Follow us

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Πώς θα εξελιχθούν για κάθε ζώδιο;

Δες αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις αυτού του μήνα.

Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου με την Αφροδίτη, από τον μυστηριώδη Σκορπιό να βάζει φωτιές στην κρεβατοκάμαρα αλλά ταυτόχρονα να φουντώνει τη ζήλια, την κτητικότητα και το πάθος. Ο Άρης, από το ζώδιο του Ζυγού, προσπαθεί να ισορροπήσει τις καταστάσεις.

Αφροδίτη στο Ζυγό έως τις 8 Οκτωβρίου 2019 | Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο;

Ζώδια και Αισθηματικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2019 | Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή των ζωδίων αυτό τον μήνα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 9 στο απέναντι ζώδιο, ενισχύει τη σχέση σου. Από τις 10, το πάθος φουντώνει, η λίμπιντο ανεβαίνει και το κλίμα αλλάζει. Η πανσέληνος στις 13 στο ζώδιό σου πιέζει και ενισχύει τις συναισθηματικές εξαρτήσεις αλλά και τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, θέλεις να ζήσεις έντονες καταστάσεις. Ο Άρης, από τις 4 στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να φέρει εντάσεις και κόντρες. Είναι ένας κρίσιμος μήνας αυτός για τη σχέση σου. Μπορεί να προβληματιστείς σχετικά με το αν ο σύντροφός σου καλύπτει τις ανάγκες σου, αν μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη, από τις 10 στο απέναντι ζώδιο, η ερωτική σου ζωή ενισχύεται, έχεις μεγαλύτερη ανάγκη την συντροφικότητα. Το τετράγωνο που σχηματίζει στις 13 με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα στη σχέση σου αλλά και νέες γνωριμίες αν είσαι μόνη. Η πανσέληνος στις 13 μπορεί να σε αναστατώσει. Η νέα Σελήνη στις 28 στο απέναντι ζώδιο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, μια σχέση έρχεται με απρόσμενο τρόπο ή μπορεί να γοητευτείς από ένα πρόσωπο διαφορετικό και ασυνήθιστο. Η σχέση σου μπαίνει κάτω από το μικροσκόπιο. Θέλεις να συζητήσεις όλα τα προβλήματα της συμβίωσης και να νιώσεις την συντροφικότητα. Ο Ερμής, από τις 31, γυρίζει ανάδρομος και μπορεί να αναθεωρήσεις κάποιες αποφάσεις σου. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, τίποτα δεν είναι βέβαιο και δεδομένο, κάνεις αλλαγές και προσπαθείς να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Δεν ακολουθείς την πεπατημένη, προτιμάς την ανατροπή. Το ταίρι σου βρίσκεται στο πλευρό σου και σε βοηθά να ξεπεράσεις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη, ως τις 9, έχεις πολλές ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή. Ο Άρης, από τις 4, δείχνει πως μπορεί να μην έχεις ξεκαθαρίσει τι θέλεις μέσα στη σχέση σου. Καλό θα ήταν να μείνεις μόνη για να δεις καλύτερα τα συναισθήματά σου. Βρες τις κατάλληλες ισορροπίες και προσπάθησε να δεις τη σχέση σου με μια διαφορετική ματιά για να λάβεις μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Η Αφροδίτη, από τις 10, φροντίζει να κάνει πιο όμορφη την καθημερινότητά σου αλλά φέρνει και πολλές υποχρεώσεις. Μην αφήσεις το άγχος να επηρεάσει τη σχέση σου. Δες καλύτερα θέματα ρουτίνας ή εργασιακά με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 31. Διεκδίκησε ένα μερίδιο στην ευτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης, από τις 4, δυσκολεύει την συγκατοίκηση και δημιουργεί οικογενειακά θέματα. Με την Αφροδίτη, ως τις 9, ξέρεις τι