Αφροδίτη στους Διδύμους από 9 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της γαλήνης, της ισορροπίας, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της αισθητικής, της τέχνης αλλά και των οικονομικών περνάει στο ζώδιο των Διδύμων.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι άστατη, επιπόλαιη, φλερτάρει και μιλάει για τα συναισθήματά της.  Έχουμε ανάγκη από συντρόφους ευχάριστους που μας διασκεδάζουν, έχουμε ανάγκη την επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών, την πνευματικότητα. Αποφεύγουμε τη ρουτίνα και αναζητάμε κάτι που να μας κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο, το αυθόρμητο, το απρόβλεπτο. Είμαστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί. Δημιουργούμε νέες σχέσεις και κάνουμε επαφές και συναντήσεις για να αποκαταστήσουμε σχέσεις που έχουν ψυχρανθεί.

Ουρανός στον Ταύρο από τον Μάρτιο και για τα επόμενα 7 χρόνια | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Τα ζώδια της εβδομάδας | Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αφροδίτη στους Διδύμους  | Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με την Αφροδίτη στους Διδύμους; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, η κοινωνικότητα αυξάνεται, είσαι δημοφιλής και αγαπητή και θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που θα επηρεάσουν θετικά τη ζωή σου σε κάθε επίπεδο. Μπορεί να δεχτείς προτάσεις για μια νέα συνεργασία ή να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Μια παράλληλη σχέση επίσης είναι πιθανή. Ανταλλάσσεις τις ιδέες σου και κάνεις δημόσιες σχέσεις. Εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου και λύνεις τυχόν διαφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους βελτιώνεις τα οικονομικά σου και νιώθεις πιο ασφαλής. Βγάζεις περισσότερα χρήματα με μεγαλύτερη ευκολία αλλά κάνεις και περισσότερα έξοδα για τον εαυτό σου. Αναζητάς την πολυτέλεια και έχεις κέρδη μέσω ενός συνεργάτη.  Η επικοινωνία καλυτερεύει και βελτιώνεις την συναισθηματική σου ζωή ή αν είσαι μόνη, κάνεις μια νέα γνωριμία που σε ικανοποιεί. Προσοχή στη ζήλεια και την κτητικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, η γοητεία και η επικοινωνία είναι στα ύψη. Βελτιώνεις τη σχέση με τον σύντροφό σου ή κάνεις μια νέα γνωριμία που φέρνει ισορροπία στη ζωή σου. Έλκεις το αντίθετο φύλο, ακτινοβολείς, είσαι χαρούμενη, δημοφιλής, κοινωνική. Αναζητάς την αρμονία και λύνεις τα προβλήματά σου με ειρηνικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, γίνεσαι πιο εσωστρεφής και καταστρώνεις τα μελλοντικά σου σχέδια. Κάνεις αναθεωρήσεις και απομακρύνεσαι από σχέσεις που δεν σε ικανοποιούν. Μπορεί να δημιουργήσεις μια κρυφή σχέση ή να αναβιώσει ένας παλιός έρωτας. Κάνεις όνειρα και τα ζεις με τη φαντασία σου, κάνεις την ενδοσκόπησή σου. Έχεις φαντασιώσεις και στο μυαλό σου υπάρχει μόνο το ιδανικό, ζεις στο δικό σου κόσμο.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Συναντάς φιλικά πρόσωπα και πραγματοποιείς τους στόχους και τα όνειρά σου. Ανοίγονται νέες προοπτικές και μπορεί να ανέβεις επαγγελματικά. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μια νέα σχέση μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες και προβάλλεις τις απόψεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί την καριέρα σου. Μπορεί να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, να δημιουργήσεις μεγαλύτερη αρμονία. Είσαι παραγωγική και μπορεί να καταφέρεις να αυξήσεις και τα οικονομικά σου. Ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον είναι πιθανός. Τραβάς τα βλέμματα και βελτιώνεις τη δημόσια εικόνα σου. Η φιλοδοξία σου ενισχύεται. Ξέρεις να παρουσιάζεις τον εαυτό σου και να δείχνεις την καλή πλευρά του εαυτού σου. Νέες συνεργασίες είναι πιθανές.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου. Ψυχολογικά ανεβαίνεις και η καλή σου διάθεση σε βοηθά να κάνεις αλλαγές και να γίνεις περιζήτητη. Ζητήματα με το εξωτερικό ή ταξίδια στο εξωτερικό ή νομικά ζητήματα ευνοούνται. Έχεις νέες ιδέες και έμπνευση. Αναζητάς τη γνώση, την επέκταση, τις εμπειρίες, μπορεί να θελήσεις να μάθεις κάτι νέο, να σπουδάσεις, να κάνεις σεμινάρια. Αλλάζει η φιλοσοφία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους  βοηθά τα οικονομικά σου. Ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου και κάνεις νέες επενδύσεις που φέρνουν κέρδος. Ένας παλιός έρωτας μπορεί να αναζωπυρωθεί ή μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία με έντονο το στοιχείο του πάθους και της επικοινωνίας. Ξεπερνάς ότι σε προβληματίζει και ανανεώνεσαι. Αναζητάς το βάθος στη σχέση σου, θέλεις να εμβαθύνεις και ίσως μάθεις και κάποια μυστικά. Έχεις έντονα συναισθήματα και αναζητάς την επιβεβαίωση. Προσοχή στη ζήλια και την κτητικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο, θέλεις να δημιουργήσεις αρμονία σε σχέσεις και συνεργασίες. Η επικοινωνία και η καλή σου διάθεση βελτιώνονται. Θέλεις να βρίσκεσαι με το ταίρι σου και να μοιράζεσαι όμορφες στιγμές. Έλκεις, προσελκύεις τους άλλους και αν είσαι μόνη, θα έχεις μεγάλη ζήτηση. Φλερτάρεις, δίνεις και παίρνεις αγάπη, παίρνεις αυτό που θες από τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, βελτιώνεις το περιβάλλον εργασίας σου, το κάνεις πιο αρμονικό. Σχέσεις με συναδέρφους βελτιώνονται επίσης ενώ μπορεί να δημιουργήσεις και μια σχέση μέσα από το χώρο της δουλειάς που θα σου δημιουργήσει διλήμματα. Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο αρμονική ενώ θα ενδιαφερθείς και για την φυσική σου κατάσταση για να νιώσεις μεγαλύτερη ευεξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους, απολαμβάνεις τον έρωτα και τη διασκέδαση. Αν έχεις σχέση, η επικοινωνία καλυτερεύει και το πάθος αναζωπυρώνεται. Αν είσαι μόνη, θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις μια νέα σχέση όπως τη θες. Η δημιουργικότητα είναι στα ύψη και τα ελεύθερα επαγγέλματα ευνοούνται. Έχεις διάθεση να φλερτάρεις, να ζήσεις την περιπέτεια. Σχέσεις με  παιδιά βελτιώνονται.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα ασχοληθείς με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να θελήσεις να ομορφύνεις το χώρο σου, να κάνεις κάποιες αλλαγές, μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση ή να προβείς σε μια αγοραπωλησία. Θέλεις να κάνεις το σπίτι σου πιο λειτουργικό. Βρίσκεσαι περισσότερο με την οικογένειά σου και λύνεις διαφορές. Το παρελθόν παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου, για καλό ή για κακό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network