Ερμής στον Τοξότη | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου;

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης θα βρίσκεται στον Τοξότη από τις 6/11/2017 έως 10/1/2018 (ανάδρομος από 3-22/12)

Ερμής στον Τοξότη | Τι σημαίνει για το ζώδιό σου;

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, δηλώνει την αντίληψη του ανθρώπου, τον τρόπο σκέψης, την ικανότητα σε οτιδήποτε συνδέεται με τον γραπτό και προφορικό λόγο.  Συνδέεται με την επικοινωνία, τα ΜΜΕ, τα ταξίδια, την οδήγηση, τις διανοητικές λειτουργίες, το εμπόριο, το σχολείο, τις διαπραγματεύσεις.

Ο Ερμής στον Τοξότη έχει ύφος φιλοσόφου, προσπαθεί να φτάσει ψηλά χωρίς ιδιαίτερα προσόντα, δεν είναι αντικειμενικός, είναι φανατικός στο λόγο. Είναι λίγο κουτοπόνηρος και έχει να κάνει με το εξωτερικό, τη φιλοσοφία, το εμπόριο διαδικτύου.

Αυτό το διάστημα θα είμαστε πιο εξωστρεφείς, θα οργανώνουμε ταξίδια, θα μας απασχολήσει η εκπαίδευση και η πνευματικότητα. Θα θέλουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, να γνωρίσουμε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς. Επειδή ο Ερμής σ’αυτό το σημείο είναι αδύναμος, μπορεί να γίνουμε λίγο αδιάκριτοι και λιγότερο ευέλικτοι στην επικοινωνία και να δημιουργηθούν έτσι παρεξηγήσεις.

Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του, θα χρειαστεί να προσέχουμε την επικοινωνία και ίσως αναθεωρήσουμε κάποια σχέδιά μας. Προσοχή θα χρειαστούν οι μετακινήσεις, θα πρέπει να τσεκάρουμε διπλά και τριπλά ότι οργανώνουμε και τα ταξίδια μας επίσης. Προσοχή θα χρειαστεί και η διατύπωση του λόγου και των απόψεών μας.

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον Ερμή στον Τοξότη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη επικεντρώνεσαι σε ταξίδια, σπουδές και επέκταση. Μπορεί να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να αποφασίσεις να κάνεις ένα σεμινάριο ή ένα μεταπτυχιακό. Μπορεί να γνωρίσεις πρόσωπα από άλλες χώρες ή διαφορετικής κουλτούρας. Αναζητάς ένα νέο όραμα ζωής, θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να μάθεις νέα πράγματα ή μπορεί να συνεργαστείς και με το εξωτερικό.

Κατά την ανάδρομη πορεία του, μπορεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου. Θα  επανεξετάσεις τα σχέδια που αφορούν το εξωτερικό και καλό θα ήταν να προσέξεις τις λεπτομέρειες της οργάνωσης ενός ταξιδιού. Σχέδια του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια ή άτομα από το παρελθόν ξαναέρχονται στη ζωή σου ή μπορεί να υπάρξουν αλλαγές με συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη ασχολείσαι με τις σχέσεις σου και τα κοινά οικονομικά. Έρχονται στην επιφάνεια οφειλές και χρέη προς διευθέτηση. Μπορεί να κάνεις μια νέα οικονομική συμφωνία. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω ή να ασχοληθείς με το κοινό ταμείο. Αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείς με πρόσωπο από το παρελθόν και να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.

Κατά την ανάδρομη πορεία του, μπορεί να λάβεις χρήματα που σου χρωστούν ή να επαναδιαπραγματευθείς ένα δάνειο. Μπορεί να εστιάσεις στην ψυχολογική σου κατάσταση ή να υπάρξουν αλλαγές στη συμβίωσή σου ή στα οικονομικά του συντρόφου σου. Αλλάζει ο τρόπος προσέγγισης στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο σε απασχολούν σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχτεί σε σχέση. Αν έχεις ήδη σχέση, θα κάνεις συζητήσεις για το κοινό μέλλον. Μπορεί πάλι να σε απασχολήσουν οι συναδελφικές σου σχέσεις ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία.

Κατά την ανάδρομη πορεία του, ένας σύντροφος από τα παλιά μπορεί να επιστρέψει. Μπορεί να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου για τις σχέσεις ή κάποια πράγματα που αφορούν αυτές. Ανακατατάξεις θα υπάρξουν και σε συναδελφικό επίπεδο. Κλείσε ανοιχτούς λογαριασμούς και απόφυγε νέες γνωριμίες καθότι δεν θα βλέπεις ξεκάθαρα τα θέλω τα δικά σου ή των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα ασχοληθείς με καθημερινότητα, υγεία και εργασία. Μπορεί να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου, να ασχοληθείς περισσότερο με τη δουλειά και τις εκκρεμότητες ή μπορεί να ασχοληθείς και με νέα εγχειρήματα στο εξωτερικό. Μια νέα συνεργασία ή ένα νέο σχέδιο είναι πιθανά. Είναι καλό διάστημα να κάνεις ένα τσεκάπ ή να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση.

Κατά την ανάδρομη πορεία του, θα γίνουν αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Μπορεί να αλλάξεις εργασία ή να υπάρξουν αλλαγές με συναδέλφους ή να αλλάξεις επαγγελματική έδρα. Θα κάνεις αλλαγές στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Κόψε κακές συνήθειες και άλλαξε διατροφή.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στον Τοξότη είσαι χαρούμενη, κοινωνική και εξωστρεφής. Εκφράζεις τη δημιουργικότητά σου και αναζητάς περισσότερο χρόνο για διασκέδαση και εξόδους. Το φλερτ κυριαρχεί ενώ ασχολείσαι και με χόμπι ή δημιουργικά σχέδια στη δουλειά σου. Έχεις ευκαιρίες να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Κατά την ανάδρομη πορεία του έρχονται πρόσωπα από το παρελθόν. Προσοχή θα χρειαστεί αν έχεις σχέση, δεν πρέπει να ρισκάρεις κάτι σταθερό για ένα απωθημένο. Θέματα εκπαίδευσης παιδιών μπορεί επίσης να σε απασχολήσουν ή κάποιες αλλαγές στη ζωή τους. Μπορεί να αλλάξει ο τρόπος και οι πηγές που σου προσφέρουν ευχαρίστηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στον Τοξότη, ασχολείσαι με θέματα οικογενειακά, σπιτιού και ακινήτων. Θέλεις να βρίσκεσαι με αγαπημένα πρόσωπα ή μπορεί να σε απασχολούν και οι σχέσεις σου με γονείς. Μπορεί να θελήσεις να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου ή μια μετακόμιση. Δίνεις τη βοήθειά σου σε συγγενικά πρόσωπα ή άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Κατά την ανάδρομη πορεία του, προσοχή σε ζημιές στο χώρο του σπιτιού, ίσως κάνεις κάποιες επιδιορθώσεις. Μπορεί να αποφασίσεις να επισκεφτείς πάτρια εδάφη ή να αναζητήσεις τις ρίζες σου ή αν μένεις στο εξωτερικό, να έρθεις στα μέρη σου. Απόφυγε αυτό το διάστημα μια μετακόμιση. Ένας απολογισμός ζωής είναι πιθανός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