Follow us

Αισθηματικές προβλέψεις Μάιος 2019 | Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά τον Μάιο 2019 για όλα τα ζώδια;

Man riding with girlfriend on bicycle

Ο έρωτας είναι περιπετειώδης και εφήμερος μέχρι τα μέσα του μήνα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, από τις 15, ρίχνει φως στις καρδιές μας τον τελευταίο μήνα της άνοιξης.

Αφροδίτη στον Κριό από 21/4 έως 14/5 | Πώς θα σε επηρεάσει;

Ζώδια Μαΐου 2019 | Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο το Μάιο 2019 | Οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

ΚΡΙΟΣ

Γοητεύεις με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τα μέσα του μήνα και κάνεις νέες γνωριμίες ή σχέσεις. Ζεις μια ερωτική άνοιξη έστω και μετ’εμποδίων. Τα συναισθήματα είναι έντονα αλλά κάποιες δυσκολίες δεν σε αφήνουν να εκφραστείς ανοιχτά και να ζήσεις την εμπειρία. Στη συνέχεια σταθεροποιείται η σχέση σου, παίρνει μια πιο συγκεκριμένη μορφή. Αν είσαι σε σχέση θα σου δοθεί η ευκαιρία να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Κράτα ανοιχτό τον διάλογο με την πανσέληνο στις 18 και απόφυγε τις εντάσεις στο σπίτι με τον Άρη, από τις 16, μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τα μέσα του μήνα, τα πράγματα είναι απροσδιόριστα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τις 15, αυξάνει τη γοητεία σου και την επιρροή σου. Ο έρωτας σε περιμένει στη γωνία και δεν αποκλείεται να ερωτευτείς ένα πρόσωπο διαφορετικό από εσένα, που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Διεκδικείς και εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Είσαι ρομαντική και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Η πανσέληνος στο απέναντι ζώδιο στις 18 σου δίνει την ευκαιρία να φλερτάρεις αλλά σε κάνει και εμμονική. Αν διατηρείς σχέση, το ερωτικό θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Το απρόσμενο στην προσωπική σου ζωή καραδοκεί με τον Ουρανό στο ζώδιό σου. Προσοχή στα λόγια με τον Άρη, από τις 16. Προς τα τέλη του μήνα, τα πράγματα σταθεροποιούνται και κάνεις ένα βήμα παραπάνω στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι τα μέσα του μήνα εκφράζεσαι ανοιχτά και περνάς όμορφες στιγμές με φίλους. Είσαι αισιόδοξη και θετική. Από τις 15, η Αφροδίτη σε κάνει εσωστρεφή. Αν έχεις σχέση, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια παράπονα ή αμφιβολίες. Δεν αποκλείεται να βρεθείς μπλεγμένη σε μια αδιέξοδη, κρυφή σχέση. Αν είσαι μόνη, οι γνωριμίες δεν θα έχουν την δυναμική να προχωρήσουν. Η νευρικότητα κυριαρχεί με τον Άρη, ως τις 15. Οι σχέσεις σου βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού και ένας προσωρινός χωρισμός είναι πιθανός. Η πανσέληνος στις 18 είναι έντονη, οι άλλοι απαιτούν από εσένα, η εσωστρέφεια κυριαρχεί. Ο ανάδρομος Δίας στο απέναντι ζώδιο σε κάνει να αμφιβάλλεις για πρόσωπα και συναισθήματα. Οι απόψεις σου αλλάζουν συνεχώς, δεν καταλήγεις πουθενά και νιώθεις μπερδεμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέχρι τα μέσα του μήνα, οι σχέσεις σου χρειάζονται προσοχή. Από τις 15, με την Αφροδίτη, έρχεσαι πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα. Αν είσαι μόνη, μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από ομάδες και φιλίες. Αν έχεις σχέση, βάζεις νέους στόχους με το ταίρι σου. Το συναισθηματικό ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ανθρώπους που γνωρίζεις καλά και με τους οποίους συνεργάζεσαι μέσα σε μια συλλογική δράση, μπορεί να νιώσεις έλξη για ένα φιλικό πρόσωπο. Η νέα Σελήνη στις 4 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Ως τις 15, με τον Άρη, θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα ενώ στη συνέχεια, περνάς στη δράση. Μην ξεχνάς πως Κρόνος/Πλούτωνας βρίσκονται στο απέναντι ζώδιο και αυτό σημαίνει πως κρίνεις αυστηρά τις σχέσεις σου ή συμβιβάζεσαι σε καταστάσεις και πιέζεσαι. Η πανσέληνος στις 18 μπορεί να φέρει έναν έρωτα στη ζωή σου που θα σε απογειώσει.

