Follow us

Ερμής στην Παρθένο από 20/08 έως 05/09 | Πώς επηρεάζονται τα ζώδια;

Η επικοινωνία είναι στα καλύτερά της. Είμαστε ακριβείς, ξεκάθαροι και οι άλλοι εμπιστεύονται τη γνώμη μας. Είμαστε παραγωγικοί και αναλυτικοί στην εργασία μας, έχουμε ορθή κρίση.

DE5988CB-7FE6-404B-8FF0-92E1A6351046

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης και του τρόπου σκέψης, της ικανότητας που συνδέεται με το λόγο βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, στο ζώδιο της φυσιολογικής του έκφρασης. Ο Ερμής στην Παρθένο αγαπά τη λεπτομέρεια, την ανάλυση, είναι επικριτικός, πρακτικός, σαφής, ειλικρινής. Τώρα μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα χρήσιμα από τα άχρηστα και να αναδιοργανώσουμε τη ζωή μας. Εξελίξεις θα έχουμε σε θέματα εργασίας και υγείας. Συζητάμε για εκκρεμότητες στη δουλειά, για τις ανάγκες του σώματός μας, για το πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας. Ασχολούμαστε με την διατροφή, την γυμναστική, την υγεία και προσπαθούμε να βελτιώσουμε την φυσική μας κατάσταση. Η επικοινωνία είναι στα καλύτερά της. Είμαστε ακριβείς, ξεκάθαροι και οι άλλοι εμπιστεύονται τη γνώμη μας. Είμαστε παραγωγικοί και αναλυτικοί στην εργασία μας, έχουμε ορθή κρίση.

