Follow us

Αφροδίτη στους Ιχθύες από 27 Μαρτίου έως 20 Απριλίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της τέχνης αλλά και των οικονομικών εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Amazing young woman posing in apricot tree orchard at spring

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, της ομορφιάς, του ρομαντισμού, της τέχνης αλλά και των οικονομικών εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι ρομαντική, συγχωρεί, προσφέρει ανιδιοτελώς την αγάπη, είναι καλλιτεχνική, συμπονετική, δοτική, θυσιάζεται αλλά και εξαπατάται. Βρίσκεται στο σημείο της έξαρσής της. Είναι ένα διάστημα που ονειρευόμαστε και ψάχνουμε το ιδανικό ταίρι. Μπορεί να ερωτευτούμε μια ιδέα αλλά και να πληγωθούμε εύκολα. Είμαστε ευαίσθητοι και προσαρμοζόμαστε στις διαθέσεις των άλλων. Καλό θα ήταν να προστατεύουμε τον εαυτό μας, να βάζουμε όρια, να μην βλέπουμε με ροζ γυαλιά για να μην απογοητευτούμε καθώς ο έρωτας έρχεται με την πρώτη ματιά και γίνεται μαγικός. Η επιθυμία για αγάπη και συντροφικότητα είναι μεγάλη. Καλό θα ήταν επίσης αυτό το διάστημα να προσέξουμε τη διαχείριση των οικονομικών μας.

Αφροδίτη στους Ιχθύες από 27 Μαρτίου έως 20 Απριλίου | Πώς θα επηρεαστούν όμως τα ζώδια με την Αφροδίτη στους Ιχθύες; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνεις μια στροφή προς τον εσωτερικό σου κόσμο και ακούς την εσωτερική σου φωνή. Χαλάρωσε, γέμισε τις μπαταρίες σου και ασχολήσου με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Μείνε μακριά από τον κόσμο και ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου. Ζήσε ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου. Μια ιστορία από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να σε προβληματίσει ή μπορεί να εμπλακείς σε μια μυστική σχέση. Αυτό το διάστημα είσαι ευαίσθητη, θέλεις να δίνεις και να παίρνεις αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες, η κοινωνικότητα ανεβαίνει στα ύψη. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από τον φιλικό σου κύκλο. Οι επαγγελματικοί σου στόχοι πραγματοποιούνται. Διασκεδάζεις με φίλους και εμπλέκεσαι σε μια ομάδα με κοινωνικό σκοπό. Σε ενδιαφέρει η πνευματική διάσταση στη σχέση σου και όχι η σαρκική απόλαυση. Βρίσκεσαι με άτομα που έχουν κοινές ιδέες με τις δικές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες φέρνει θετικές εξελίξεις στην καριέρα σου. Σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα βελτιώνονται. Ασχολείσαι με την δημόσια εικόνα σου και δείχνεις τα ταλέντα σου. Όλοι ζητούν τις συμβουλές σου, ξέρεις να χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Αγωνίζεσαι για μια καλύτερη θέση, αναζητάς την αναγνώριση στη δουλειά σου. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή μπορεί να κάνεις μια ερωτική γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Καλλιτεχνικά επαγγέλματα ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνεις νέα όνειρα για το μέλλον. Θέματα με το εξωτερικό ευνοούνται ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις και ένα ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Βλέπεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, με θετική ματιά. Κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμού. Μπορεί να κάνεις μια σχέση με πρόσωπο από το εξωτερικό ή μπορεί να λάβεις μέρος σε συνέδρια και κοινωνικές εκδηλώσεις. Αναζητάς την ελευθερία, την ανεξαρτησία και αλλάζεις την φιλοσοφία σου.

