Follow us

Αφροδίτη στον Σκορπιό | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Από 9 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Happy couple

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ισορροπίας, της ενότητας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της τέχνης, της αισθητικής αλλά και των οικονομικών περνά για ένα μεγάλο διάστημα στο ζώδιο του Σκορπιού, σε ένα ζώδιο αδύναμο γι’ αυτήν.

Αφροδίτη στο Σκορπιό σημαίνει ακραίο πάθος, ζήλια, εμμονή, κτητικότητα, αυτοκαταστροφή. Φέρνει αδιέξοδες και παράνομες σχέσεις, είναι απόλυτη, καταθλιπτική και βιτσιόζα.

Θα παιχτούν λοιπόν αυτό το διάστημα υπόγεια παιχνίδια δύναμης και εξουσίας σε ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις. Τάσεις χειραγώγησης αλλά και κρυφά κίνητρα έρχονται στη σκηνή. Το πάθος και η έντονη συναισθηματική ένταση θα κυριαρχήσουν. Θα βγουν από μέσα μας βαθιά και καταπιεσμένα συναισθήματα, θα έρθουμε πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάμε. Ο μαγνητισμός και η έλξη είναι μεγάλα, η σεξουαλική δύναμη επίσης. Πολλά μπορεί να ξεκινήσουν από ένα αισθησιακό άγγιγμα. Χρησιμοποιούμε βάθος, ένταση και δύναμη στο σεξ. Βλέπουμε τα πράγματα κάτω από την επιφάνεια και μας αρέσει το μυστηριώδες, το άγνωστο.

