Τα αισθηματικά των ζωδίων | Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά την άνοιξη 2019 για κάθε ζώδιο

Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων μέσα στους μήνες της άνοιξης, Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2019;

Ανοιξιάτικοι έρωτες

Η άνοιξη κατέφθασε και οι τρεις μήνες που της ανήκουν φέρνουν ευκαιρίες στην ερωτική ζωή όλων των ζωδίων. Η Αφροδίτη αυτό το μήνα βρίσκεται στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου και ο έρωτας γίνεται πιο εγκεφαλικός και ελεύθερος. Απομακρυνόμαστε από οτιδήποτε μας καταπιέζει. Τον Απρίλιο, η Αφροδίτη περνά στους Ιχθύς και ξεκινάνε ρομαντικές σχέσεις βγαλμένες από τα παραμύθια αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε νέες γνωριμίες. Τον Μάιο, η Αφροδίτη στον Κριό φέρνει δράση και γρήγορες αποφάσεις. Από τα μέσα του μήνα περνάει στον Ταύρο και αναζητάμε πρακτική και συναισθηματική ασφάλεια.

Ποιο ζώδιο είναι το καρμικό σου ζευγάρι;

Πώς θα εξελιχθεί η ερωτική ζωή και τα αισθηματικά για όλα τα ζώδια μέσα στους τρεις μήνες της άνοιξης, Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο 2019; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Διανύεις μια χαρούμενη και αισιόδοξη περίοδο στην ερωτική σου ζωή όπου οι φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σου και σε βοηθούν. Περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους ενώ μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε κάτι πιο ερωτικό. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 28, μπορεί να δημιουργήσει επικοινωνιακά προβλήματα και να βγάλει στην επιφάνεια μυστικά ή να δημιουργηθεί ένα παρασκήνιο. Η πανσέληνος στις 21 επηρεάζει τις σχέσεις σου και τα θέλω του αγαπημένου σου γίνονται προτεραιότητα. Η προσωπική σου ζωή ανανεώνεται. Η Αφροδίτη, από τις 27, μπορεί να σε κάνει πιο εσωστρεφή.
Έτσι τον Απρίλιο μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση που να πρέπει να παραμείνει κρυφή. Αφροδίτη/Ποσειδώνας στα μέσα του μήνα μπορεί να φέρουν μεγάλα και ωραία λόγια αλλά και αυταπάτες.
Τον Μάιο η γοητεία σου αυξάνεται και ασχολείσαι με συναισθηματικές σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη αυτό το μήνα μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αποστάσεις στη σχέση σου ή να φέρει ένα έρωτα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου φέρνοντας ανατροπές. Αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο, ένα πρόσωπο μπορεί να μπει στη ζωή σου και να σε συναρπάσει. Η πανσέληνος στις 21 μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλειες στη σχέση σου. Με τον ανάδρομο Ερμή ως τις 28 μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να συναντήσεις φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν. Νέες γνωριμίες είναι απαγορευτικές. Με την Αφροδίτη, από τις 27, φιλικά πρόσωπα σε βοηθούν να βρεις λύσεις στην αισθηματική σου ζωή.
Τον Απρίλιο μπορείς να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα. Είσαι πιο εξωστρεφής και επικοινωνιακή και κάνεις νέες γνωριμίες. Όμως μην παρασυρθείς από μεγάλα λόγια.
Η Αφροδίτη, από τα μέσα Μαίου, περνά στο ζώδιό σου και οι θαυμαστές αυξάνονται. Η γοητεία σου είναι μεγάλη και μπορεί να κάνεις μια σχέση που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη αυτό το μήνα σε κάνει αισιόδοξη, χαμογελάς και φλερτάρεις, αναζητάς την περιπέτεια. Ένα πρόσωπο θα μπορούσε να στηρίξει τα σχέδιά σου. Μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που έρχεται από το εξωτερικό ή ένα πρόσωπο που θα σε μαγέψει με τις ιδέες του. Αν έχεις γεννηθεί το Μάιο, ο Ουρανός μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική αστάθεια και σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σου. Μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις. Με την πανσέληνο στις 21 δίνεις προτεραιότητα στη σχέση σου και προσεγγίζεις τον αγαπημένο σου. Διαθέτεις δύναμη που μπορεί να σε βγάλει από αδιέξοδα. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 28, μπορεί να δυσκολέψει τις σχέσεις σου με σημαντικά πρόσωπα ή να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Προς το τέλος του μήνα ανακτάς τον έλεγχο των καταστάσεων.
