Follow us

Αφροδίτη και Ερμής στον Τοξότη

Είναι μία καλή όψη με ευχάριστα γεγονότα διεθνώς. Πώς επωφελείται το κάθε ζώδιο; Από την Χρύσα Συκά

afrodithermhs

Σε ποιο τομέα επωφελείται το κάθε ζώδιο;

Η Αφροδίτη ως τις 26 Νοεμβρίου και ο Ερμής ως τις 8 Ιανουαρίου θα βρίσκονται στο ζώδιο του Τοξότη. Είναι μια καλή όψη με ευνοημένα κυρίως τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα παγκοσμίως αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

ΚΡΙΟΣ
Κριαρίνες μου, θα ανακαλύψετε νέα εδάφη και προοπτικές. Ευνοείται η ερωτική σας ζωή αλλά και οικονομικά και εργασία. Έρχονται εκπλήξεις. Προσοχή στα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλη Ταυρίνα, θα αρχίσεις να βλέπεις ευνοικά τις καταστάσεις, θα τονώσεις τις σχέσεις σου και θα έχεις πιθανή οικονομική βοήθεια από τρίτους. Προσοχή σε παράνομους έρωτες.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Διδυμάκι, θα δημιουργήσεις αρμονικές σχέσεις και θα βοηθήσεις συναδέλφους σε κάποια προβλήματά τους. Έρχονται νέες εργασιακές διαπραγματεύσεις. Ίσως προκύψει και ένα κοντινό ταξιδάκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκινούλα, θα γίνεις πιο δημιουργική στην εργασία σου, θα φλερτάρεις, θα σε φλερτάρουν και θα ανταμειφθείς για την εργασιακή προσφορά σου. Θα νιώσεις μεγάλη ψυχική και σωματική δύναμη.

ΛΕΩΝ
Λιονταρίνα μου, λέξη κλειδί: έρωτας, έρωτας, έρωτας!, χαρά και διασκέδαση. Οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται. Εύνοια στα επαγγελματικά και οικονομική βοήθεια από τρίτα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθενάκι, ασχολήσου με το σπίτι σου. Ανακαίνιση, αγορά ή πώληση ακινήτου; Οι επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα. Ένας γάμος, ένας χωρισμός, όλα είναι στο πρόγραμμα. Έχεις αυτοπεποίθηση και μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ
Φιλάρεσκε Ζυγέ, γνωριμίες, δημόσιες σχέσεις, φλερτ, έντονη κοινωνική ζωή, όλα παίζουν. Η διπλωματία που διαθέτεις θα σε οδηγήσει σε κάποιο όφελος. Εύνοια και στα επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιουδάκι, θα έχεις μεγάλη εύνοια σε οικονομικά θέματα. Μια καλύτερη οικονομική συμφωνία, μια βοήθεια εξ'ουρανού, μια κληρονομιά, ένα ακίνητο προς εκμετάλλευση; Όλα είναι δυνατά για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξοτίνα, Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιό σου σημαίνει αισιοδοξία, αυξημένη αυτοπεποίθηση, εκφραστικότητα, ρομαντισμός. Από δω και πέρα, ανοίγουν νέες πόρτες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μην απορρίπτεις τίποτα αν πρώτα δεν το έχεις εξετάσει εξονυχιστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγοκερίνα μου, είναι μια περίοδος σκέψης, αξιολόγησης αλλά και συναισθηματικού μπλοκαρίσματος. Η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και οι προτεραιότητές σου αλλάζουν. Μην βιάζεσαι και μην κάνεις επιπόλαιους χειρισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, φιλικά σου άτομα θα σε βοηθήσουν να ανέβεις. Ανέλπιστα χρήματα στα χέρια σου-μια μικρή αύξηση;- θα σε βοηθήσουν να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου. Έντονη κοινωνικότητα, πολύ φλερτ και συναίσθημα, αν και συ δεν είσαι ακόμα έτοιμη για το τελευταίο.

ΙΧΘΥΣ
Ψαράκια μου, όλα είναι στο πρόγραμμα. Μια επαγγελματική εξέλιξη σε αρμονία με τη θέλησή σου για περισσότερη δουλειά θα φέρουν μεγάλες ευκαιρίες για κέρδη. Ωφέλος θα έχεις επίσης και από το έτερον σου ήμισυ ή από περιουσιακά στοιχεία. Τονώνονται σχέσεις εξ'αποστάσεως.

Διάβασε εδώ τις εβδομαδιαίες και μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο!