Αφροδίτη στον Σκορπιό | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Από 9 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των οικονομικών περνά για ένα μεγάλο διάστημα στο ζώδιο του Σκορπιού, σε ένα ζώδιο αδύναμο γι’ αυτήν.

Αφροδίτη στο Σκορπιό σημαίνει ακραίο πάθος, ζήλια, εμμονή, κτητικότητα, αυτοκαταστροφή. Φέρνει αδιέξοδες και παράνομες σχέσεις, είναι απόλυτη, καταθλιπτική και βιτσιόζα.

Θα παιχτούν λοιπόν αυτό το διάστημα υπόγεια παιχνίδια δύναμης και εξουσίας σε ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις. Τάσεις χειραγώγησης αλλά και κρυφά κίνητρα έρχονται στη σκηνή. Το πάθος και η έντονη συναισθηματική ένταση θα κυριαρχήσουν. Θα βγουν από μέσα μας βαθιά και καταπιεσμένα συναισθήματα, θα έρθουμε πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάμε. Ο μαγνητισμός και η έλξη είναι μεγάλα, η σεξουαλική δύναμη επίσης. Πολλά μπορεί να ξεκινήσουν από ένα αισθησιακό άγγιγμα. Χρησιμοποιούμε βάθος, ένταση και δύναμη στο σεξ. Βλέπουμε τα πράγματα κάτω από την επιφάνεια και μας αρέσει το μυστηριώδες, το άγνωστο.

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από την παθιασμένη αυτή Αφροδίτη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό θα επηρεάσει τα κοινά οικονομικά, τα χρέη, τα δάνεια, τα κληρονομικά και τα περιουσιακά αλλά και την ψυχολογία σου. θα καταφέρεις αυτό το διάστημα να ρυθμίσεις τις οφειλές σου σε εφορία, τράπεζες, ασφάλειες, οικονομικούς οργανισμούς και θα κλείσεις εκκρεμότητες. Η λίμπιντο και το πάθος αναζωπυρώνονται, είσαι πιο διαισθητική και νιώθεις την ψυχή του άλλου. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Η έντονη σεξουαλικότητα και η γοητεία σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Μείνε μακριά όμως από καταστροφικά παιχνίδια εξουσίας. Αν είσαι μόνη, μπορεί να έχεις επιστροφές προσώπων από το παρελθόν ή μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που δεν θα μπορείς να του αντισταθείς ή μπορεί να προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει και να σου επιβληθεί σε κάθε επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει τις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου. Αν είσαι σε σχέση, το πάθος θα κυριαρχεί, θα νιώθεις γεμάτη συναισθηματικά και το ταίρι σου θα είναι δοτικό και ρομαντικό. Δίνεις και παίρνεις αγάπη και μπορεί να αποφασίσεις μια μεγαλύτερη δέσμευση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παρελθοντική σχέση που νιώθεις πως δεν έχει τελειώσει ή μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία, έντονη συναισθηματική και σεξουαλική. Γοητεύεις, μαγνητίζεις. Επαγγελματικά, θα καταφέρεις να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου ή να κάνεις νέες συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σου, την καθημερινότητά σου, την υγεία σου. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και σε συναδελφικό επίπεδο ή να αλλάξει το αντικείμενό σου. Ένα ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανό. Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται και ίσως κάνεις νέες δραστηριότητες που θα βελτιώσουν την φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου. Μία δίαιτα, ένα γυμναστήριο, διατροφή ή απλά πραγματάκια σου φτιάχνουν τη διάθεση. Προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε όσους έχουν την ανάγκη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό ανεβάζει τη γοητεία σου και την αυτοπεποίθησή σου. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς, να παθιαστείς, να παίξεις. Είσαι πολύ δημιουργική και απολαμβάνεις τη χαρά της ζωής και τον ενθουσιασμό. Ένας νέος έρωτας σε ανεβάζει στον ουρανό και ζεις καυτές νύχτες πάθους. Αν έχεις σχέση, το πάθος αναζωπυρώνεται και περνάς όμορφες ρομαντικές στιγμές. Νέα επαγγελματικά σχέδια σου αποδίδουν οφέλη ενώ θετικά προχωράνε και οι ήδη υπάρχουσες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να γίνουν κάποιες οικογενειακές αλλαγές που θα επηρεάσουν κι εσένα. Οι σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα βελτιώνονται. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή κάποιες αλλαγές στο χώρο σου για να γίνει αισθητικά πιο όμορφο ή μπορεί κάποια χρέη ακίνητης περιουσίας να σε απασχολήσουν. Μια συμβίωση, αν έχεις σχέση, είναι πιθανή. Περνάς πολλές ώρες στο σπίτι σου παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί το μυαλό σου να στριφογυρνάνε το παρελθόν και διάφορες αναμνήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα ξεδιπλώνονται, δικτυώνεσαι σε κάθε τομέα και κάποιες νέες γνωριμίες που σε πάνε παρακάτω. Είναι καλό διάστημα για όσους ασχολούνται με τη συγγραφή. Είσαι πιο εκφραστική και σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις αυξάνονται ενώ σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς βελτιώνονται. Τα λόγια σου έχουν δύναμη και πάθος και όλοι αναζητούν τις συμβουλές σου. Οι συζητήσεις σου είναι αρμονικές και διεισδύεις στο βάθος των καταστάσεων. Είσαι κινητική και έχεις πολλές δραστηριότητες. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια το κρυμμένο πάθος σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network