Όμως και ο Απρίλιος μπορεί να είναι λίγο ασαφής σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Αφροδίτη/Ποσειδώνας μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα και μια άγνοια για τους κινδύνους που σε περιβάλλουν.
Τον Μάιο κυριαρχεί η κοινωνικότητα, στοχεύεις προς ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Φιλικά πρόσωπα βοηθούν την αισθηματική σου ζωή και δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μια σχέση μέσα από αυτά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη αυτό το μήνα δίνει πάθος και αισθησιασμό στην ερωτική σου ζωή αλλά φέρνει και ζήλια. Με τον ανάδρομο Ερμή, ως τις 28, αναθεωρείς τη στάση που κρατάς απέναντι στον αγαπημένο σου αλλά και τα θέλω σου. Μπορεί να αναρωτηθείς για το αν είσαι ικανοποιημένη από τη σχέση σου, τι είναι αυτό που της λείπει, με την πανσέληνο στις 21. Με τον Ουρανό αυτή τη χρονιά θα απαλλαχτείς από πρόσωπα που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια. Η Αφροδίτη, από τις 27, φέρνει αισιοδοξία και βελτιώσεις στην αισθηματική σου ζωή.
Ο Απρίλιος φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια και νέες γνωριμίες. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει, όμως μην το εξιδανικεύσεις για να μην απογοητευτείς αργότερα.
Τον Μάιο προσπάθησε να αποφύγεις συγκρούσεις με το ταίρι σου. Απόφυγε την κτητική συμπεριφορά και τις εκρήξεις θυμού στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη αυτό το μήνα βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και φέρνει ευκαιρίες και τύχη στον έρωτα. Μπορείς να λύσεις θέματα του παρελθόντος ή να επιστρέψεις σε μια σχέση από το παρελθόν. Έχεις ανάγκη την ξεκάθαρη επικοινωνία στη σχέση σου με την πανσέληνο στις 21. Το ταίρι σου μπορεί να έχει μεγαλύτερη ανάγκη το συναίσθημά σου. Ο ανάδρομος Ερμής ως τις 28 βγάζει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα. Απόφυγε τις συγκρούσεις που μπορεί να φέρουν ένα χωρισμό αν λειτουργήσεις εν θερμώ. Η Αφροδίτη, από τις 27, φέρνει έντονο πάθος και εξαρτήσεις από το ταίρι σου, η λίμπιντο ανεβαίνει στα ύψη.
Ο Απρίλιος είναι πιο ξεκάθαρος μήνας και μπορείς να βρεις κοινά σημεία επαφής. Μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια όμως και δες τις αληθινές προθέσεις.
Τον Μάιο μπορεί να προκύψει ένας έρωτας με άτομο που ήδη γνωρίζεις αλλά δεν είχες την ευκαιρία προσέγγισης. Από τα μέσα του μήνα, προσοχή στις συγκρούσεις σε αισθηματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη αυτό το μήνα κάνει όμορφη την καθημερινότητά σου και δεν αποκλείεται να φλερτάρεις με άτομο από τον εργασιακό σου χώρο. Ο ανάδρομος Ερμής, ως τις 28 στο απέναντι ζώδιο, φέρνει αναθεωρήσεις στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή στην ασυνεννοησία και τις λανθασμένες εκτιμήσεις. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται όμως μπορεί να έχεις ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν. Η πανσέληνος στις 21 σε κάνει κτητική. Η Αφροδίτη, από τις 27 στο απέναντι ζώδιο, δίνει ευκαιρίες στις σχέσεις σου. Οδηγείσαι σε νέους δρόμους και νέες συγκινήσεις. Ανανεώνεσαι και βιώνεις τρομερά συναισθήματα αρκεί να είσαι ανοιχτή σε οτιδήποτε καινούργιο. Αν έχεις γεννηθεί το Σεπτέμβριο, μην παραποιείς πρόσωπα και καταστάσεις, μην πιστεύεις στην ουτοπία.
Πρόσεχε τον Απρίλιο μην δώσεις μια λανθασμένη εικόνα του εαυτού σου καθώς η γοητεία σου θα είναι μεγάλη. Μην πιστεύεις πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Τον Μάιο, η ερωτική διάθεση ανεβαίνει και φλερτάρεις με το αντικείμενο του πόθου σου. Από τα μέσα Μαίου νιώθεις όμορφα συναισθήματα και σταθεροποιείς τη σχέση σου. Ένας έρωτας μέσα από ένα ταξίδι είναι πιθανός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network