Follow us

Αφροδίτη στον Λέοντα | Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

Από 14 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου

Portrait

Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι γενναιόδωρη, παθιασμένη, θέλει να αρέσει, είναι περήφανη και αξιοπρεπής, εγωίστρια, επιδεικτική και καθόλου τσιγκούνα. Τώρα είμαστε ενθουσιώδεις στις σχέσεις μας, αναζητάμε βασιλική μεταχείριση, αισθανόμαστε περήφανοι για το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα μας, θέλουμε να βρισκόμαστε στο κέντρο της προσοχής.

Αναζητάμε ξεχωριστά πρόσωπα, την μεγαλοψυχία και εκτιμάμε τις γενναιόδωρες κινήσεις. Αναζητάμε τον έρωτα, τη χαρά, τη διασκέδαση, την αισιοδοξία.

Πώς θα επηρεάσει όμως η Αφροδίτη στον Λέοντα όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα. Αν βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις το επόμενο βήμα ή να νιώσεις την ανάγκη να αποκτήσεις απογόνους. Αν είσαι μόνη, ένας έρωτας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με ελεύθερο επάγγελμα και τέχνη. Αυτό το διάστημα η δημιουργικότητα είναι στα ύψη. Ο έρωτας γίνεται προτεραιότητα, όπως και η τέχνη, τα χόμπι και η διασκέδαση. Είσαι πιο στοργική και γενναιόδωρη και θα λάβεις αγάπη από σύντροφο και παιδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα ασχολείσαι με το σπίτι σου και αναζητάς την αρμονία στο περιβάλλον σου. Μπορεί να ξοδέψεις χρήματα για σπίτι και οικογένεια, να ασχοληθείς με τη διαμόρφωση του χώρου σου μια ή να δημιουργήσεις μια συναισθηματική σχέση. Μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία είναι πιθανά σενάρια. Είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη με τα οικεία σου πρόσωπα, μπορεί πάλι να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Μια εργασία μέσα από το σπίτι σου είναι πιθανή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα είσαι κοινωνική και επικοινωνιακή. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα που θα σε προωθήσουν ή να κάνεις κοντινά ταξίδια. Μπορεί πάλι να κάνεις συμφωνίες και διαπραγματεύσεις και να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες και ίσως μια από αυτές εξελιχτεί σε σοβαρή σχέση. Σχέσεις με συγγενείς, γείτονες και αδέρφια βελτιώνονται. Κάνεις συζητήσεις με φίλους και γνωστούς και σου δίνονται ευκαιρίες αν ασχολείσαι με εμπόριο και δημόσιες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα αυξάνονται τα έσοδά σου. Η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου και οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Συναντήσεις και επαφές βοηθούν τις φιλοδοξίες σου. Αγοράζεις πράγματα όμορφα που έχουν ένα νόημα. Νιώθεις τώρα μεγαλύτερη ασφάλεια με το σύντροφό σου ή μέσα σε μια νέα σχέση. Εκτιμάς τις απολαύσεις της ζωής και αναζητάς μια πιο άνετη ζωή. Προσοχή μόνο στις σπατάλες, είναι η στιγμή περισσότερο να αποταμιεύσεις για να νιώσεις ασφάλεια. Προσοχή στη ζήλια και τη κτητικότητα.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία σου είναι αυξημένη. Είσαι δημοφιλής και περιζήτητη και πετυχαίνεις τους στόχους σου, επαγγελματικούς και προσωπικούς. Οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται και η καριέρα σου εκτοξεύεται στα ύψη. Το πάθος και η γενναιοδωρία είναι αυξημένα. Είσαι ελκυστική και γοητευτική και μπορεί να ερωτευτείς γρήγορα και παθιασμένα. Προσοχή στις σπατάλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα θα κάνεις τον απολογισμό σου σε επαγγελματική και προσωπική ζωή. Θα δεις τις σχέσεις σου με πιο καθαρή ματιά, θα δεις τα λάθη σου για να μην τα ξαναεπαναλάβεις. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να αναβιώσει ή μπορεί να ερωτευτείς ένα πρόσωπο που δεν είναι διαθέσιμο ή μια σχέση μπορεί να μείνει μυστική. Το παρασκήνιο κυριαρχεί σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Τώρα είσαι πιο ευαίσθητη, πιο συμπονετική, πιο ιδεαλίστρια.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα είσαι πιο κοινωνική. Αφιερώνεις το χρόνο σου σε φίλους και συλλογικές δραστηριότητες. Νέες γνωριμίες σου ανοίγουν τις πόρτες στην καριέρα. Οι σχέσεις σου εξελίσσονται φυσιολογικά ενώ αν είσαι μόνη, ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή μέσα από μια ομάδα είναι πιθανός. Κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον σου που στέφονται με επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα ευνοεί την καριέρα σου. Προβάλλεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, προσεγγίζεις πρόσωπα που μπορούν να σου εξασφαλίσουν μια καλύτερη θέση. Παίρνεις ευχαρίστηση από τη δουλειά, η φιλοδοξία σου είναι στα ύψη. Τα εισοδήματά σου αυξάνονται ενώ και στην προσωπική σου ζωή, μπορεί να επισημοποιήσεις μια σχέση ή να κάνεις μια σοβαρή γνωριμία με καλές προοπτικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα ανοίγονται μπροστά σου νέες προοπτικές και νέοι ορίζοντες. Θέματα σπουδών, εξωτερικού και νομικά ζητήματα ευνοούνται ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα μακρινό ταξίδι. Όνειρα και φιλοδοξίες πραγματοποιούνται. Γνωριμίες από το εξωτερικό ή μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις είναι πιθανές. Η επικοινωνία σου είναι πολύ καλή, η περιπέτεια και η γνώση σε έλκουν. Αναζητάς την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα θα τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και περιουσιακά και θα βελτιώσεις τις ερωτικές σου σχέσεις. Αγοραπωλησίες και επενδύσεις είναι πιθανές. Ένας έρωτας από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί και να κάνεις μια νέα αρχή σε γερές βάσεις. Αν έχεις σχέση, κυριαρχεί το πάθος και το σεξ λύνει πολλά προβλήματα. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες και θα λύσεις κάθε πρόβλημα. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί γρήγορα να εξελιχτεί σε σχέση. Προσελκύεις ευχάριστους και ερωτικούς συντρόφους χάρις στη γοητεία σου. Είσαι πιο κοινωνική και εξωστρεφής και ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και οι νέες συνεργασίες. Είσαι πιο δοτική και οι σχέσεις σου παρέχουν καλοσύνη και κατανόηση. Θέλεις τώρα να μοιράζεσαι και να συνεργάζεσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου στην εργασία, την καθημερινότητα, την υγεία. Είσαι πιο παραγωγική και δημιουργική και ανώτερα πρόσωπα εκτιμούν τις προσπάθειές σου. Αν ψάχνεις για εργασία, κάτι ικανοποιητικό θα βρεις. Προσπαθείς να δημιουργήσεις ένα αρμονικό και ευτυχισμένο περιβάλλον ενώ και ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον είναι πιθανός. Βελτίωσε την εικόνα σου και την εμφάνισή σου.