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες ασχολείσαι με τα κοινά οικονομικά και την ερωτική σου ζωή. Μπορεί να τακτοποιήσεις οικονομικές οφειλές, να ασχοληθείς με περιουσιακά, να κάνεις νέες συμφωνίες ή να πάρεις πίσω χρήματα που σου οφείλουν. Κάτι μπορεί να αλλάξει στα κοινά οικονομικά με σύντροφο. Είναι πιθανό να γυρίσεις σε μια παρελθοντική σχέση. Το πάθος φουντώνει και μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση. Προσοχή στη ζήλια και την ανάγκη σου για χειραγώγηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Δημιουργείται ένα όμορφο κλίμα στη σχέση σου ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να δημιουργήσεις μια νέα σχέση. Το κλίμα στη δουλειά σου βελτιώνεται ενώ μπορεί να κάνεις και νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Αυτό το διάστημα αναζητάς την οικειότητα, την ασφάλεια, θέλεις την παρέα και την συνεργασία με άλλους. Ισορροπείς και κάνεις αρμονικές τις σχέσεις σου, συμβιβάζεσαι και αποφεύγεις τις εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες ασχολείσαι με την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία σου. Τα ταλέντα σου στη δουλειά αναγνωρίζονται, είσαι πιο αποδοτική και αναλαμβάνεις νέα εγχειρήματα που σου φέρνουν κέρδη. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται, οργανώνεις καλύτερα την καθημερινότητά σου και βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Μπορεί να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση, να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο ή να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ευνοεί την ερωτική σου ζωή. Το πάθος αναζωπυρώνεται, είσαι ρομαντική, ευαίσθητη και μπορεί να αποφασίσεις μια επισημοποίηση ή μπορεί να αποκτήσεις απογόνους. Οι ερωτικές ευκαιρίες είναι πολλές, η λίμπιντο ανεβαίνει στα ύψη και δεν αποκλείεται να κάνεις μια γνωριμία που θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα την θεωρήσεις αδερφή ψυχή. Δίνεις αγάπη, ζεστασιά και εκφράζεις την μεγαλοψυχία σου χωρίς εγωισμό. Επαγγελματικά, μπορεί να αναλάβεις ένα σχέδιο που θα σου προσφέρει αναγνώριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες ασχολείσαι με σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου ή μπορεί να συμβιώσεις. Έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ασχολείσαι με την ακίνητη περιουσία σου. Αναζητάς την ηρεμία και τη γαλήνη στο χώρο σου, βρίσκεις διέξοδο στα προβλήματά σου. Φροντίζεις και προστατεύεις το ταίρι σου, δίνεις και παίρνεις αγάπη από την οικογένειά σου, κάνεις τα πάντα για να είναι όλα αρμονικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύες κάνεις κοντινές αποδράσεις. Είσαι πολύ επικοινωνιακή και κάνεις καλές διαπραγματεύσεις που φέρνουν θετικές εξελίξεις. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες βελτιώνονται. Θέλεις να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις νέα πράγματα, έχεις νέες ιδέες και παίρνεις μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μαθαίνεις ευχάριστα νέα, βρίσκεσαι με πολύ κόσμο ή βλέπεις ανθρώπους που είχες να δεις καιρό. Νέες γνωριμίες ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες επηρεάζει τα οικονομικά σου. Μπορεί να ξοδέψεις χρήματα για την εμφάνισή σου ή για προσωπική ευχαρίστηση. Τα έσοδά σου βελτιώνονται και μπορεί να κάνεις κάποιες επενδύσεις. Ψάχνεις τρόπους για να αυξήσεις τα χρήματά σου. Η αυτοεκτίμησή σου ανεβαίνει και κατανοείς ποια είναι τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Επιδιώκεις τη σταθερότητα στη σχέση σου ενώ μπορεί να κάνεις και μια καλή οικονομική συμφωνία. Νιώθεις ασφαλής καθώς έχεις κοντά σου πρόσωπα που σε βοηθούν σε οικονομικές δυσκολίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει γοητευτική. Οι ερωτικές ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται και μπορεί να κάνεις μια μαγική γνωριμία. Είναι μια ευχάριστη περίοδος που ανανεώνει τη σχέση σου. Τα ταλέντα σου στη δουλειά αναγνωρίζονται, οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται ενώ μπορεί να ξεκινήσεις και μια νέα συνεργασία. Αυτό το διάστημα είσαι ευαίσθητη και παρέχεις τις συμβουλές σου. Υπάρχει θετική ενέργεια και λαμβάνεις αυτά που θέλεις. Ασχολείσαι πολύ με τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