Follow us

Άρης στο Ζυγό έως 18 Νοεμβρίου 2019 | Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Από τις 4 Οκτωβρίου! Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου.

Άρης στο Ζυγό έως 18 Νοεμβρίου

Ο Άρης, ο πλανήτης της μαχητικότητας, της επιθετικότητας, της σεξουαλικότητας, της δράσης, της αντοχής έχει περάσει στο Ζυγό, σε θέση αδυναμίας. Ο Άρης βρίσκεται στη χειρότερη θέση του, είναι μεν διπλωματικός αλλά και μουλοχτός. Δημιουργεί προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, φέρνει ένα εύκολο διαζύγιο, είναι υποτονικός σεξουαλικά, προσέχει το σύντροφο, έχει πολιτισμένη συμπεριφορά και αγαπά την τέχνη, τη μόδα, την αισθητική.

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Πώς θα εξελιχθούν για κάθε ζώδιο;

Τα ζώδια της εβδομάδας | Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Με τον Άρη αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε την επιθετικότητα, τις διαμάχες, τις συγκρούσεις, μπορεί να είμαστε διστακτικοί στη δράση μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ταίρι μας αλλά υπάρχει και μια αστάθεια στις σχέσεις. Σχέσεις που έχουν φθαρεί μπορεί να τελειώσουν.