ΛΕΩΝ

Μέχρι τα μέσα του μήνα είσαι αισιόδοξη και φλογερή. Από τις 15, με την Αφροδίτη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε άλλες προτεραιότητες που σου απορροφούν χρόνο. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Με την πανσέληνο στις 18 μπορεί να παιχτούν παιχνίδια εξουσίας και να αναρωτηθείς ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση. Αφροδίτη/Ουρανός μπορεί να φέρουν ξαφνικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Προς το τέλος του μήνα, κρυμμένες αλήθειες βγαίνουν στην επιφάνεια. Αυτό το μήνα, ρίχνεις μεγάλο βάρος στην επαγγελματική σου ζωή και μπορεί να γίνεις αποδέκτης εριστικής διάθεσης και παραπόνων από αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τα μέσα του μήνα, το πάθος κυριαρχεί στη σχέση σου αλλά μπορεί να δημιουργηθεί και μια απόσταση. Απαιτείς περισσότερα από όσα μπορούν οι άλλοι να σου δώσουν. Με την Αφροδίτη, από τις 15, ανοίγονται νέοι ορίζοντες και μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα με το σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, αναζητάς την περιπέτεια. Με την πανσέληνο στις 18 μπορεί να νιώσεις ανασφάλεια και θα πρέπει να αποφύγεις τις αποφάσεις εν θερμώ. Όμως γοητεύεις και είσαι αγαπητή στο περιβάλλον σου. Αφροδίτη/Ουρανός ευνοούν τη σχέση σου. Κάνεις νέα όνειρα με τη νέα Σελήνη στις 4. Με τον Άρη, από τις 16, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Έρχονται απρόσμενες ευκαιρίες και ανοίγεις φτερά, σχεδιάζεις το μέλλον με αγαπημένα πρόσωπα. Πρόσεχε να μην εξιδανικεύεις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή, δες τα πρόσωπα με καθαρή ματιά.

ΖΥΓΟΣ

Η συναισθηματική σου ζωή έχει την τιμητική της μέχρι τα μέσα του μήνα αν βέβαια καταφέρεις να αποφύγεις συγκρούσεις. θέλεις να βάλεις τάξη στην προσωπική σου ζωή, σε απασχολεί η συντροφικότητα και προσπαθείς να πλησιάσεις το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη, από τις 15, μπορεί να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να αναρωτηθείς κατά πόσο βρίσκεσαι στα ίδιο μήκος κύματος με τον σύντροφό σου. Ένας χωρισμός είναι πιθανός ή μπορεί να νιώσεις ένα διχασμό σε οικογενειακά θέματα. Μπορεί να έχεις τάσεις ζήλιας και κτητικότητας αν και το ερωτικό θερμόμετρο θα είναι στα ύψη. Αν είσαι μόνη, ευνοούνται οι σεξουαλικές σχέσεις περισσότερο. Οικονομικά θέματα επηρεάζουν τη σχέση σου με την πανσέληνο στις 18. Με τον Άρη, από τις 16, οι υποχρεώσεις φέρνουν γκρίνια. Απόλαυσε τα απλά πράγματα στη ζωή στο τέλος του μήνα και πρόσεχε την επικοινωνιακή υπερβολή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι απαιτήσεις σου απέναντι στους άλλους είναι πολλές ή μπορεί να μην σε κατανοούν, συνειδητοποιείς πράγματα μέχρι τα μέσα του μήνα. Μπορεί να ζήσεις νέες εμπειρίες με ένα πρόσωπο που θα έχει τα χαρακτηριστικά συντρόφου και να κάνεις μια νέα αρχή χωρίς να δεσμευτείς. Η Αφροδίτη, από τις 15 στο απέναντι ζώδιο, ανοίγει νέους ορίζοντες και οι καταστάσεις ομαλοποιούνται. Αν έχεις σχέση, κάνεις εκπλήξεις στο ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, έρχεται ένας αέρας ανανέωσης στην προσωπική σου ζωή. Με την πανσέληνο στις 18 στο ζώδιό σου νιώθεις πως δεν σε στηρίζουν ή μπορεί να νιώθεις εξαρτημένη από το άλλο σου μισό. Τα συναισθήματά σου δεν έχουν καμία λογική. Αφροδίτη/Ουρανός φέρνουν απρόσμενες επιλογές που μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένας κουραστικός μήνας αυτός καθώς ο Άρης, ως τις 15, βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο. Δημιουργεί ένα κλίμα φλογερό αλλά και συνάμα πολεμικό στην προσωπική σου ζωή. Άσε τον εγωισμό σου στην άκρη και απόφυγε εντάσεις και τσακωμούς καθώς δεν έχεις το ψυχικό σθένος να τα αντιμετωπίσεις. Είσαι εκνευρισμένη και δεν διατηρείς την ψυχραιμία σου. Μην σωματοποιείς τις καταστάσεις, βρες διεξόδους για να αποβάλλεις το θυμό σου. Με την Αφροδίτη, από τις 15, τρέχεις να τακτοποιήσεις κυρίως πρακτικά ζητήματα. Αν είσαι μόνη, ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει. Μην είσαι απόλυτη στην πανσέληνο στις 18. Με τη νέα Σελήνη στις 4 γυρίζεις σελίδα μέσα σου. Με τον Ήλιο, από τις 21 στο απέναντι ζώδιο, η προσοχή σου στρέφεται στις σχέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη, από τις 15, ευνοεί την ερωτική σου ζωή και κάνεις τα πάντα για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Διασκεδάζεις με αγαπημένα πρόσωπα και νιώθεις χαρά, ξεφεύγεις από τις υπόλοιπες δυσκολίες της ζωής σου. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από την ψυχαγωγία. Εξέφρασε τα συναισθήματά σου, φλέρταρε και μείνε κοντά σε ανθρώπους που σε έχουν ανάγκη. Να είσαι ξεκάθαρη με τους άλλους στην πανσέληνο στις 18. Αφροδίτη/Ουρανός φέρνουν τύχη στην προσωπική σου ζωή και η νέα Σελήνη στις 4 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σου. Κεραυνοβόλοι ή απρόσμενοι έρωτες και μια τάση να ξεφύγεις από οτιδήποτε σε καταπιέζει είναι πιθανά σενάρια. Ο Κρόνος εξάλλου στο ζώδιό σου φέρνει περιορισμούς για τους οποίους δεν είσαι πάντα προετοιμασμένη, κάνε σταθερά βήματα, απόφυγε τις παρεξηγήσεις και έλεγξε το θυμό σου. Μια ανατροπή μπορεί να σε απογειώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 15, γίνεσαι εσωστρεφής και εστιάζεις σε αυτά που σου λείπουν από τη σχέση σου. Έχεις ανάγκη την ασφάλεια και τη θαλπωρή και ίσως το ταίρι σου να μην μπορεί να σε καλύψει. Με την πανσέληνο στις 18 βοηθάς αγαπημένα πρόσωπα που σε χρειάζονται. Οι προβληματισμοί σου ενισχύονται. Ζεις ασυνήθιστες καταστάσεις στην οικογενειακή ζωή που σε κάνουν αμήχανη. Μπορεί να πάρεις ακραίες αποφάσεις που ευτυχώς μπορείς να τις στηρίξεις. Αφροδίτη/Ουρανός φέρνουν ανατροπές που σε θυμώνουν. Με τον Ήλιο, από τις 21, τα πράγματα ηρεμούν στην ερωτική σου ζωή. Βλέπεις πιο καθαρά τις καταστάσεις και δεν εγκλωβίζεσαι σε κάτι που δεν προχωρά. Είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες και προκλήσεις. Βγαίνεις, διασκεδάζεις, κάνεις νέες γνωριμίες, το φλερτ σε ανεβάζει. Μετακινείσαι, συζητάς και παίρνεις αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη, από τις 15, σε κάνει εξωστρεφή, κάνεις νέες γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις, οργανώνεις εκδρομές, ξεφεύγεις από την καθημερινότητα. Έχεις νέες ιδέες και ζεις νέες εμπειρίες. Μείνε εγκρατής με την πανσέληνο στις 18 και μην αφήνεις τις ευαισθησίες σου να βγουν στην επιφάνεια. Αν είσαι μόνη, κάτι νέο έρχεται στη ζωή σου. Είσαι ερωτική, ρομαντική, δημιουργική και έχεις διάθεση για όμορφες περιπέτειες. Με τη νέα Σελήνη στις 4 έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και παίρνεις ευχάριστες ειδήσεις. Ο Ποσειδώνας σου δίνει έμπνευση και φαντασία, όμως προσοχή στις εξαπατήσεις. Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και υπάρχει ο κίνδυνος εντάσεων με οικογενειακά πρόσωπα, ζητάς στήριξη από το περιβάλλον σου για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες. Προς το τέλος του μήνα, κάνεις ξεκαθαρίσματα ακούγοντας απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνείς.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