύτερη και φωτεινότερη πανσέληνος που έρχεται να δώσει χρώμα στις Αυγουστιάτικες νύχτες μας δίπλα στο κύμα, κάτω από τα αστέρια ή στις βόλτες μας στα καλντερίμια των νησιών. Είναι ένα φεγγάρι διαφορετικό από τα άλλα.

Στην πανσέληνο αυτή, έχουμε ανάγκη την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Δεν αντέχουμε οτιδήποτε περιοριστικό ή επιβλητικό. Κάνουμε αυτό που θέλουμε εμείς αλλά θα πρέπει να αποφύγουμε την επανάσταση γιατί δεν γκρεμίζονται εύκολα οι σταθερές. Σκεφτόμαστε πως θα αλλάξουμε τη ζωή μας και τις σχέσεις μας με τους άλλους. Ότι αποφασίσουμε να κάνουμε θα έχει διάρκεια, θα πετύχουμε. Βρισκόμαστε στην αναζήτηση ατόμων που μας εμπνέουν δημιουργικά, ατόμων που φέρνουν θετικές εξελίξεις στη ζωή μας. Μη φοβάστε να αποδεχτείτε τις νέες εμπειρίες, το απροσδόκητο. Νιώστε την ελευθερία του σώματος και του πνεύματος.

Πως θα επηρεάσει η πανσέληνος όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο σου λέει πως για να εξελιχτείς δεν αρκεί να δουλεύεις μόνη αλλά να ποντάρεις στην ομαδική εργασία. Οι φιλίες παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου αυτό το διάστημα, μπορεί να κλείσεις μαζί τους κάποιες εκκρεμότητες. Μπορεί κάποιοι φίλοι και γνωστοί να στηρίξουν τα σχέδιά σου. Κάποια πλάνα θα ολοκληρωθούν ή μπορεί να κλείσεις μια συμφωνία μέσα από διαπραγματεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει την καριέρα σου και την δημόσια εικόνα σου. Μπορεί να κάνεις μια επανάσταση σε αυτά, ίσως να θελήσεις να αλλάξεις επαγγελματική κατεύθυνση ή προφίλ. Μπορεί να σου έρθει μια νέα ιδέα στο μυαλό που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα νέο όραμα, βάζεις νέους στόχους. Για να κάνεις τις αλλαγές θα πρέπει πρώτα να κάνεις μια εσωτερική επανάσταση απέναντι σε οτιδήποτε σε καταπιέζει. Είσαι φιλόδοξη και έχεις ανάγκη την προβολή. Είσαι αποφασισμένη να πετύχεις, όμως αναζητάς και την επιβεβαίωση των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα ταξίδι και να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις τα πιστεύω σου, την φιλοσοφία σου σχετικά με σχέσεις και ανθρώπους. Θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να ανοίξεις το μυαλό σου, να μάθεις νέα πράγματα, να νιώσεις ελεύθερη. Θέλεις να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ζήσεις νέες εμπειρίες, αναζητάς την περιπέτεια. Μπορεί να εμπλακείς με έναν ξένο ή με έναν άνθρωπο με διαφορετικό πολιτισμό. Η διάθεσή σου είναι ευχάριστη γενικώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο θέλεις να μεταμορφωθείς, να αλλάξεις τις ιδέες σου. Οι ερωτικές και επαγγελματικές σου σχέσεις επηρεάζονται. Μπορεί να αποφασίσεις να φύγεις από μια σχέση ή από μια δουλειά που σε κρατάει πίσω. Μπορεί να σπάσει μια συμφωνία εκεί που δεν το περιμένεις ή μπορεί να κλείσουν κάποια χρέη που σε αγχώνουν. Δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά, κληρονομικά, κοινά οικονομικά έρχονται στο προσκήνιο. Θα μπορέσεις να ανταποκριθείς σε κάθε περίπτωση όσο και αν οι φοβίες σου βγαίνουν στο φως.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με ένα άτομο εκκεντρικό, διαφορετικό, ασυνήθιστο ή μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία, πολλά υποσχόμενη που θα αλλάξει τα δεδομένα σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την εξελίξεις ή μπορεί να κάνεις μια συζήτηση για να νιώσεις πιο ελεύθερη και ανεξάρτητη. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου γιατί ενδέχεται να βιώσεις συναισθηματικές διακυμάνσεις. Θα πρέπει να σέβεσαι τις ανάγκες των άλλων για να έχεις πιο ισορροπημένες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Μπορεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις για να αλλάξεις τις συνθήκες στη δουλειά σου, μπορεί να έχεις νέες ιδέες για την εργασία σου. Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση ή για να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες. Μπορεί να κάνεις μια δίαιτα για να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Ενδιαφέρεσαι για την ψυχική σου κατάσταση και κάνεις πράγματα για να έχεις έναν πιο υγιή τρόπο ζωής. Εντάσεις και συναισθηματικές ανησυχίες είναι πιθανές.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα στη ζωή σου που θα σε αναζωογονήσει. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Αν έχεις παιδιά, μπορεί να έχεις ευχάριστες εκπλήξεις από αυτά. Έχεις ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ασχοληθείς με ένα χόμπι, ένα σπορ, προσελκύεις θαυμαστές. Ξέρεις τι να κάνεις για να κερδίσεις στον έρωτα, η διάθεσή σου είναι χαρούμενη. Ευνοείσαι αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή ασχολείσαι με την τέχνη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο θα ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα. Θα ασχοληθείς με οικεία πρόσωπα ή μπορεί να θελήσεις να ανανεώσεις το χώρο σου. θα θελήσεις να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα αυτό το διάστημα. Αναζητάς την αρμονία και αν είχες προβλήματα με γονείς ή ακίνητα, θα τα ξεπεράσεις τώρα. Μπορεί να κάνεις μια στροφή προς το παρελθόν, να κοιτάξεις πίσω αντί για μπρος. Θέλεις να νιώσεις συναισθηματικά ασφαλής και κάνεις τα πάντα για να δεθείς περισσότερο με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο φέρνει στο προσκήνιο επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις. Μπορεί να κάνεις κοντινές αποδράσεις με φίλους ή για εκπαίδευση. Έχεις νέες ιδέες και βάζεις νέους στόχους. Έχεις έμπνευση και η επικοινωνία βρίσκεται στα καλύτερά της. Γνωρίζεις νέο κόσμο και ανταλλάσσεις τις απόψεις και τις ιδέες σου με κοντινά πρόσωπα. θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για γνώση και περιέργεια. Λαμβάνεις πληροφορίες, προσοχή στο κουτσομπολιό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στον Υδροχόο επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να αλλάξει το εισόδημά σου, να κάνεις μια νέα επένδυση σε κάτι πρωτοποριακό ή μπορεί να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που έχουν αξία για σένα. Μπορεί να φύγεις μακριά από καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω, έχεις τη δύναμη να ξεφύγεις από κάθε εμπόδιο. Η αξία της ύλης επαναπροσδιορίζεται και η συναισθηματική ικανοποίηση δεν βρίσκεται μέσα σε συναισθήματα εξάρτησης. Θέλεις να αυξήσεις τα χρήματά σου για να έχεις μια πιο άνετη ζωή, προστατεύεις τα υπάρχοντά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την πανσέληνο στο ζώδιό σου θα κάνεις αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις τον εαυτό σου, την εμφάνισή σου, μπορεί να θελήσεις να αλλάξεις την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Σκέφτεσαι πως θα εξελιχτείς, πως θα πας τη ζωή σου παρακάτω. Θέλεις να αλλάξεις τις συνθήκες, να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου με αυτές του συντρόφου σου. Μείνε μακριά από τοξικές καταστάσεις. Πρόβαλλε τον εαυτό σου και θα λάβεις αποδοχή.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την πανσέληνο στον Υδροχόο έχεις διαίσθηση, θα πρέπει να ακούς την εσωτερική σου φωνή αυτό το διάστημα. Δώσε βάση στα όνειρά σου γιατί μπορεί να έχουν να σου πουν κάτι. Θα θέλεις να μείνεις μόνη σου, μακριά από όλους και από όλα για να έρθεις πιο κοντά στις προσωπικές σου επιθυμίες. Μπορεί να κρύβεις πολύ δυνατά συναισθήματα και να περιορίζεις την απελευθέρωσή τους. Κλειδώνεσαι και δεν θέλεις να μοιραστείς τη ζωή. Μπορεί να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