Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη | Πώς θα σε επηρεάσει;

Από 3 έως 22 Δεκεμβρίου

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, των διαπραγματεύσεων και των μεταφορών γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη. Κάποια σχέδια μπορεί να αναθεωρηθούν, κάποιες απόψεις μας μπορεί να αλλάξουν και θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνούμε με τους άλλους καθώς παρεξηγήσεις και παρανοήσεις είναι πιθανά σενάρια.

Τσεκάρουμε διπλά και τριπλά ότι οργανώνουμε. Καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος επιστρέφουν στη ζωή μας. Προσοχή στις μετακινήσεις και την οδήγηση!

Επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή αλλάζουν οι απόψεις σου. Επανεξετάζεις κάποια σχέδια και στόχους που αφορούν το εξωτερικό ή κάποια νέα ανοίγματα. Σχεδιάζεις και τσεκάρεις διπλά και τριπλά την οργάνωση ενός ταξιδιού για να αποφύγεις ταλαιπωρίες. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στο μέλλον. Επαγγελματικά σχέδια ή συνεργασίες που είχαν μείνει στη μέση έρχονται ξανά στο προσκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να λάβεις πίσω χρήματα που σου χρωστούν ή μπορεί να επαναδιαπραγματευθείς δάνεια και οφειλές. Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν και σε κοινά οικονομικά ή στα χρήματα του συντρόφου σου. Χρήματα είναι πιθανό να λάβεις και από νομικές αποφάσεις. Μπορεί πάλι να εστιάσεις σε ψυχολογικά θέματα ή ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν να επιστρέψει. Μην βάζεις σε κίνδυνο μια μόνιμη σχέση για κάτι αμφίβολο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο μπορεί να επιστρέψει μια σχέση από το παρελθόν με την οποία είχες ανοιχτούς λογαριασμούς. Κάποιες αναθεωρήσεις φαίνεται να κάνεις στους τομείς σχέσεων και συνεργασιών ή μπορεί να αλλάζουν κάποιες απόψεις σου. Ανακατατάξεις μπορεί να υπάρξουν και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον ή σε επίπεδο συναδέλφων. Μπορεί πάλι να συνεργαστείς με άτομα από το παρελθόν. Βγάλε από τη ζωή σου ότι σε ταλαιπωρεί και ανανεώσου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή θα υπάρξουν ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις δουλειά ή να αποχωρίσουν κάποιοι συνάδελφοι ή να αλλάξει η εταιρεία σου έδρα. Κάποιες αλλαγές θα συμβούν και στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Μπορεί πάλι να συνεργαστείς με νέα πρόσωπα ή να αναλάβεις μια νέα θέση. Σε περιμένει μεγάλος φόρτος εργασίας. Επίσης είναι καλό διάστημα να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες, να κόψεις κακές συνήθειες και να ξεκινήσεις γυμναστική. Βρες χρόνο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Με τον ανάδρομο Ερμή κάνεις αναθεωρήσεις σχετικά με τον τρόπο που απολαμβάνεις τη ζωή, τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά; Πρόσωπα του παρελθόντος από την ερωτική σου ζωή επιστρέφουν με προτάσεις ή μπορεί να επικοινωνήσεις με έναν παλαιότερο σύντροφο. Τώρα ασχολείσαι περισσότερο με τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεσαι. Θέματα παιδιών επίσης μπορεί να σε απασχολήσουν ή να ασχοληθείς περισσότερο με την εκπαίδευσή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου ή κάποιες επιδιορθώσεις. Αν μένεις στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη μπορεί τώρα να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη ή να επισκεφτείς το πατρικό σου. Προσοχή σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις με οικογενειακά πρόσωπα. Μίλα κατανοητά. Μπορεί ένα οικείο πρόσωπο να χρειαστεί την ανάγκη σου. Το μυαλό σου γυρνάει στο παρελθόν και κάνεις έναν απολογισμό