Follow us

Ερμής στον Σκορπιό έως 8 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όλα τα ζώδια;

Διάβασε αναλυτικά το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Ερμής στον Σκορπιό έως 8 Δεκεμβρίου

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, των ταξιδιών, των μετακινήσεων, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων, των διανοητικών λειτουργιών έχει περάσει στο βαθυστόχαστο Σκορπιό.

Ο Ερμής στο Σκορπιό είναι απαισιόδοξος, καχύποπτος, κρυψίνος, μελαγχολικός, έξυπνος, έχει το μυαλό του σεναριογράφου, του ντεντέκτιβ, είναι διεισδυτικός, εμμονικός, αναλυτικός, καυστικός. Με τον Ερμή στο Σκορπιό δεν μένουμε στην επιφάνεια των πραγμάτων, φτάνουμε στον πυρήνα. Η επικοινωνία γίνεται βαθιά και ουσιαστική, διαβάζουμε τα συναισθήματα των άλλων και εντοπίζουμε τα ψέματα. Ερευνούμε τα μυστήρια και τη σκοτεινή πλευρά της ζωής.

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Πώς θα εξελιχθούν για κάθε ζώδιο;

Λειτουργούμε περισσότερο διαισθητικά και λιγότερο με τη λογική. Ασχολούμαστε με πνευματικά και μεταφυσικά θέματα, γνωρίζουμε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια, μιλάμε με ένταση, συναίσθημα και πάθος. Είμαστε πιο εσωστρεφείς και δύσκολα εκφράζουμε ανοιχτά τα δικά συναισθήματά μας.

