Έκλειψη ηλίου και νέα σελήνη στις 25/11!

Θα είναι μια δυνατή έκλειψη. Σε ποιον τομέα θα επηρεάσει όλα τα ζώδια; Από την Χρύσα Συκά

Έκλειψη ηλίου και νέα σελήνη στις 25/11!

Σε ποιον τομέα θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Θα μας επηρεάσει ως τις 10/12. Θα είναι μια δυνατή έκλειψη που θα μας σημαδέψει με σοβαρά γεγονότα, εντάσεις, πιέσεις, εξαπατήσεις αλλά και εξιδανικεύσεις.

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να είσαι προσεκτική στις παραπλανήσεις, τις μετακινήσεις, στα οικονομικά καθώς και σε νέες συμφωνίες. Εξέτασε εξονυχιστικά οτιδήποτε σου προτείνουν και μην ενθουσιάζεσαι εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να προσέξεις τα οικονομικά σου καθώς και τις έντονες συναισθηματικές καταστάσεις. Δεν ευνοούνται τα νέα οικονομικά ανοίγματα. Μαζέψου γιατί μπορεί να χάσεις και κοντινά πρόσωπα που σε στηρίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δεν ευνοείται κανένα νέο ξεκίνημα αυτήν την εποχή. Προσπάθησε να μην εξαπατηθείς από πρόσωπα που μέχρι χθες νόμιζες ότι γνωρίζεις καλά. Πιέσεις και εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ένας νέος έρωτας επίσης ή ξεκαθαρίσματα σε καταστάσεις που δεν πάνε άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε θέματα υγείας και εργασίας. Είσαι πολύ κουρασμένη από τις πολλές δραστηριότητες και νιώθεις εξάντληση. Μην εξαρτάσαι πλέον από πρόσωπα. Προστάτεψε τον εαυτό σου και απελευθερώσου.

ΛΕΩΝ
Να είσαι προσεκτική στις απογοητεύσεις και τις εξιδανικεύσεις αγαπημένων προσώπων. Προστάτεψε τα κεκτημένα σου. Δώσε τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά. Δεν αποκλείονται οι κεραυνοβόλοι έρωτες ή ένα ξεκαθάρισμα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην παίρνεις αποφάσεις εν ψυχρό. Κάνε ένα βήμα πίσω, περίμενε να περάσουν οι εκλείψεις και παίρνεις μετά τις αποφάσεις σου. Αυτό μπορεί να αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βρίσκεσαι σε φάση αλλαγών και ανατροπών που θα πραγματοποιηθούν την άνοιξη.

ΖΥΓΟΣ
Ασχολήσου με τα χόμπι σου γιατί διαφορετικά θα κάνεις λάθη που θα σου στοιχίσουν οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Αυτή η έκλειψη φέρνει αποκαλύψεις, καλά κρυμμένα μυστικά αλλά και εντάσεις στην επιφάνεια. Προσοχή σε ταξίδια, σε νέες συμφωνίες και σε συγγενικές σχέσεις. Όμως, μπορείς τώρα να δημιουργήσεις το έδαφος για νέες σχέσεις και συνεργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Να είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου είτε αυτές αφορούν τα οικονομικά είτε τα ερωτικά. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις γιατί θα χάσεις τις σταθερές σου. Την άνοιξη όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ευτυχώς που δίπλα στο πρόβλημα, υπάρχει και η λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είσαι προσεκτική στις αποφάσεις σου, στις κινήσεις σου, στις επιλογές σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου γιατί μπορεί να παραπλανήσεις ή να παραπλανηθείς. Προσοχή και στην υγεία. Έρχονται αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρε τις αποστάσεις σου για να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα. Μακριά από σχόλια και κουτσομπολιά. Απομάκρυνε από κοντά σου οτιδήποτε δεν σε γεμίζει πια, απελευθερώσου για να κάνεις τις απαραίτητες θετικές αλλαγές. Ασχολήσου περισσότερο με τις εσωτερικές σου ανάγκες και την υγεία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Να είσαι προσεκτική σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το παρελθόν και τις φιλίες γιατί μπορεί να παραπλανηθείς και να εξαπατηθείς για άλλη μια φορά. Δεν το έχεις πάρει το μάθημά σου; Μην ενθουσιαστείς με δώρα που θα σου προσφέρουν γιατί θα σου ζητήσουν και ανταλλάγματα. Εύνοια σε επαγγελματικές προτάσεις αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις όσον αφορά το σπίτι και τα επαγγελματικά. Προσοχή σε λάθος εκτιμήσεις προσώπων που έχουν σκοπό να σε παραπλανήσουν. Αυτή η έκλειψη θα προκαλέσει ρευστότητα στην οικογενειακή σου κατάσταση, την κοινωνική σου θέση ή και την υγεία ενός πολύ δικού σου προσώπου. Παρακάτω, θα έχεις νέες ευκαιρίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