Ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέχρι 2 Οκτωβρίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

Από τις 24 Απριλίου έχει ξεκινήσει ο Ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω.

Ανάδρομος Πλούτωνας

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που συνδέεται με το σκοτάδι, τη νύχτα, τη μαγεία, το παρασκήνιο, την δίψα για εξουσία, την επιθυμία για δύναμη. Κυριαρχεί με ύπουλο και διαβρωτικό τρόπο και απαιτεί σύστημα, δομή, οργάνωση. Έχει να κάνει με το χρηματιστήριο και τις κληρονομιές, είναι ο βαθύς ψυχισμός μας, ο θάνατος και η αναγέννηση.

Ουρανός στον Ταύρο από τον Μάρτιο και για τα επόμενα 7 χρόνια | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Αφροδίτη στον Ταύρο από 15/5 έως 8/6 | Πώς θα σε επηρεάσει;

Άρης στον Καρκίνο από 16 Μαΐου έως 1η Ιουλίου | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Τα ζώδια της εβδομάδας | Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η σύνοδός του με τον Κρόνο το 2019-2020 σημαίνει σκληρή και σοβαρή δουλειά. Η ανάδρομη πορεία του αυτούς τους μήνες φέρνει στην επιφάνεια θέματα ελέγχου και εξουσίας. Αν νιώθεις πως σε ελέγχουν και σε χειραγωγούν ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς. Αν πιέζεσαι από διάφορες καταστάσεις ήρθε η στιγμή να απελευθερωθείς και να αλλάξεις πορεία. Είναι η κατάλληλη ώρα να απαλλαγούμε από κακές συνήθειες, καταναγκασμούς, εθισμούς και προκαταλήψεις.

Με Κρόνο/Πλούτωνα θα χρειαστούμε υπομονή και αποφασιστικότητα. Μέσα από απώλειες και δύσκολες καταστάσεις, θα δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε στη ζωή μας. Δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία αλλά μέσα από αυτήν θα δημιουργήσουμε νέα θεμέλια σε βασικούς τομείς της ζωής μας. Εξέτασε εξονυχιστικά καταστάσεις που εμποδίζουν την ευτυχία σου και βγες από το αδιέξοδο, τις παρανοήσεις, την καταπίεση, τις φοβίες.

Αυτοί οι μήνες μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε σημαντικές αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή μας.

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω | Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον ανάδρομο Πλούτωνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Ο ανάδρομος Πλούτωνας επηρεάζει την καριέρα σου. Μια άνοδος ή μια πτώση μπορεί να συμβούν. Δες στενά τους στόχους και τις επιθυμίες σου όπως και κάποιες καταστάσεις που μπορεί να εμποδίζουν την εξέλιξη της πορείας σου. Είναι καλό διάστημα για να απαλλαχτείς από βαρίδια και για να ακολουθήσεις τα θέλω σου και τα σχέδιά σου. Ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που θέλεις, πάρε αποφάσεις και προχώρα.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τον ανάδρομο Πλούτωνα αλλάζουν οι ιδέες σου, για το τι είναι σωστό και τι λάθος. Έλκεσαι από ανθρώπους που έχουν διαφορετικές αντιλήψεις ή είναι από άλλους πολιτισμούς, ασχολείσαι με τα ΜΜΕ και το εξωτερικό. Έχεις τις δικές σου νοοτροπίες και πεποιθήσεις, όμως ήρθε η στιγμή να δεις τα πράγματα από μια άλλη πλευρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον ανάδρομο Πλούτωνα, κάποια καταπιεσμένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Μπορεί να ασχοληθείς με κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, φόρους, κληρονομιές, μπορεί να ξεχωρίσεις τα δικά σου από των άλλων και να ξεκαθαρίσεις την περιουσιακή σου κατάσταση. Είναι μια καλή περίοδος για να ασχοληθείς με τα οικονομικά αλλά και την ερωτική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ανάδρομος Πλούτωνας στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Αυτά είναι τα θέματα που σε απασχολούν καθώς η σχέση σου τη μια στιγμή πάει καλά και την άλλη καταρρέει. Στη δουλειά, μπορεί να νιώσεις πως όλα κινούνται υπόγεια, πως υπάρχει παρασκήνιο και κάποιοι παίζουν μαζί σου. Βασικά αυτό που επιδιώκεις είναι να είναι όλα ισορροπημένα στις σχέσεις σου και όλοι να σε σέβονται. Είναι καλό διάστημα για να αναγεννηθείς, να ανανεώσεις τη ζωή σου σε κάθε επίπεδο και να διώξεις τις φοβίες σου.

