Follow us

2012 ευχές και θετική ενέργεια για όλα τα ζώδια!

Τι φέρνουν τα άστρα με τη νέα χρονιά; Ποια θα είναι τα ευνοημένα ζώδια; Τι εξελίξεις να αναμένουμε σε κάθε τομέα; Plus: το ετήσιο ωροσκόπιο κάθε ζωδίου.
Από τη Χρύσα Συκά

astrologiaefxes


Τι φέρνουν τα άστρα με τη νέα χρονιά;
Ποια θα είναι τα ευνοημένα ζώδια; Τι εξελίξεις να αναμένουμε σε κάθε τομέα; Plus: το ετήσιο ωροσκόπιο κάθε ζωδίου.


Ας ξεχάσουμε για λίγο το ημερολόγιο των Μάγια, το Νοστράδαμο και τη ΝΑΣΑ που με τον τρόπο τους ο καθένας μιλούν για καταστροφολογίες και ένα ενδεχόμενο τέλος του κόσμου. Άλλωστε όλα αυτά θα τα αναλύσουμε κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Το 2012 δεν θα είναι το τέλος του κόσμου αλλά το τέλος ενός κόσμου κατάχρησης, λανθασμένων αξιών και υπερκατανάλωσης. Οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της χρονιάς οι οποίοι θα αναλάβουν και την μεταμόρφωση μας είναι ο Πλούτωνας και ο Ουρανός. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω προμηνύει εντάσεις και διχόνοιες που θα οδηγήσουν όμως στην ίδρυση ενός κράτους πιο δίκαιου και αρμονικού. Ο Ουρανός στον Κριό σημαίνει αναρχία. Είναι μια δύσκολη θέση αν σκεφτούμε πως εκεί βρισκόταν και στο Κραχ του 1929. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν είναι οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι.

Η μετάλλαξη θα επιταχυνθεί το φθινόπωρο με την είσοδο του Κρόνου στο Σκορπιό. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους Ιχθύες, μια θέση που θα ευνοήσει την πνευματικότητα αλλά θα εντείνει και τις κλιματικές αλλαγές στη γη. Η συνεργασία αυτών των δυο πλανητών θα ξυπνήσει την επιθυμία για ανταλλαγές, έρωτα και συμπόνοια κυρίως στα ζώδια του νερού.

Ο Δίας μέχρι τον Ιούνιο από το ζώδιο του Ταύρου θα βοηθήσει κατά προτεραιότητα τα ζώδια της γης τα οποία θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους και να ενισχύσουν τις σχέσεις τους. Η προσωπική ζωή των ζωδίων του αέρα θα παρουσιάσει μεγάλη κινητικότητα.

Όλα τα ζώδια θα ευνοηθούν και θα δώσουν βάση σε κάποιο τομέα της ζωής τους που χρόνια τώρα είχαν παραμελήσει. 2012 προ των πυλών. Άς γίνουμε όλοι περισσότερο ανθρώπινοι, με άλλες αξίες και άλλη ηθική. Όλα εξελίσσονται με εντατικό ρυθμό και εμείς δεν πρέπει να μείνουμε απλοί θεατές αλλά να γίνουμε οι πρωταγωνιστές αυτής της νέας πολιτισμικής αρχής.

Εύχομαι ολόψυχα ο καθένας από σας να βρει το δικό του νόημα ζωής και να το μοιραστεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Χρύσα Συκά

Διάβασε εδώ τις προβλέψεις κάθε ζωδίου για το 2012

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