Ερμής στον Σκορπιό έως 8 Δεκεμβρίου | Πώς επηρεάζονται όμως όλα τα ζώδια με τον Ερμή στο Σκορπιό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό θα ασχοληθείς με τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές. Θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν. Νέες επενδύσεις θα φέρουν όφελος. Αν έχεις σχέση, το πάθος αναζωπυρώνεται ενώ αν είσαι μόνη, θα δημιουργήσεις μια παθιασμένη σχέση. Η διαίσθησή σου σε βοηθά να δεις κρυμμένες αλήθειες και να επιβεβαιώσεις κάποιες υποψίες. Ψάχνεις τα πράγματα σε βάθος, θέλεις να ελέγχεις πρόσωπα και καταστάσεις. Η διάθεσή σου είναι κυκλοθυμική και το μυαλό σου δυνατό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο ταίρι σου, θα εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και τις ανησυχίες σου. Ένας νέος έρωτας είναι πιθανός αν είσαι μόνη. Αναζητάς την οικειότητα τώρα, βλέπεις τα κρυμμένα κίνητρα των άλλων και έχεις τη διάθεση να λύσεις τις διαφορές. Μπορεί να κάνεις μια νέα συνεργασία ή μια νέα συμφωνία. Είσαι πιο συνεργάσιμη, πιο πρόθυμη και διαλλακτική με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό θα επικεντρωθείς στην εργασία σου και θα ασχοληθείς με την πρόοδό σου. Μπορεί να ασχοληθείς με μια νέα δραστηριότητα ή με την εμφάνιση και την υγεία σου. Το διερευνητικό μυαλό σου βρίσκει τρόπους για να βγει από την ρουτίνα. Η εξυπνάδα σου σε βοηθά να λύσεις προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Με την αναλυτική σου σκέψη ανακαλύπτεις κρυμμένες καταστάσεις. Είσαι πιο αποδοτική και αποτελεσματική στην εργασία σου. Προσπάθησε να αποβάλλεις το άγχος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να αφιερωθείς σε δημιουργικά σχέδια που θα σου φέρουν οικονομικό όφελος. Είσαι ευνοημένη αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικό επάγγελμα ή είσαι ελεύθερη επαγγελματίας. Ευχάριστα είναι τα νέα και για την ερωτική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας, μια νέα παθιασμένη σχέση ή μια εγκυμοσύνη είναι πιθανά σενάρια. Είσαι χαρούμενη, παιχνιδιάρα, προσελκύεις το αντίθετο φύλο. Αν έχεις σχέση, κάνεις βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Το μυαλό σου είναι διερευνητικό, χρησιμοποιείς τις κατάλληλες λέξεις.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια. Κάνεις αλλαγές στο χώρο σου για να βελτιώσεις τη ζωή τη δική σου και των οικείων προσώπων. Μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση είναι πιθανά σενάρια. Μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση. Κάνεις συζητήσεις με οικεία πρόσωπα, είσαι πιο διερευνητική και στηρίζεσαι στη διαίσθησή σου όσον αφορά τα κίνητρα των άλλων. Σκέφτεσαι τις επιλογές που έκανες στο παρελθόν. Αναπολείς παλιές καλές οικογενειακές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό κάνεις σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις, συμφωνίες. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα κοντινό ταξίδι. Κάνεις νέες γνωριμίες ενώ σχέσεις με αδέρφια και κοντινούς συγγενείς βελτιώνονται, υπάρχει αμοιβαία κατανόηση. Προσελκύεις με το λόγο σου και βλέπεις τις καταστάσεις σε βάθος. Οι ιδέες των άλλων ταυτίζονται με τις δικές σου. Κάποιες ειδήσεις σε επηρεάζουν έντονα, θέλεις να είσαι ενήμερη για τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Βρες μια ισορροπία ανάμεσα σε έσοδα και έξοδα. Βρες νέες πηγές εσόδων που θα δημιουργήσουν νέες προοπτικές, μπορεί να πάρεις και κάποια χρήματα από τη δουλειά σου. Η επικοινωνία περιστρέφεται γύρω από τα οικονομικά και τα αποκτήματά σου. Αναλύεις βαθιά την οικονομική σου κατάσταση και οι ιδέες σου σε βοηθούν να διαχειριστείς σωστά τα χρήματά σου. Μπορεί να κάνεις νέες οικονομικές συμφωνίες ή να αποπληρώσεις τα χρέη σου. Το συναίσθημα σου είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου είσαι πολύ επικοινωνιακή, πείθεις με τη γοητεία σου και προσελκύεις νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και άτομα που επηρεάζουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Μπορεί αυτό το διάστημα να προκύψουν ευκαιρίες που θα σου ανοίξουν μεγάλες πόρτες. Η σχέση σου έχει πολύ καλές προοπτικές. Το μυαλό σου είναι πολύ αναλυτικό και η διαίσθησή σου αυξημένη. Μπορείς να διακρίνεις τα κίνητρα και τις προθέσεις των άλλων. Εξερευνάς τα πράγματα σε βάθος και με τις έξυπνες ιδέες σου, αλλάζεις την καθημερινότητά σου. Προσοχή καθώς ο απότομος τρόπος επικοινωνίας μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό, θα ασχοληθείς με τον εσωτερικό σου κόσμο, με τις βαθύτερες επιθυμίες σου, με τις ευαισθησίες σου. Φοβίες και ανασφάλειες μπορεί να είναι έντονα τονισμένα τώρα. Θέλεις να απομονωθείς και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, η φαντασία και η έμπνευση σου είναι μεγάλα και σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Ένας κρυφός έρωτας ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης είναι πιθανά. Είσαι εξαρτημένη από τους ανθρώπους, θέλεις να ελέγχεις, να χειραγωγείς. Μπορεί να μετανιώσεις για κάποιες θυσίες που έχεις κάνει. Αναζητάς τη μοναξιά και τις σωστές συμβουλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στο Σκορπιό σε βοηθά να κατακτήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Ξεκαθαρίζεις τις φιλίες σου και βλέπεις τα κίνητρα των άλλων απέναντί σου. Κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα που έχουν τις ίδιες απόψεις με τις δικές σου. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα με οικονομικό όφελος. Γενικώς βρίσκεσαι με κόσμο και επωφελείσαι από κάποιες γνωριμίες. Μπορεί κάποιος φίλος να αποδειχθεί αναξιόπιστος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην καριέρα. Προσπαθείς να βελτιώσεις την εργασία σου και κατά συνέπεια τα οικονομικά σου. Αν είσαι άνεργη, τώρα εμφανίζονται καλές ευκαιρίες. Ανώτερα πρόσωπα σε εμπιστεύονται. Επικοινωνείς με σοβαρότητα και λύνεις κάθε δυσκολία. Ξέρεις να πείθεις και να ερευνάς. Όλοι σε σέβονται και σε κατανοούν. Η διαίσθησή σου σε βοηθά να δεις τα κίνητρα των άλλων. Προσοχή σε συγκρούσεις στον επαγγελματικό χώρο. Καλό το διάστημα για να επισημοποιήσεις μια σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο Σκορπιό, μπορεί να ασχοληθείς με σπουδές, εξωτερικό, νομικά ζητήματα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι ή να μείνεις σε μια ξένη χώρα. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση. Είσαι χαρούμενη και ανταλλάσσεις πληροφορίες με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας που σε βοηθούν να δεις τα πράγματα σε βάθος. Θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, τις γνώσεις σου, μπορεί να κάνεις ένα σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό.