Αφροδίτη στον Ταύρο από 15/5 έως 8/6 | Πώς θα σε επηρεάσει;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της αρμονίας, της ενότητας, του ρομαντισμού και της ομορφιάς περνάει στο ζώδιο της φυσιολογικής έκφρασης, στον Ταύρο.

Αφροδίτη στον Ταύρο

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι προστατευτική, αγαπά την καλοπέραση, είναι σταθερή, καλοσυνάτη, θέλει να νιώθει ασφάλεια και δεν ρισκάρει. Αυτό το διάστημα σχέσεις και οικονομικά θα εξελιχθούν θετικά και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε. Επιδιώκουμε την αποκλειστικότητα στην αγάπη, θέλουμε να νιώσουμε σίγουροι για τον σύντροφό μας και είμαστε πιστοί. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί και δεν ανταποκρινόμαστε σε αμφίβολους έρωτες. Αναζητάμε τη δέσμευση και την κτητικότητα. Θέλουμε μια ατμόσφαιρα σταθερή όπου θα κυριαρχεί  η αξιοπιστία, ο σεβασμός, η αναγνώριση.

Ζώδια Μαΐου 2019 | Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Αισθηματικές προβλέψεις Μάιος 2019 | Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Πως θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια με την Αφροδίτη στον Ταύρο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις. Μπορεί να αυξηθούν τα έσοδά σου ή μπορεί να κάνεις μια επένδυση που θα σου φέρει κέρδη. Επιδιώκεις την οικονομική σου ασφάλεια. Αισθηματικά, θα νιώσεις ότι η σχέση σου αναθερμαίνεται και αν είσαι μόνη, μπορεί αυτό το διάστημα να δημιουργήσεις μια σχέση που θα σου προσφέρει ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορείς αυτό το διάστημα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και να βελτιώσεις την εμφάνισή σου. Η γοητεία σου είναι μεγάλη και η ψυχολογία σου ανεβαίνει. Επιδεικνύεις τα ταλέντα σου, παίρνεις πρωτοβουλίες, πείθεις και συμμετέχεις σε δραστηριότητες. Η σχέση σου γίνεται πιο ρομαντική ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία. Προσεγγίζεις τους άλλους θετικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σε κάνει εσωστρεφή. Δεν δείχνεις σκέψεις και συναισθήματα και προσπαθείς να αξιολογήσεις την συναισθηματική σου ζωή. Προσφέρεις τη βοήθεια και τις συμβουλές σου στους άλλους. Ένας κρυφός ή ένας παράνομος έρωτας μπορεί να σε απασχολήσουν αυτό το διάστημα αλλά θα πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν πράξεις. Έχεις ανάγκη να βγεις από την καθημερινότητα και να μείνεις λίγο μόνη. Οι ανασφάλειές σου βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυξάνει την κοινωνικότητα και έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που είχες καιρό να δεις. Κάποια άτομα σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Ένας έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον είναι πιθανός. Κάνεις νέες γνωριμίες και βγαίνεις και διασκεδάζεις με φίλους. Μπορεί να αποφασίσεις να συμμετέχεις και σε μια ομάδα. Έχεις ανάγκη την ελευθερία και παίρνεις μέρος σε πολλές εκδηλώσεις.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί την καριέρα σου. Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται και παίρνεις επαίνους. Δέχεσαι στήριξη, προβάλλεις τις ικανότητές σου και πετυχαίνεις καλά αποτελέσματα. Κάνεις τις κατάλληλες υποχωρήσεις για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Αν ψάχνεις για εργασία, μπορεί να παρουσιαστεί μια αξιόλογη ευκαιρία. Ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και να ανεβάσει την ψυχολογία σου. Προβλήματα με γονείς λύνονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο μπορείς να κάνεις ταξίδια, να γνωρίσεις πρόσωπα από μακριά, να ξεκινήσεις μια νέα εκπαίδευση, να ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω ή αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια σχέση που θα εξελιχτεί σοβαρά στο μέλλον. Μια μετακόμιση στο εξωτερικό, για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους, ευνοείται. Κάνεις φιλοσοφικές συζητήσεις και επεκτείνεις τις γνώσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχεις εύνοια από οικονομικά τρίτων ή από δάνεια, ασφάλειες, περιουσιακά. Άρπαξε τις ευκαιρίες. Ο ερωτισμός σου είναι έντονος, το πάθος κυριαρχεί και ανανεώνεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, ένας πειρασμός σε στριφογυρίζει αλλά θα πρέπει να προσέχεις την κτητικότητά σου καθώς μπορεί να ασκείς έλεγχο σε προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις εξαιτίας των ακραίων συναισθημάτων σου.  Σεξουαλικές σχέσεις ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο ασχολείσαι έντονα με σχέσεις και συνεργασίες. Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για το ταίρι σου, είσαι πιο ρομαντική και κάνεις τις αναγκαίες υποχωρήσεις προκειμένου να δημιουργήσεις μια αρμονία.  Η καλή σου διάθεση έλκει το αντίθετο φύλο, κυριαρχείς και ακούς. Ισορροπείς τις ανάγκες σου με αυτές του συντρόφου σου και τον στηρίζεις. Οικονομικές απολαβές από συνεργασίες είναι πιθανές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο ασχολείσαι με εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Η δουλειά σου σού προσφέρει ικανοποίηση και αν ψάχνεις για εργασία, θα βρεις αυτό το διάστημα κάτι να σου ταιριάζει. Είσαι εργασιομανής και λαμβάνεις εκτίμηση από το περιβάλλον σου. Κάνεις σωστές επιλογές στην επαγγελματική σου ζωή και το εισόδημά σου αυξάνεται.  Ένας έρωτας μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανός. Ασχολείσαι περισσότερο με την υγεία και την ευεξία σου. Ξεκουράσου και διώξε το στρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα έχεις την ευκαιρία να ερωτευτείς, να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, να περάσεις όμορφες στιγμές με τα παιδιά σου ή να αποκτήσεις παιδί. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, θα έχεις κέρδη αυτό το διάστημα. Ασχολείσαι γενικά με ευχάριστες δραστηριότητες και αισθάνεσαι χαρά για δημιουργικά σχέδια ή με έναν έρωτα ή ένα παιδί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με την οικογένεια και το σπίτι. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές, να ανανεώσεις το χώρο σου, να κάνεις μια ανακαίνιση που θα σε ανανεώσει. Οικογενειακά, επιδιώκεις μια ευχάριστη και ζεστή ατμόσφαιρα και όλοι σε θεωρούν φιλόξενη. Θέματα ακινήτων εξελίσσονται θετικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, η επικοινωνία είναι στα ύψη. Μπορεί να κάνεις κοντινά ταξίδια, να περάσεις χρόνο με κοντινά πρόσωπα ή να γνωρίσεις νέα ενδιαφέροντα άτομα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με ένα πρόσωπο με το οποίο θα ταιριάξεις απόλυτα. Η επικοινωνία σου είναι ουσιαστική αυτό το διάστημα, έχεις έμπνευση και πρωτοτυπία και ασχολείσαι με ευχάριστες δραστηριότητες που φέρνουν κέρδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network