λείπει από τη σχέση σου για να είσαι πλήρης. Η πανσέληνος στις 13 σε πιέζει, τι στόχους έχεις; Στηρίζεται η σχέση σου σε γερές βάσεις; Έχεις διλήμματα ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα. Από τις 10, η Αφροδίτη απογειώνει την ερωτική σου ζωή. Όλα καλυτερεύουν, βγαίνεις, διασκεδάζεις, περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου, φλερτάρεις αν είσαι μόνη και κάνεις νέες γνωριμίες. Περνάς όμορφα με την νέα Σελήνη στις 28. Ο έρωτας είναι γεμάτος εκπλήξεις. Είσαι τρυφερή και παθιασμένη, εντυπωσιάζεις και κερδίζεις. Καμία δυσκολία στη σχέση δεν ξεπερνιέται χωρίς πάθος, συναίσθημα και αφοσίωση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου για να νιώσεις πιο ασφαλής. Μπορείς να αντιστρέψεις το κλίμα. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη, ως τις 9, ευνοεί την επικοινωνία στη σχέση σου, προσεγγίζεις πιο εύκολα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με την πανσέληνο στις 13 μπορεί να συνειδητοποιήσεις πως τα θέλω σου είναι διαφορετικά από εκείνα του συντρόφου σου. Προωθείς ανέφικτα σχέδια. Από τις 10, είσαι πιο ανασφαλής. Αν συγκατοικείς, θα κάνεις πιο όμορφο το χώρο του σπιτιού σου και θα μοιραστείς όμορφες στιγμές. Αν είσαι μόνη, έχεις άλλες προτεραιότητες τώρα. Με τη νέα Σελήνη στις 28 θα θέλεις να έχεις τη φωλίτσα σου, όμως το κλίμα είναι ασταθές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 9, έχεις ανάγκη τη σταθερότητα. Από τις 10, ζεις πιο ευχάριστες στιγμές. Βγαίνεις και κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες. Η πανσέληνος στις 13 ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Κάνε ένα βήμα πίσω για να αποφύγεις μικρές εντάσεις στη σχέση σου, δεν έχεις εσύ πάντα δίκιο. Με τον Ερμή, λαμβάνεις όμορφα μηνύματα από το ταίρι σου. Με τη νέα Σελήνη στις 28, έχεις ευκαιρίες στη συναισθηματική σου ζωή, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου. Κάνεις συζητήσεις, επαφές και περνάς όμορφες στιγμές. Είσαι ρομαντική και τα συναισθήματα είναι δυνατά. Αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα με πιο ευρεία ματιά.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, ως τις 9, βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει ευκαιρίες. Με την πανσέληνο στις 13 στο απέναντι ζώδιο βγαίνουν κρυμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και μπορεί να λειτουργήσεις λίγο αυταρχικά απέναντι στο ταίρι σου. Όμως βλέπεις με θετική ματιά την προσωπική σου ζωή. Δεν διστάζεις να χτυπήσεις το χέρι στο τραπέζι, να βάλεις όρια και κανόνες στην οικογένεια προκειμένου να ισορροπήσουν τα θέλω και τα πρέπει. Από τις 10, αναζητάς συναισθηματική ισορροπία. Ευνοούνται περισσότερο όσοι βρίσκονται σε σχέση. Ο Άρης, στο ζώδιό σου από τις 4, σε κάνει παρορμητική και εριστική, όμως σου δίνει ενέργεια και παίρνεις πρωτοβουλίες. Η νέα Σελήνη στις 28 πραγματοποιεί τις επιθυμίες σου. Αυτό το μήνα παίρνεις καθοριστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 9, είσαι εσωστρεφής και προτιμάς να περνάς ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου μακριά από την πολυκοσμία και την κουραστική καθημερινότητα. Από τις 10, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και ανάβει φωτιές, έχεις ερωτική διάθεση και έντονα συναισθήματα. Η συνάντησή της με τον Ουρανό στις 13 φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Ήρθε η στιγμή να διώξεις τις ανησυχίες σου και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου. Το ταίρι σου μπορεί να έχει πολλές απαιτήσεις από σένα στην πανσέληνο στις 13. