Αφροδίτη στον Λέοντα | Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Από 14 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου

Αφροδίτη στον Λέοντα

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι γενναιόδωρη, παθιασμένη, θέλει να αρέσει, είναι περήφανη και αξιοπρεπής, εγωίστρια, επιδεικτική και καθόλου τσιγκούνα. Τώρα είμαστε ενθουσιώδεις στις σχέσεις μας, αναζητάμε βασιλική μεταχείριση, αισθανόμαστε περήφανοι για το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα μας, θέλουμε να βρισκόμαστε στο κέντρο της προσοχής.

Αναζητάμε ξεχωριστά πρόσωπα, την μεγαλοψυχία και εκτιμάμε τις γενναιόδωρες κινήσεις. Αναζητάμε τον έρωτα, τη χαρά, τη διασκέδαση, την αισιοδοξία.

Πώς θα επηρεάσει όμως η Αφροδίτη στον Λέοντα όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα. Αν βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα ή να νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις απογόνους. Αν είσαι μόνη, ένας έρωτας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με ελεύθερο επάγγελμα και τέχνη. Αυτό το διάστημα η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Ο έρωτας γίνεται προτεραιότητα, όπως και η τέχνη, τα χόμπι και η διασκέδαση. Είσαι πιο στοργική και γενναιόδωρη και θα λάβεις αγάπη από σύντροφο και παιδιά.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα ασχολείσαι με το σπίτι σου και αναζητάς την αρμονία στο περιβάλλον σου. Μπορεί να ξοδέψεις χρήματα για σπίτι και οικογένεια, να ασχοληθείς με τη διαμόρφωση του χώρου σου μια ή να δημιουργήσεις μια συναισθηματική σχέση. Μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία είναι πιθανά σενάρια. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη με τα οικεία σου πρόσωπα, μπορεί πάλι να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Μια εργασία μέσα από το σπίτι σου είναι πιθανή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα είσαι κοινωνική και επικοινωνιακή. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε προωθήσουν ή να κάνεις κοντινά ταξίδια. Μπορεί πάλι να κάνεις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις και να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες και ίσως μια από αυτές εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Σχέσεις με συγγενείς, γείτονες και αδέρφια βελτιώνονται. Κάνεις συζητήσεις με φίλους και γνωστούς και σου δίνονται ευκαιρίες αν ασχολείσαι με εμπόριο και δημόσιες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα αυξάνονται τα έσοδά σου. Η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου και οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Συναντήσεις και επαφές βοηθούν τις φιλοδοξίες σου. Αγοράζεις πράγματα όμορφα που έχουν ένα νόημα. Νιώθεις τώρα μεγαλύτερη ασφάλεια με το σύντροφό σου ή μέσα σε μια νέα σχέση. Εκτιμάς τις απολαύσεις της ζωής και αναζητάς μια πιο άνετη ζωή. Προσοχή μόνο στις σπατάλες, είναι η στιγμή περισσότερο να αποταμιεύσεις για να νιώσεις ασφάλεια. Προσοχή στη ζήλια και τη κτητικότητα.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία σου είναι αυξημένη. Είσαι δημοφιλής και περιζήτητη και πετυχαίνεις τους στόχους σου, επαγγελματικούς και προσωπικούς. Οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται και η καριέρα σου εκτοξεύεται στα ύψη. Το πάθος και η γενναιοδωρία είναι αυξημένα. Είσαι ελκυστική και γοητευτική και μπορεί να ερωτευτείς γρήγορα και παθιασμένα. Προσοχή στις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στο Λέοντα θα κάνεις τον απολογισμό σου σε επαγγελματική και προσωπική ζωή. Θα δεις τις σχέσεις σου με πιο καθαρή ματιά, θα δεις τα λάθη σου για να μην τα ξαναεπαναλάβεις. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να αναβιώσει ή μπορεί να ερωτευτείς ένα πρόσωπο που δεν είναι διαθέσιμο ή μια σχέση μπορεί να μείνει μυστική. Το παρασκήνιο κυριαρχεί σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Τώρα είσαι πιο ευαίσθητη, πιο συμπονετική, πιο ιδεαλίστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες19 Σεπτεμβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες17 Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Αφροδίτη στον Σκορπιό
Πλανητικες Επιρροες14 Σεπτεμβρίου 2018

Αφροδίτη στον Σκορπιό | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Από 9 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Ζώδια Σεπτεμβρίου
Πλανητικες Επιρροες06 Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια Σεπτεμβρίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Τι σου επιφυλάσσει ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου;

ερωτικά Σεπτεμβρίου
Πλανητικες Επιρροες31 Αυγούστου 2018

Ερωτικά Σεπτεμβρίου | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά των ζωδίων;

Οι ερωτικές εξελίξεις της αρχής του φθινοπώρου

Best of network