Πώς θα επηρεάσει ο Ερμής στην Παρθένο όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο επηρεάζει την καθημερινότητα, την εργασία, την υγεία σου. Ενδιαφέρεσαι για την σωματική ευεξία σου, την υγεία σου και θέλεις να απομακρυνθείς από οτιδήποτε αρνητικό. Έχεις ανάγκη την ξεκούραση, την χαλάρωση. Απόφυγε την έντονη κριτική. Είναι η στιγμή που επιστρέφεις στις υποχρεώσεις σου. Είσαι έτοιμη να αφοσιωθείς στη δουλειά σου και να αποκομίσεις οφέλη. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται, όπως και το περιβάλλον εργασίας σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στην Παρθένο περνάς ήρεμα και χαλαρά. Η ερωτική σου ζωή, δημιουργικές δραστηριότητες και ενασχόληση με τα παιδιά σου είναι οι προτεραιότητές σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να συναντήσεις το μεγάλο έρωτα. Είσαι πιο ρομαντική τώρα, φλερτάρεις, διασκεδάζεις και θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Θέλεις να δημιουργήσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα γύρω σου. Η επικοινωνία με το ταίρι σου βελτιώνεται. Παίρνεις χαρά από τα παιδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στην Παρθένο αισθάνεσαι καλά στο σπίτι σου κοντά στην οικογένειά σου. Απορρίπτεις οτιδήποτε δεν ταιριάζει με τις δικές σου απόψεις. Μπορεί να αποφασίσεις να ασχοληθείς περισσότερο αυτό το διάστημα με την οικία σου, να ανανεώσεις το χώρο σου και να μείνεις περισσότερο χρόνο με οικεία και αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να αποφασίσεις μια συμβίωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στην Παρθένο, η επικοινωνία αυξάνεταικαι έρχεσαι πιο κοντά στους γύρω σου. Κάνεις συζητήσεις με ανώτερα πρόσωπα ή με πρόσωπα που σε γοητεύουν και όλα εξελίσσονται θετικά. Ασχολείσαι με πράγματα που διεγείρουν το μυαλό σου. Προσπάθησε να αναλύεις τα πράγματα εις βάθος. Μπορείς εύκολα τώρα να κατανοήσεις τις διαθέσεις και τις συμπεριφορές των άλλων. Έχεις μεγάλες νοητικές ικανότητες και αφομοιώνεις νέες ιδέες.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στην Παρθένο ασχολείσαι με τα οικονομικά σου και προσπαθείς να τα βελτιώσεις. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς καλύτερα για να αποφύγεις απώλειες. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια επένδυση που θα σου αποφέρει μελλοντικά οφέλη. Απόφυγε το πείσμα που θα σε οδηγήσει σε λάθη, δες τα πράγματα λογικά και πρακτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου είσαι πολύ αναλυτική και δίνεις συμβουλές στους άλλους. Χρησιμοποιείς τις κατάλληλες λέξεις και τα καλύτερα επιχειρήματα για να πείσεις. Υπερασπίζεσαι κάτι με τον καλύτερο τρόπο. Έχεις ιδέες και ακούς τι σου λένε οι άλλοι. Ασχολήσου με τους στόχους σου και εκδήλωσε τα συναισθήματά σου σε αυτούς που σε ενδιαφέρουν. Η γοητεία σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο βοηθούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο σε βοηθάει να κάνεις μια ενδοσκόπηση για να δεις καλύτερα τους στόχους και τις επιθυμίες σου και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Χαράζεις στρατηγική με λογική. Θέλεις να λύσεις τα προβλήματά σου. Βυθίζεσαι στις φαντασιώσεις σου και ίσως δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα. Δεν δέχεσαι τα λάθη και τις αδυναμίες σου. Κάνεις πράγματα που σε βοηθούν να ξεφύγεις από την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στην Παρθένο κάνεις νέες φιλίες με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες ιδέες με σένα. Θέλεις τώρα να συζητάς όλα τα θέματα. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη, θέλεις να μαθαίνεις νέα αλλά προσοχή στην παραπληροφόρηση και τα κουτσομπολιά. Δες τις φιλοδοξίες σου και προσπάθησε να πετύχεις τους στόχους σου με τη βοήθεια πετυχημένων προσώπων και ισχυρών φίλων. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας έρχεται μέσα από το φιλικό σου κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στην Παρθένο ασχολείσαι με την καριέρα σου. θα σου δοθεί η ευκαιρία να ανέβεις θέση ή μπορεί να βρεις μια νέα εργασία που θα σε καλύπτει απόλυτα. Αν έχεις σχέση, μπορεί τώρα να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί να ανακαλύψεις τον έρωτα μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Σε περιμένει αναγνώριση. Είσαι προσγειωμένη στην πραγματικότητα και βάζεις νέους στόχους, έχεις σαφή επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στην Παρθένο θέλεις να ζήσεις εμπειρίες και ρισκάρεις. Θέλεις να ταξιδέψεις μακριά σε άγνωστα μέρη. Οι συζητήσεις σου είναι περισσότερο φιλοσοφικές ή θρησκευτικές. Θέλεις να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, έχεις ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές. Μια νέα σχέση ή συνεργασία με καλή εξέλιξη είναι πιθανή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στην Παρθένο επηρεάζει τα κοινά οικονομικά, χρέη, δάνεια, περιουσιακά, κληρονομικά, ασφάλειες. Μπορείς αυτό το διάστημα να ρυθμίσεις χρέη και οφειλές που σε προβληματίζουν ή μπορεί να κάνεις μια επένδυση με μελλοντικά οφέλη. Στην ερωτική σου ζωή κυριαρχεί το πάθος, υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου και η σχέση σου είναι αρμονική. Μην αφήνεις τους φόβους και τις ανασφάλειες να σε παρασύρουν. Τα λόγια σου θα είναι περισσότερο μυστήρια και αισθησιακά. Κρυφές καταστάσεις μπορεί να υποβόσκουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου ή για επαγγελματικούς λόγους. Είσαι αρκετά κινητική αυτό το διάστημα και κατανοείς τους άλλους. Η λογική υπερισχύει των συναισθημάτων, βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά και πρακτικά. Βλέπεις τα θετικά στοιχεία της σχέσης σου ή αντίθετα, κάποια ελαττώματα που σε προβληματίζουν. Η επικοινωνία με το ταίρι σου είναι ουσιαστική και σε βοηθάει να πάρεις καλές αποφάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