Follow us

Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα | Πώς θα σε επηρεάσει;

Από 26 Ιουλίου έως 18 Αυγούστου

Enjoying the fresh sea air

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, γυρνάει ανάδρομος στο ζώδιο του Λέοντα και δημιουργεί μια ομίχλη. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, αναβολές και αναθεωρήσεις σε επιλογές. Έρωτας, δημιουργικότητα και θέματα με τα παιδιά έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Προσοχή καθώς μια αλαζονική ή προκλητική συμπεριφορά είναι πιθανή. Είναι καλή περίοδος για να προετοιμάσουμε τα σχέδιά μας περιορίζοντας τα λάθη.

Δες επίσης: Ερμής στον Λέοντα από 29 Ιουνίου έως 5 Σεπτεμβρίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν μοίρες 11-23 σε αυτά τα ζώδια.

Πώς θα επηρεαστούμε όλοι από τον ανάδρομο Ερμή; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα υπάρξουν παρανοήσεις και καθυστερήσεις σε ερωτικά θέματα ή ζητήματα παιδιών. Θα ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή, τη στάση σου, το φλερτ, το ρομαντισμό. Προηγούμενες ερωτικές σχέσεις μπορεί να επιστρέψουν στη ζωή σου και να σε απασχολήσουν. Μπορεί να επανεξετάσεις κάποια δημιουργικά σχέδια.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να επικρατήσει ασυνεννοησία και ασάφεια σε οικογενειακά θέματα. Μπορεί οι απόψεις με οικεία πρόσωπα να είναι διαφορετικές. Μπορεί να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας, με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους. Θέματα του παρελθόντος έρχονται εκ νέου στην επικαιρότητα και θα αναγκαστείς να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα πάρεις πίσω αποφάσεις των προηγούμενων ημερών. Σχεδίασε σωστά τις διακοπές και τις μετακινήσεις σου. Η επικοινωνία θα είναι μπερδεμένη, θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις σχεδίων. Θέματα με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες μπορεί να σε απασχολήσουν. Μπορεί να αποφασίσεις να γυρίσεις στα θρανία για σπουδές ή να κάνεις μια εκπαίδευση. Η διάθεση σου θα είναι λίγο κυκλοθυμική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα κάνεις συζητήσεις και επαφές για οικονομικά θέματα. Θα ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, με τα έσοδα και τα έξοδά σου. Σκέφτεσαι πώς να αυξήσεις το εισόδημά σου για να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια στην καθημερινότητά σου. Η αυτοπεποίθησή σου θα ανέβει. Απόφυγε να κάνεις σημαντικές αγορές γιατί πολύ πιθανόν να είναι ελαττωματικές. Πιθανές και κάποιες αναθεωρήσεις σε υποσχέσεις που είχες δώσει.

ΛΕΩΝ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στην καθημερινότητά σου. Μπερδεμένα μηνύματα και τηλεφωνήματα οδηγούν σε παρανοήσεις. Θα υπάρξει μια αναταραχή σε αρκετούς τομείς της ζωής σου, θα κυριαρχεί η βιασύνη και θα κάνεις επικοινωνιακά λάθη. Ερωτικά μπερδέματα αλλά και θέματα με συνεργάτες είναι πιθανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή, η συνεννόηση γίνεται μια δύσκολη υπόθεση. Η ψυχολογία σου δεν είναι και στα καλύτερα επίπεδα, θα ασχοληθείς περισσότερο με τον εσωτερικό σου κόσμο και θα ανοίξουν κάποιοι δρόμοι που θα σε φωτίσουν. Αξιολόγησε τις σχέσεις σου και πρόσεχε τη στάση σου. Μια μυστική, κρυφή σχέση μπορεί να σε απασχολεί.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να προσέξεις πως χειρίζεσαι το λόγο γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον κοινωνικό σου κύκλο, με ομάδες, με εταιρείες. Προσπάθησε να είσαι σαφής. Μπορεί να επιστρέψεις επίσης σε κάποια φιλικά πρόσωπα από τα οποία είχες απομακρυνθεί ή αντίθετα, να διώξεις από τη ζωή σου τοξικές φιλίες. Κάνε δημόσιες σχέσεις και επανεξέτασε τα σχέδια και τα όνειρά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα ασχοληθείς με επαγγελματικά θέματα. Είναι ακατάλληλη η περίοδος για συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Μπορεί πάλι να διαπραγματευτείς μια καλύτερη θέση, μια προαγωγή ή μια συνεργασία με άτομα κύρους. Μια επισημοποίηση ή μια μεγαλύτερη δέσμευση σε μια σχέση είναι πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα κυριαρχούν ασυνεννοησία, λάθη, παρεξηγήσεις, παρανοήσεις, ασάφεια. Η επικοινωνία είναι θολή και το διάστημα ακατάλληλο για μακρινά ταξίδια. Σχέσεις και συνεργασίες με το εξωτερικό δεν ευνοούνται και κάποια σχέδιά σου μπορεί τώρα να κολλήσουν. Προσοχή σε νομικά ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές και το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με οικονομικά, χρέη, δάνεια, συμφωνίες, συμβόλαια. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε περιουσιακά θέματα και κοινά οικονομικά. Μπορεί πάλι να πρέπει να ξεχρεώσεις κάποιες οφειλές και να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια. Κάποιες αναταράξεις θα υπάρξουν και στη σχέση σου ή τη σεξουαλική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο, η ασυνεννοησία πρυτανεύει. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με το σύντροφο, μια κρίση επικοινωνίας στη σχέση ή το γάμο σου ή ακόμα και σε μια συνεργασία. Είναι στο χέρι σου να δεις τι πρέπει να μείνει και τι να τελειώσει. Σου δίνεται μια ευκαιρία να αποτοξινωθείς από προβληματικές σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει παρεξηγήσεις, λάθη και καθυστερήσεις στην καθημερινότητα, την υγεία και την εργασία. Μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στο εργασιακό σου περιβάλλον, θα επανεξετάσεις σχέδια και σχέσεις με συναδελφικά πρόσωπα. Θα ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. Επωφελήσου το διάστημα αυτό για να κάνεις αλλαγές στις συνήθειές σου.