Ερμής στον Λέοντα από 27 Ιουνίου έως 28 Αυγούστου | Πώς επηρεάζει τα ζώδια;

Ανάδρομος από 7 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου σε Λέοντα και Καρκίνο.

Ερμής στον Λέοντα

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης και του τρόπου σκέψης, ο πλανήτης του λόγου, των ΜΜΕ, της οδήγησης, των ταξιδιών, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, στο ζώδιο της πτώσης του. Ο Ερμής στον Λέοντα δεν έχει σωστή κρίση, χρησιμοποιεί τη λογική για να δικαιολογήσει τα εγωιστικά του κίνητρα, είναι παθιασμένος στο λόγο.


Άρης στον Καρκίνο από 16 Μαΐου έως 1η Ιουλίου | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Ουρανός στον Ταύρο από τον Μάρτιο και για τα επόμενα 7 χρόνια | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Καλοκαιρινές ερωτικές προβλέψεις 2019 | Τι περιμένει το κάθε ζώδιο;

Με τον Ερμή στο Λέοντα, το ενδιαφέρον μας στρέφεται στη διασκέδαση, τις διακοπές, τον έρωτα, τη χαλάρωση. Έχουμε εξουσιαστικές τάσεις και επιδεικνύουμε στους άλλους τις γνώσεις μας. Είμαστε περήφανοι για τις ιδέες μας, εκφράζουμε τη δημιουργικότητά μας, θέλουμε να αναγνωριστούμε για τη μοναδικότητά μας.

Πως θα επηρεάσει ο Ερμής στον Λέοντα όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα απολαμβάνεις τον έρωτα και τη διασκέδαση. Είσαι δημιουργική και σκέφτεσαι πως θα δράσεις για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, κάνεις μελλοντικά σχέδια. Φλερτάρεις και αναπτύσσεις δημιουργικά σχέδια. Εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου και κάνεις συζητήσεις με τα παιδιά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα ασχολείσαι με το σπίτι και την οικογένεια. Κάνεις αλλαγές στο χώρο σου, μια μετακόμιση σε άλλο σπίτι ή πόλη είναι πιθανή.  Επισκέπτεσαι αγαπημένα πρόσωπα και κάνεις συζητήσεις ευχάριστες. Δεν εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου και οι ιδέες σου είναι περισσότερο διαισθητικές παρά ρεαλιστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο Λέοντα είσαι έντονα  επικοινωνιακή, προωθείς τις ιδέες και τις απόψεις σου, κάνεις κοντινά ταξίδια ή συναντάς συγγενικά πρόσωπα. Νέες γνωριμίες είναι πιθανές. Έχεις καλή διάθεση και διανοητικές ικανότητες. Προσεγγίζεις ανάλαφρα τη ζωή, έχεις νέες ιδέες και έμπνευση. Μετακινείσαι και μιλάς πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα ασχολείσαι με τα οικονομικά σου. θα σου δοθούν ευκαιρίες κέρδους ή μπορεί να έχεις σκαμπανεβάσματα. Έχεις τη δύναμη να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, βρίσκεις τρόπους με το εφευρετικό μυαλό σου. Ο αισθησιασμός κυριαρχεί, φλερτάρεις και προσελκύεις νεαρά άτομα.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου, ασχολείσαι με τον εαυτό σου και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Γοητεύεις και προσελκύεις άτομα με το λόγο σου. Είσαι δραστήρια, κινείσαι, επικοινωνείς, προβάλλεις τις ιδέες σου. Κάνεις πολλά πράγματα, μιλάς με ειλικρίνεια, μιλάς για τον εαυτό σου και τα κατορθώματά σου. Βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις για να εκφραστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, να ξεκουραστείς και να σκεφτείς τα επόμενα σχέδιά σου, προσωπικά ή επαγγελματικά. Απόφυγε τις εμμονές και τον εγωισμό, μην ασχολείσαι με το παρελθόν. Αυτό το διάστημα δεν εκδηλώνεις εύκολα τα συναισθήματά σου, μπορεί να κρύβεις ιδέες και αποφάσεις, να είσαι πιο επιφυλακτική, πιο ευαίσθητη απέναντι στους άλλους. Βοηθάς όσους έχουν ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα, είσαι πιο κοινωνική και γνωρίζεις νέα πρόσωπα. Δημιουργείς νέες φιλίες και ζεις νέες εμπειρίες, ίσως με φιλικά πρόσωπα. Είσαι χαρούμενη, δέχεσαι προσκλήσεις, συναντάς νέους ανθρώπους και συζητάς τις απόψεις σου ανοιχτά. Αντιμετωπίζεις πιο ανάλαφρα τις δυσκολίες και σκέφτεσαι το σωστό και το λάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στο Λέοντα επηρεάζει την καριέρα σου. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Δουλεύεις με οργάνωση και πειθαρχία και ανταποκρίνεσαι σε κάθε δυσκολία στη δουλειά. Πρόσεχε να μην εξαντληθείς. Τα λόγια σου είναι έξυπνα και θέλεις να περιβάλλεσαι από ενδιαφέροντα πρόσωπα ή άτομα κύρους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα, θα πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, θα κάνεις μεγάλα ταξίδια σε ενδιαφέροντα μέρη, θα προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Παλεύεις για κάτι καλύτερο στη ζωή σου, έχεις δύναμη στο λόγο και μια ανησυχία για να αποκομίσεις περισσότερες εμπειρίες. Ολοκληρώνεις μια έρευνα τώρα ή μια μελέτη. Είσαι μια εξερευνήτρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα, ασχολείσαι με τα κοινά οικονομικά και την ερωτική σου ζωή. Χρησιμοποιείς το λόγο προς όφελός σου και προσπαθείς να βάλεις τάξη σε οικονομικές υποθέσεις, δάνεια, κληρονομιές, περιουσιακά. Μπορεί να ασχολείσαι με τη σεξουαλική σου ζωή ή να αναρωτιέσαι για τη σχέση σου. Λες τα πράγματα με το όνομά τους. Αν είσαι μόνη, ένα πάθος θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο θα ασχοληθείς με σχέσεις και συνεργασίες. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχτεί σοβαρά στο μέλλον. Είσαι πιο επικοινωνιακή στη σχέση σου και λιγότερο συναισθηματική. Κέρδη μέσα από μια συνεργασία είναι πιθανά ή μπορεί να κάνεις διαπραγματεύσεις για μια νέα συνεργασία. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο Λέοντα θα ασχοληθείς με εργασία, καθημερινότητα, υγεία. Ασχολείσαι πολύ με τη δουλειά σου και σου δίνονται καλές ευκαιρίες. Κάνεις νέα σχέδια με το αναλυτικό μυαλό σου και εξυπηρετείς άλλα πρόσωπα. Σκέφτεσαι τρόπους για να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται και προσπαθείς να λύσεις προβλήματα μαζί τους. Προσπάθησε να βρεις χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση για να μην εξαντληθείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network