ΛΕΩΝ
Ο ανάδρομος Πλούτωνας επηρεάζει υγεία, καθημερινότητα, εργασία. Μπορεί να νιώθεις πως κάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα σαν να έχεις πέσει σε παγίδα. Ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου, να αποτοξινωθείς, να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις και να ξεκινήσεις ένα γυμναστήριο, μια διατροφή. Μπορείς να βρεις νέους τρόπους εργασίας ή μια άλλη εργασία. Διώξε από τη ζωή σου ότι σε βαραίνει και προχώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ανάδρομος Πλούτωνας επηρεάζει την ερωτική σου ζωή. Ένας νέος έρωτας μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου. Μη φοβηθείς την έλξη που ασκείς ή που σου ασκούν. Διώξε τις φοβίες ότι μπορεί να πληγωθείς, μην κρατάς τον εαυτό σου απόμακρο και υπό έλεγχο, μην ασκείς κριτική ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό. Χαλάρωσε και ζήσε τον έρωτα, ξεκαθάρισε τη ζωή σου από καταστάσεις προβληματικές και εξέφρασε τα συναισθήματά σου ξεκάθαρα.

ΖΥΓΟΣ
Ο ανάδρομος Πλούτωνας επηρεάζει σπίτι και οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να επενδύσεις σε ένα σπίτι ή αντίθετα να χάσεις ένα σπίτι, να δημιουργήσεις μια οικογένεια ή να διαλύσεις μια οικογένεια. Είναι σα να παίζεις παιχνίδι, λίγο σκωτσέζικο ντους. Εξαρτάται από το τι σημαίνει για σένα το σπίτι, η οικογένεια, τα αποκτήματά σου, οι ρίζες σου, πως έχεις βιώσει την οικογένεια σε μικρή ηλικία. Όλα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ξεκαθαρίζεις το παρελθόν και προχωράς προς το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ανάδρομος Πλούτωνας επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Το μυαλό σου κινείται με μεγάλη ταχύτητα προσπαθώντας να κατανοήσεις τους ανθρώπους, να δεις τι κρύβουν μέσα τους και πίσω από τα λόγια τους. Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες μπορεί να περάσουν μια κρίση, κάποιες αλήθειες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και συ πρέπει να τις αντιμετωπίσεις σοβαρά και υπεύθυνα. Μείνε μακριά από αρνητικές σκέψεις, αυταπάτες, παρασκήνιο και ξεκαθάρισε καταστάσεις που σε βασανίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ανάδρομος Πλούτωνας επηρεάζει τα οικονομικά σου που μπορεί να πάνε προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Πρόσεχε μην βγεις εκτός ελέγχου. Τα χρήματα σε απασχολούν έντονα και οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές. Κάνε ξεκαθαρίσματα και δες τι σημαίνει για σένα οικονομική ασφάλεια. Αντιμετώπισε τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου και προσπάθησε για την οικονομική επιτυχία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ανάδρομος Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε μεταμορφώνει μέρα με τη μέρα. Μπορεί να νιώθεις ισχυρή ή αντίθετα να είσαι εγκλωβισμένη σε έναν αγώνα επιβίωσης και εξουσίας. Διαθέτεις ενέργεια και δύναμη και σταδιακά αλλάζεις τα πάντα, ακόμα και στάση ζωής. Θα χρειαστεί αυτό το διάστημα να δεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να απαλλαχτείς από τυχόν φοβίες. Μην είσαι τόσο σκληρή με τους άλλους ή ακόμα και με τον εαυτό σου. Χαλάρωσε και γίνε συνεργάσιμη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ανάδρομο Πλούτωνα, όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια ή μπορεί εσύ να είσαι άπληστη ή να κυνηγάς την εξουσία. Είσαι όμως γεννημένη ιδεαλίστρια και ίσως να απέχεις από τέτοιες καταστάσεις. Είναι μια καλή περίοδος για να βρεις τρόπους να απαλλαχτείς από τις φοβίες, τα άγχη, να βρεις τι τα προκαλεί ή ποιοι στα προκαλούν. Προσπάθησε να βγεις από προβληματικές καταστάσεις και να καταστρέψεις κάθε εχθρό (εξωτερικό ή εσωτερικό).

ΙΧΘΥΕΣ
Με τον ανάδρομο Πλούτωνα, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Μπορεί να εισέλθεις σε έναν καλύτερο κοινωνικό κύκλο, να γνωρίζεις νέους φίλους, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική καθώς τα ψηλά κοινωνικά στρώματα μπορεί να κρύβουν μυστικά και προδοσία. Είναι ένα καλό διάστημα για να αποκτήσεις δύναμη και να βελτιώσεις τη ζωή σου. Προχώρα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network