Follow us

Αφροδίτη στον Τοξότη από 2 έως 25 Νοεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Drink good coffee and read amazing books

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ισορροπίας, της αρμονίας, της τέχνης, της ομορφιάς, της αισθητικής αλλά και των αποκτημάτων μας βρίσκεται στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη.

Ερμής στον Σκορπιό έως 8 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια;

Η Αφροδίτη στον Τοξότη αγαπά τη φιλοσοφία και κάνει σχέσεις με κοσμοπολίτικα άτομα. Δεν αγαπά την πίεση, γι’ αυτό και οι σχέσεις είναι επιπόλαιες και ασταθείς. Είμαστε πιο εξωστρεφείς και έχουμε ανάγκη την ελευθερία ενώ εύνοια υπάρχει σε σπουδές, ταξίδια, συνεργασίες με το εξωτερικό. Αναζητάμε την ερωτική περιπέτεια, παίζουμε, αποκτάμε εμπειρίες και δύσκολα δεσμευόμαστε. Κάνουμε εύκολα νέες γνωριμίες και σχέσεις με ανθρώπους διαφορετικής από τη δική μας κουλτούρα.

Πως θα επηρεαστουν τα ζωδια με την Αφροδίτη στον Τοξοτη; Διαβασε και τον ωροσκοπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θέλεις να βγεις από τη ρουτίνα και την πλήξη, θέλεις να ανανεωθείς, να ταξιδέψεις, να φλερτάρεις με άτομα διαφορετικά από τον συνηθισμένο τύπο σου. Έχεις ανάγκη να κάνεις αυτό που εσύ θέλεις, είσαι πιο αισιόδοξη και εξωστρεφής, κυνηγάς τους στόχους σου και θέλεις να επεκταθείς. Συνεργασίες με το εξωτερικό, σπουδές, σεμινάρια, νομικά θέματα ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί τα κοινά οικονομικά αλλά και τον έρωτα. Μπορείς αυτό το διάστημα να τακτοποιήσεις οφειλές, χρέη, δάνεια, να κάνεις αγοραπωλησίες, να ασχοληθείς με κληρονομικά θέματα. Η ερωτική σου διάθεση είναι μεγάλη και το πάθος αναζωπυρώνεται ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Η σχέση σου αποκτά μεγαλύτερη οικειότητα, δεσμεύεσαι βαθιά. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, έχεις εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, κάνεις αποδράσεις και σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Είσαι αισιόδοξη και λύνεις κάθε διαφορά στις σχέσεις σου. Θετικά εξελίσσονται και οι συνεργασίες σου, νέες και υπάρχουσες και μπορεί να δεις οικονομική ανάκαμψη. Αναζητάς την αρμονία και την ισορροπία και αποκομίζεις εμπειρίες από σχέσεις και συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θέλεις να κάνεις αλλαγές σε καθημερινότητα και εργασία για να περνάς πιο ευχάριστα. Είσαι πιο αισιόδοξη και λύνεις προβλήματα με το περιβάλλον σου. Νιώθεις γαλήνη και ισορροπία μέσα σου και η φυσική σου κατάσταση βελτιώνεται. Είσαι πιο αποδοτική και δημιουργική στην εργασία σου. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται ενώ πιθανό είναι και ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σου, είσαι πιο δημιουργική και ερωτική. Τα ταλέντα σου αναγνωρίζονται και αυξάνονται οι επαγγελματικές ευκαιρίες. Μπορείς να κάνεις νέα ανοίγματα. Η περιπέτεια, το πάθος, το φλερτ, η διασκέδαση σου χαρίζουν όμορφες στιγμές. Είσαι αισιόδοξη, χαρούμενη και αναζητάς ένα πρόσωπο που θα σε μαγέψει με τον τρόπο ζωής του. Έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τα παιδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα έχεις εξελίξεις σχετικές με το σπίτι, τα ακίνητα, τις οικογενειακές σχέσεις. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, να αλλάξεις τη διακόσμηση για να το ομορφύνεις, μπορεί να κάνεις μια ανακαίνιση. Περνάς ώρες στο σπίτι σου και χαλαρώνεις με αγαπημένα πρόσωπα. θετικές θα είναι και οι εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Παρεξηγήσεις με οικεία πρόσωπα αποκαθίστανται. Αναζητάς την αρμονία στο περιβάλλον σου, συμβιβάζεσαι και λύνεις τις διαφορές. Είσαι πιο τρυφερή και ήρεμη.