Αφροδίτη στον Σκορπιό: Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια από την παθιασμένη αυτή Αφροδίτη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό θα επηρεάσει τα κοινά οικονομικά, τα χρέη, τα δάνεια, τα κληρονομικά και τα περιουσιακά αλλά και την ψυχολογία σου. θα καταφέρεις αυτό το διάστημα να ρυθμίσεις τις οφειλές σου σε εφορία, τράπεζες, ασφάλειες, οικονομικούς οργανισμούς και θα κλείσεις εκκρεμότητες. Η λίμπιντο και το πάθος αναζωπυρώνονται, είσαι πιο διαισθητική και νιώθεις την ψυχή του άλλου. Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Η έντονη σεξουαλικότητα και η γοητεία σου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Μείνε μακριά όμως από καταστροφικά παιχνίδια εξουσίας. Αν είσαι μόνη, μπορεί να έχεις επιστροφές προσώπων από το παρελθόν ή μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που δεν θα μπορείς να του αντισταθείς ή μπορεί να προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει και να σου επιβληθεί σε κάθε επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει τις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου. Αν είσαι σε σχέση, το πάθος θα κυριαρχεί, θα νιώθεις γεμάτη συναισθηματικά και το ταίρι σου θα είναι δοτικό και ρομαντικό. Δίνεις και παίρνεις αγάπη και μπορεί να αποφασίσεις μια μεγαλύτερη δέσμευση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παρελθοντική σχέση που νιώθεις πως δεν έχει τελειώσει ή μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία, έντονη συναισθηματική και σεξουαλική. Γοητεύεις, μαγνητίζεις. Επαγγελματικά, θα καταφέρεις να βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου ή να κάνεις νέες συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας σου, την καθημερινότητά σου, την υγεία σου. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και σε συναδελφικό επίπεδο ή να αλλάξει το αντικείμενό σου. Ένα ειδύλλιο μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανό. Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται και ίσως κάνεις νέες δραστηριότητες που θα βελτιώσουν την φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου. Μία δίαιτα, ένα γυμναστήριο, διατροφή ή απλά πραγματάκια σου φτιάχνουν τη διάθεση. Προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε όσους έχουν την ανάγκη σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό ανεβάζει τη γοητεία σου και την αυτοπεποίθησή σου. Είναι ένα διάστημα που μπορείς να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να ερωτευτείς, να παθιαστείς, να παίξεις. Είσαι πολύ δημιουργική και απολαμβάνεις τη χαρά της ζωής και τον ενθουσιασμό. Ένας νέος έρωτας σε ανεβάζει στον ουρανό και ζεις καυτές νύχτες πάθους. Αν έχεις σχέση, το πάθος αναζωπυρώνεται και περνάς όμορφες ρομαντικές στιγμές. Νέα επαγγελματικά σχέδια σου αποδίδουν οφέλη ενώ θετικά προχωράνε και οι ήδη υπάρχουσες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να γίνουν κάποιες οικογενειακές αλλαγές που θα επηρεάσουν κι εσένα. Οι σχέσεις σου με οικεία πρόσωπα βελτιώνονται. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή κάποιες αλλαγές στο χώρο σου για να γίνει αισθητικά πιο όμορφο ή μπορεί κάποια χρέη ακίνητης περιουσίας να σε απασχολήσουν. Μια συμβίωση, αν έχεις σχέση, είναι πιθανή. Περνάς πολλές ώρες στο σπίτι σου παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί το μυαλό σου να στριφογυρνάνε το παρελθόν και διάφορες αναμνήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Τα επικοινωνιακά σου ταλέντα ξεδιπλώνονται, δικτυώνεσαι σε κάθε τομέα και κάποιες νέες γνωριμίες που σε πάνε παρακάτω. Είναι καλό διάστημα για όσους ασχολούνται με τη συγγραφή. Είσαι πιο εκφραστική και σου δίνονται πολλές ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις αυξάνονται ενώ σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς βελτιώνονται. Τα λόγια σου έχουν δύναμη και πάθος και όλοι αναζητούν τις συμβουλές σου. Οι συζητήσεις σου είναι αρμονικές και διεισδύεις στο βάθος των καταστάσεων. Είσαι κινητική και έχεις πολλές δραστηριότητες. Κάποιο πρόσωπο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια το κρυμμένο πάθος σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βελτιώνει τα οικονομικά σου, τις συναλλαγές σου, τα έσοδά σου. Μπορεί να βρεις νέες πηγές εσόδων, να κάνεις αγορές ή να τακτοποιήσεις διάφορες οφειλές. Κάνεις τα πάντα για να νιώσεις οικονομικά ασφαλής. Η διαίσθηση και η διερευνητική σου ικανότητα σε βοηθούν να βρεις τον τρόπο. Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνεις μια καλή οικονομική συμφωνία. Αν είσαι σε σχέση, απόφυγε τη ζήλια και την κτητικότητα ή κρυφές καταστάσεις σχετικές με χρήματα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου προσφέρει συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, γοητεύεις, εκπέμπεις σεξουαλικότητα και μπορείς να κατακτήσεις με άνεση το πρόσωπο που επιθυμείς. Αν έχεις σχέση, θα περάσεις μια ρομαντική περίοδο, γεμάτη πάθος και θα νιώσεις πως έχεις μια βαθιά και ουσιαστική σχέση με το ταίρι σου. Είσαι ακαταμάχητη, αισθησιακή, αινιγματική, μυστήρια. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση που θα σε κάνει χαρούμενη, θα σου προσφέρει πάθος και οικειότητα. Η όμορφη εμφάνισή σου και ο μαγνητισμός σου σε βοηθούν να πάρεις αυτά που θες, ερωτικά και οικονομικά. Προσοχή στη χειραγώγηση και στα παιχνίδια εξουσίας προκειμένου να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό θα είσαι πολύ διαισθητική. Θα θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την πραγματικότητα, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να κάνεις αποδράσεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου περισσότερο από τη λογική αυτό το διάστημα, θα είναι ισχυρό. Διαχειρίζεσαι καλύτερα λάθη και απωθημένα του παρελθόντος. Είσαι ευαίσθητη και φροντίζεις τους άλλους. Ζεις σε ένα ονειρικό κόσμο, σε ένα ομιχλώδες τοπίο ή μπορεί να ζεις μια κρυφή αγάπη. Μπορεί πάλι να γνωρίσεις κάποιον που σου κρύβει μυστικά ή δεν είναι διαθέσιμος. Αν έχεις σχέση, μπορεί να βγει στην επιφάνεια κάποιο μυστικό ή μπορεί κάποιος από τους δυο να βιώνει μια σύγχυση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει τις φιλίες σου, τους στόχους σου, την κοινωνικότητά σου. Μπορεί να προκύψει ένας έρωτας μέσα από μια φιλία ή την κοινωνική σου ζωή. Ο κύκλος γνωριμιών σου διευρύνεται. Παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα λύνονται και περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους. Είσαι πιο υποχωρητική, πιο συμβιβαστική και άμεση. Οι στόχοι σου υλοποιούνται, τα σχέδιά σου προχωράνε. Μπορεί να αποφασίσεις να ενταχθείς σε μια ομάδα με την οποία θα μοιράζεσαι κοινές ιδέες και οράματα. Οι δραστηριότητές σου πολλαπλασιάζονται. Οι ελπίδες σου εκπληρώνονται και κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει την καριέρα σου. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην εργασία σου, μπορεί να ξεκινήσεις νέα εγχειρήματα τα οποία θα ανεβάσουν και τα έσοδά σου, μπορεί πάλι να πάρεις μια προαγωγή. Σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα και συναδέλφους ευνοούνται. Μπορεί πάλι να κάνεις μια νέα συμφωνία. Προσοχή στο παρασκήνιο και τις χειριστικές συμπεριφορές για να μην βλάψεις τη δημόσια εικόνα σου. Αποπνέεις σεβασμό, όλοι σε υπολογίζουν, νιώθεις απαραίτητη. Η διαίσθησή σου σε βοηθά να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα εργασία και να χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Προβάλλεις τον καλύτερό σου εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό επηρεάζει θέματα σχετικά με το εξωτερικό, τις σπουδές σου, την επέκτασή σου, την κοσμοθεωρία σου αλλά και νομικά ζητήματα. Μπορεί να κάνεις μια συμφωνία με το εξωτερικό, μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα μεταπτυχιακό, να εξελιχτείς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ένα μακρινό ταξίδι είναι πιθανό. Κάνεις σχέδια και όνειρα για το μέλλον σου. Διαθέτεις πάθος, αναζητάς την περιπέτεια και πείθεις με τις απόψεις σου. Γνωρίζεις νέα πρόσωπα, με κοινές ιδέες και απόψεις και αποκτάς νέες εμπειρίες. Μπορεί πάλι να κάνεις μια σχέση με πρόσωπο που μένει μακριά ή έχει διαφορετική κουλτούρα από τη δική σου. θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και να κάνεις διαφορετικά πράγματα, είτε μόνη είτε με το ταίρι σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