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου, από τις 24, δίνεις βάση στις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες και τις αντιπαραβάλλεις με αυτές του συντρόφου σου. Με τη νέα Σελήνη στις 28 στο ζώδιό σου ανοίγεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή που είναι γεμάτη εκπλήξεις. Κάνεις αλλαγές και νέα ξεκινήματα, αλλάζεις ότι δεν σου ταιριάζει και ανανεώνεσαι. Το έχεις μεγάλη ανάγκη άλλωστε. Θα συνειδητοποιήσεις πολλά πράγματα και με τον Άρη στο ζώδιό σου τον επόμενο μήνα, θα καταφέρεις να εκφράσεις το πάθος και την αφοσίωσή σου στο ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 9, βρίσκεις λύσεις σε αισθηματικά προβλήματα με τη βοήθεια φιλικών προσώπων. Με την πανσέληνο στις 13 μπορεί να εκφράσεις κάποια παράπονα στο ταίρι σου αφού νιώθεις αδικημένη. Από τις 10, μπορεί να νιώσεις απογοητευμένη, να θέλεις να απομονωθείς. Μυστικές επαφές και γνωριμίες είναι πιθανές, είναι ένα μπερδεμένο διάστημα. Με τη νέα Σελήνη στις 28 μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, δες τις καταστάσεις αντικειμενικά. Κάνε ένα απολογισμό και χρησιμοποίησε τη διπλωματία σου. Μπορεί να εμπλακείς σε ένα παρασκήνιο που θα σε φέρει κοντά σε μια μυστική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 9, είσαι πολύ κοινωνική και αποδέχεσαι προκλήσεις. Η πανσέληνος στις 13 είναι πολύ πιεστική και αναγκάζεσαι εκ των πραγμάτων να μοιράζεις τελεσίγραφα προς πάσα κατεύθυνση, έχεις διλήμματα και ενοχές. Ο Κρόνος σε κάνει σκληρή και με πρόσωπα που αγαπάς. Ανοχή μηδενική, δεν ανέχεσαι πράγματα που σε εκνευρίζουν. Από τις 10, τα πράγματα είναι πιο ευχάριστα και πιο αισιόδοξα για την ερωτική σου ζωή, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, φλερτάρεις μέσα από παρέες, φιλίες και διαδίκτυο. Κάνεις απρόσμενα νέες γνωριμίες και βλέπεις με μια νέα ματιά τη σχέση σου με την νέα Σελήνη στις 28.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 9, λες τα πράγματα με το όνομά τους και βλέπεις τη σχέση σου με αισιοδοξία. Από τις 10, κυριαρχούν τα πρέπει και αναζητάς να αναγνωριστεί η αξία σου μέσα στη σχέση. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και δέχεσαι πολλές προσκλήσεις. Με την πανσέληνο στις 13 προσπαθείς να καλύψεις τις ανασφάλειές σου στη σχέση χωρίς να το καταφέρνεις. Με την νέα Σελήνη στις 28 μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο. Το μυστικό της επιτυχίας αυτό το μήνα είναι οι δημόσιες σχέσεις και η συλλογική δράση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη, ως τις 9, κυριαρχούν το πάθος αλλά και οι συναισθηματικές εξαρτήσεις. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αποστάσεις από το ταίρι σου. Από τις 10, τα πράγματα γίνονται πιο αισιόδοξα, φλερτάρεις, σε φλερτάρουν και μπορεί να ζήσεις μια περιπέτεια που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα αν είσαι μόνη. Με την πανσέληνο στις 13 λες όσα έχεις στο μυαλό. Μπορεί να βλέπεις διαφορετικά τις καταστάσεις από το ταίρι σου. Κτητικότητα και εμμονές κυριαρχούν. Με τη νέα Σελήνη στις 28, ταξιδεύεις με το ταίρι σου κυριολεκτικά και μεταφορικά. Νιώθεις ασφάλεια, σταθερότητα και ρομαντισμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