Άρης στο Ζυγό έως 18 Νοεμβρίου 2019 | Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια με τον Άρη στο Ζυγό; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις, συνεργασίες, γάμο. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις στις σχέσεις σου ή μπορεί να πιεστείς από τον σύντροφό σου. Μπορεί να είναι πιο διεκδικητικός, πιο επιθετικός. Το αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και στις συνεργασίες σου. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου καθώς κάποιες εντάσεις μπορεί να δημιουργήσουν συναισθηματικές εκρήξεις. Αν η σχέση σου δεν λειτουργεί πια, είναι πιθανό να χωρίσεις καθώς ένας συμβιβασμός θα είναι δύσκολος. Δεν θυσιάζεις εύκολα τις επιθυμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στο Ζυγό θα ασχοληθείς με την εργασία, την υγεία, την καθημερινότητα. Οι ευθύνες σου είναι πολλές και ο χρόνος σου περιορισμένος. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με συναδέλφους ή ανακατατάξεις. Η ατμόσφαιρα στην εργασία μπορεί να είναι ανταγωνιστική και εχθρική. Κάποιες αλλαγές στον εργασιακό χώρο αλλάζουν την καθημερινότητά σου. Προσοχή στην υγεία σου, βρες τρόπους να αντιμετωπίσεις το άγχος σου, ξεκίνα γυμναστική και άλλαξε διατροφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο Ζυγό έχει να κάνει με τον έρωτα, τη χαρά, τη δημιουργικότητα. Μπορεί να κάνεις νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά σχέδια εκφράζοντας τη δημιουργική σου πλευρά και τα ταλέντα σου. Η περίοδος είναι πολύ ερωτική αν έχεις σχέση ενώ αν είσαι μόνη, διασκεδάζεις και κάνεις νέες ερωτικές γνωριμίες. Μέσα από το φλερτ, δημιουργείται μια σχέση. Το σεξ είναι έντονο, αναζητάς το πάθος. Προσοχή στην παρορμητικότητα που φέρνει εντάσεις. Αν ασχολείσαι με τον αθλητισμό, ευνοείσαι αυτό το διάστημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να αποφασίσεις μια ανακαίνιση ή μια αλλαγή κατοικίας. Μπορεί πάλι να αποφασίσεις μια συμβίωση. Προσοχή σε εντάσεις και κόντρες με οικεία πρόσωπα καθώς κάποιος μπορεί να προσπαθήσει να σου επιβληθεί ή μπορεί να δημιουργηθεί ανταγωνισμός στο μεταξύ σας. θέματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να έχεις εξελίξεις σε οικογενειακά ζητήματα ή με το πατρικό σου. Εργασία μέσα από το σπίτι ευνοείται.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στο Ζυγό βελτιώνει την επικοινωνία, πείθεις τους γύρω σου με τις ικανότητές σου. Κάνεις χρήσιμες επαφές για το μέλλον και υλοποιείς τα σχέδιά σου. Οι μετακινήσεις αυξάνονται. Σκέφτεσαι γρήγορα αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα. Προβάλλεις τις ιδέες σου αλλά δεν θα πρέπει να τις επιβάλλεις στους άλλους. Προσοχή σε διαφωνίες και ειρωνεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου. Προσοχή σε εντάσεις γύρω από αυτά αλλά και σε απώλειες. Απόφυγε τις παρορμητικές κινήσεις και ρύθμισε εκκρεμείς υποθέσεις. Έχεις ανάγκη να νιώσεις ασφάλεια. Κάποια έξοδα μπορεί να παρουσιαστούν ή κάποια αλλαγή να γίνει στα εισοδήματά σου. Κάνε καλή διαχείριση. Αυτό το διάστημα, μέσα από κάποια γεγονότα, θα επανεκτιμήσεις διαφορετικά τα πράγματα και θα αξιολογήσεις διαφορετικά τις καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, είσαι μαχητική, δυνατή, τολμηρή, δυναμική, πραγματοποιείς τους στόχους σου. Κάνεις νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά σχέδια, έχεις φιλοδοξίες, είσαι πιο αποφασιστική, φέρνεις τα πράγματα στα μέτρα σου και ικανοποιείς τις επιθυμίες σου. Προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και μην δρας εν βρασμώ ψυχής, απόφυγε τον παρορμητισμό. Η έλλειψη υπομονής μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου, μείνε πειθαρχημένη και δρομολόγησε σωστά την ενέργειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο Ζυγό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες φοβίες. Το παρασκήνιο στη δουλειά σου θα είναι έντονο και θα σε προβληματίσει. Αν προσπαθείς να κρύψεις πράγματα, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με άτσαλο τρόπο. Γενικώς κινείσαι με μυστικότητα και νιώθεις μόνη. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου, μείνε μακριά από καταστάσεις που σε πιέζουν και κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν ψυχολογικά. Μακριά από αυτοκαταστροφικές κινήσεις και χρήση ουσιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου στους στόχους και τα όνειρά σου. Κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον και μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία. Η κοινωνικότητα αυξάνεται, κάνεις νέους φίλους με τους οποίους μοιράζεσαι τα σχέδιά σου και οι οποίοι μπορεί να σε βοηθήσουν να εξελιχτείς. Μπορεί να ενταχθείς σε μια ομάδα ή σε ένα σύλλογο μέσα στα οποία θα έχεις κοινά ενδιαφέροντα με άλλους. Προσοχή σε εντάσεις και ασυμφωνίες με φίλους ή ομάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει την καριέρα και την επαγγελματική σου πορεία. Μπορεί να αποφασίσεις να αλλάξεις επαγγελματικό περιβάλλον ή μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα. Οι στόχοι σου πραγματοποιούνται, μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα επιχείρηση. Έχεις μεγάλες φιλοδοξίες και σε απασχολεί η δημόσια εικόνα σου. Αγωνίζεσαι και κερδίζεις μάχες. Η επιθυμία σου για εξουσία αυξάνει τη δημοτικότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στο Ζυγό έχει να κάνει με ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό, τις σπουδές, τα επαγγελματικά εγχειρήματα, τα ταξίδια, τα νομικά θέματα. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι ή ένα μεταπτυχιακό ή ανοίγματα στο εξωτερικό ή μπορεί να σε απασχολήσουν νομικά θέματα. Αλλάζει η κοσμοθεωρία σου και ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Διευρύνεις τους ορίζοντές σου και καλλιεργείς το πνεύμα σου. Προβάλλεις τις ιδέες σου και αναζητάς την περιπέτεια. Προσοχή στις σχέσεις σου με συγγενείς συντρόφου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στο Ζυγό επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, τη λίμπιντο και την ψυχολογία σου. Έρχεσαι αντιμέτωπη με τον εαυτό σου και μεταμορφώνεσαι. Αν έχεις σχέση, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και το πάθος φουντώνει. Απόφυγε τις εντάσεις και τις εκρηκτικές καταστάσεις. Η σεξουαλική ορμή είναι έντονη. Κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, οφειλές έρχονται σε πρώτο πλάνο και καλό θα ήταν να τα τακτοποιήσεις για να νιώσεις ασφαλής.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