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Κάνεις συζητήσεις και επαγγελματικές επαφές, κάνεις πολλές μετακινήσεις ενώ σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς βελτιώνονται. Κάνεις κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σου και εκφράζεις όσα αισθάνεσαι. Πείθεις τους γύρω σου, μεταδίδεις τις ιδέες σου, κάνεις νέες γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη επωφελούνται τα οικονομικά σου. θέλεις να νιώθεις ασφαλής και να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Μπορείς να αναδιαμορφώσεις τα έσοδα ή τα έξοδα και να αλλάξεις τα οικονομικά σου δεδομένα. Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνεις αγορές και επενδύσεις. Η αυτοεκτίμησή σου ανεβαίνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ξεκινά ένα ευχάριστο διάστημα για σένα. Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία αυξάνονται και έρχονται ερωτικές ευκαιρίες στο δρόμο σου. Είσαι πιο ερωτική, πιο ενθουσιώδης, πιο αισιόδοξη, πιο εξωστρεφής, έχεις ανάγκη την περιπέτεια και τη διασκέδαση, βγαίνεις και κάνεις νέες γνωριμίες. Αν έχεις σχέση, μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου, περνάς μια ρομαντική περίοδο. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται ή μπορεί να κάνεις νέες συνεργασίες. Είσαι πιο δημιουργική, προβάλλεις τα ταλέντα σου και υλοποιείς τους στόχους σου. Μια νέα σχέση είναι πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη σκέφτεσαι παλιές καλές στιγμές, ονειρεύεσαι χαμένες αγάπες. Κάνεις παραχωρήσεις για να φέρεις την ισορροπία στις σχέσεις σου. Κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον και στηρίζεις τους γύρω σου. Ένας κύκλος μπορεί να κλείσει σε αισθηματικά ή επαγγελματικά θέματα. Κάνε ένα βήμα πίσω και δες τα πράγματα αντικειμενικά. Χαλάρωσε, ξεκουράσου, κάνε μια απόδραση για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Κινήσου παρασκηνιακά, προετοίμασε το έδαφος για αλλαγές που θέλεις να κάνεις αλλά απόφυγε αυτό το διάστημα τα νέα ξεκινήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη φέρνει ευκαιρίες. Κάνεις νέες γνωριμίες και ίσως κάτι ερωτικό προκύψει από αυτές. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορείς να διευρύνεις τον κύκλο σου, να μπεις σε ομάδες κάνοντας νέες δραστηριότητες που σε ανανεώνουν. Βάζεις νέους στόχους και πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Σχέσεις με φιλικά πρόσωπα αλλά και οι συνεργασίες σου ευνοούνται. Μια σχέση μέσα από τον φιλικό σου κύκλο είναι πιθανή. Είσαι χαρούμενη, ενθουσιώδης και προβάλλεις τα ταλέντα σου στο διαδίκτυο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Τοξότη ευνοεί την καριέρα σου. Σε απασχολεί η επαγγελματική σου ζωή, κάνεις νέα εγχειρήματα, μπορεί να αλλάξεις αντικείμενο ή να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά. Μαθαίνεις νέα πράγματα, είσαι πιο δημιουργική. Σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα βελτιώνονται. Μπορείς αυτό το διάστημα να προωθήσεις τον εαυτό σου, να αναγνωριστεί η δουλειά σου, να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Οι προσπάθειές σου εκτιμώνται, είσαι πιο αισιόδοξη. Λύνεις κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται και ανεβαίνεις, είσαι περήφανη για τα δημιουργήματά σου και αξιοποιείς τις ικανότητές σου.