της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή πρόσεξε πολύ τον τρόπο που χειρίζεσαι το λόγο για να μην έρθεις σε ρήξη με αγαπημένα πρόσωπα. Προσοχή επίσης σε ταξίδια και μετακινήσεις αλλά και στο μεταφορικό σου μέσο. Τσεκάρεις διπλά και τριπλά. Μπορεί να συναντήσεις πρόσωπα από το παρελθόν και να κάνεις μαζί τους συζητήσεις μαθαίνοντας νέα πράγματα. Μακριά από κουτσομπολιά, μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου ή σχέδια άλλων. Μια επανασύνδεση με άτομο από το παρελθόν είναι πιθανή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή θα ασχοληθείς με τα οικονομικά σου. Προσοχή στα έξοδα καθώς και τον τρόπο που ξοδεύεις. Μην ρισκάρεις, μην επενδύεις, μη δανείζεις, προσοχή στα ψιλά γράμματα. Αποφεύγεις αγορές και προσπαθείς να διαχειριστείς τα χρήματά σου με τον καλύτερο τρόπο. Οι αξίες σου αλλάζουν και επαναξιολογείς καταστάσεις. Βλέπεις τα πράγματα με διαφορετική ματιά. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή παίρνεις σημαντικές αποφάσεις και κάνεις αλλαγές. Αν δεν είσαι ικανοποιημένη με την επαγγελματική σου κατάσταση, κάνεις στροφή και αλλάζεις προσανατολισμό. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν της ερωτικής σου ζωής μπορεί να επιστρέψει. Μη ρισκάρεις μια μόνιμη σχέση. Κάνε συζητήσεις με τον σύντροφό σου για να βελτιώσεις τις καταστάσεις. Ο Κρόνος σε λίγο αποχωρεί από το ζώδιό σου και όποια απόφαση πάρεις για το συναισθηματικό ή επαγγελματικό σου μέλλον θα σε ακολουθήσει για πολύ καιρό. Έλα πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή είσαι πιο εσωστρεφής. Άκου το ένστικτό σου πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η οπτική σου για πρόσωπα και καταστάσεις αλλάζει. Φαίνεται πως ετοιμάζεσαι για μια νέα φάση ζωής, ένα νέο κεφάλαιο. Έχεις ανάγκη να απομονωθείς και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Θέλεις να κάνεις πράγματα για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Θέλεις να απεγκλωβιστείς από πράγματα που σε πνίγουν και να προχωρήσεις παρακάτω. Μείνε παρέα με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και σε ανεβάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να συναντήσεις φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν και να μάθεις νέα ή να κάνεις ξεκαθαρίσματα με φιλικά πρόσωπα. Γίνεσαι πιο επιλεκτική και αναθεωρείς τις απόψεις σου για πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Μπορεί επίσης ένα πρόσωπο από το παρελθόν να σου αποκαλύψει τα συναισθήματά του. Λύσε παρεξηγήσεις ή παλαιότερα προβλήματα που μπορεί τώρα να εμφανιστούν στον κοινωνικό σου χώρο. Αναθεωρείς στόχους και όνειρα.

ΙΧΘΥΕΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή θα υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα. Μπορεί να γίνουν ανακατατάξεις σε συναδελφικό επίπεδο, να αλλάξεις θέση ή να αναθεωρήσεις αποφάσεις που αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον. Επαναπροσδιορίζεις τα σχέδιά σου, απόφυγε εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες17 Οκτωβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες15 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Νέα Σελήνη στο Ζυγό
Πλανητικες Επιρροες08 Οκτωβρίου 2018

Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 9 Οκτωβρίου: Πώς θα σε επηρεάσει;

Νέα Σελήνη είναι το άνοιγμα ενός κύκλου που λειτουργεί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου που διαδραματίζεται

Ερμής στο Ζυγό
Πλανητικες Επιρροες28 Σεπτεμβρίου 2018

Ερμής στο Ζυγό από 22/9 έως 9/10 | Πώς θα σε επηρεάσει;

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των διαπραγματεύσεων, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού

Best of network