Follow us

Ερμής στο Ζυγό από 22/9 έως 9/10 | Πώς θα σε επηρεάσει;

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των διαπραγματεύσεων, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού

The sun's up and so is my mood

Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των διαπραγματεύσεων, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού

Ο Ερμής στο Ζυγό είναι διπλωμάτης, διαλλακτικός, πείθει με τον ωραίο του λόγο, είναι άριστος στην επικοινωνία. Αυτό το διάστημα προσπαθούμε να φέρουμε την ειρήνη και την ισορροπία στις σχέσεις μας, κυριαρχεί η αίσθηση της δικαιοσύνης και έχουμε τη δυνατότητα να δούμε όλες τις πλευρές ενός θέματος. Βλέπουμε τα συν και τα πλην προκειμένου να ακολουθήσουμε το σωστό δρόμο.

Μόνο η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα μπορούν να μας κρατήσουν πίσω. Λύνουμε ήρεμα και με συζήτηση όλα μας τα προβλήματα. Έχουμε διακριτικότητα και πειθώ και αποφεύγουμε τις αντιπαραθέσεις. Ρίχνουμε νερό στο κρασί μας και βάζουμε γερά θεμέλια στις σχέσεις μας.

Πώς θα επηρεάσει όμως ο Ερμής στο Ζυγό όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή στο απέναντι ζώδιο θα έχεις την ευκαιρία να βρεις ένα νέο τρόπο επικοινωνίας σε σχέσεις και συνεργασίες. Δείχνεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου, δίνεις λύσεις σε προβλήματα και λύνεις παρεξηγήσεις. Είσαι πιο συγκαταβατική, πιο συνεργάσιμη, δείχνεις μεγαλύτερη κατανόηση. Ο τρόπος ομιλίας σου προσελκύει τους άλλους. Βελτίωση σε σχέσεις θα έχεις και με αδέρφια και συγγενείς. Αν είσαι μόνη, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα συζητάς τα πάντα. Επαγγελματικά, οι σχέσεις με συναδέλφους θα βελτιωθούν ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις και μια σχέση μέσα από τον εργασιακό χώρο. Απόφυγε τον παρορμητισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό, το βλέμμα σου στρέφεται στην υγεία, την εργασία, την καθημερινότητά σου. Μπορεί να αλλάξεις τον τρόπο ζωής σου, να ακολουθήσεις νέες στρατηγικές στον επαγγελματικό τομέα που θα αποδίδουν καλύτερα. Είσαι πιο εργατική και μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα με τη βοήθεια των συναδέλφων σου. Αναλύεις τις καταστάσεις και οδηγείσαι στην επιτυχία. Πρόσεχε μόνο μην εξαντληθείς. Οι συμβουλές σου θα είναι πολύτιμες και μπορεί να βοηθήσεις κάποια πρόσωπα στην εργασία. Οι πολλές ώρες δουλειάς μπορεί να σε κουράσουν και να σε αγχώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής στο Ζυγό φέρνει μεγάλη ικανοποίηση στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις τη σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία. Η γοητεία σου και ο μαγνητισμός σου φέρνουν δίπλα σου πολλούς θαυμαστές. Διασκεδάζεις, φλερτάρεις, κάνεις νέες χαρούμενες γνωριμίες. Περνάς όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου, δίνεις και παίρνεις αγάπη. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και εφαρμόζεις σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Αν ασχολείσαι με κάτι καλλιτεχνικό, θα έχεις μεγάλη προβολή και επιτυχία. Επικοινωνείς με άνεση και αποτελεσματικότητα και οι ιδέες σου γίνονται αποδεκτές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό θα ασχοληθείς με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Μπορεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου, μια αγοραπωλησία, μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση. Δέχεσαι φίλους και συγγενείς στο σπίτι ή μπορεί να φιλοξενήσεις και οικεία πρόσωπα. Μπορεί να βρίσκεσαι και σε φάση προετοιμασίας ενός σπιτιού για να μείνεις με την οικογένειά σου. Μπορεί να σε απασχολεί το παρελθόν ή να φαντασιώνεσαι, επιδιώκεις να μένεις στο σπίτι σου παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Συζητήσεις για ακίνητα και περιουσιακά είναι πιθανές.

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή στο Ζυγό κάνεις πολλές συζητήσεις, επαφές και μετακινήσεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες και δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα και σημαντική συμφωνία. Κάνεις νέες γνωριμίες και μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει και κάτι ερωτικό. Εύνοια υπάρχει και σε θέματα με συγγενείς και αδέρφια. Οι ρυθμοί σου είναι έντονοι και μαθαίνεις νέα και πληροφορίες. Είσαι πιο επικοινωνιακή, ένα κοντινό ταξίδι είναι πιθανό. Τα επιχειρήματά σου είναι εύστοχα και οι άλλοι αποδέχονται τις ιδέες και τις απόψεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο Ζυγό επηρεάζει τα οικονομικά σου. θα σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις τα εισοδήματά σου ή να αποκτήσεις νέες πηγές εσόδων μέσα από άλλες δραστηριότητες. Μπορεί να δεχτείς σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις και να ανέβεις κλίμακα. Σκέφτεσαι πως μπορείς να αυξήσεις τα χρήματά σου, έχεις ιδέες και δέχεσαι συμβουλές από τα κατάλληλα πρόσωπα. Συζητάς θέματα που έχουν να κάνουν με την συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια, αναζητάς τη σταθερότητα. Μια αποταμίευση δεν θα έβλαπτε.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου θα σου δοθεί η ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο σε προβλήματα που σε απασχολούν. Θα ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και θα πάρεις αποφάσεις για το μέλλον. Θέλεις να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντική για σένα, είναι η προτεραιότητά σου. Αν είσαι μόνη, η πειθώ και η γοητεία σου φέρνουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, είναι στο χέρι σου να κάνεις τη σωστή επιλογή. Προβάλλεις τις ιδέες σου και είσαι πιο συνεργάσιμη, προσελκύεις με τις απόψεις σου. Αποκαλύπτεις την ευγενική και διπλωματική σου φύση και κανείς δεν μπορεί να σε αμφισβητήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τον απολογισμό σου, να αξιολογήσεις τα γεγονότα και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον. Βλέπεις τα πράγματα με πιο καθαρή ματιά, δρομολογείς τις εξελίξεις και αποκαθιστάς σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Μπορεί για λίγο να χαθείς στο βάθος των σκέψεών σου, να είσαι διστακτική ή αναποφάσιστη. Μπορεί να σκέφτεσαι ποιοι αξίζουν να μείνουν στη ζωή σου και ποιοι όχι. Στηρίξου στη διαίσθηση, τη φαντασία, την έμπνευσή σου. Είσαι πολύ ευαίσθητη τώρα και βοηθάς τους άλλους με τις συμβουλές σου. Βασικά, αναζητάς την ηρεμία και τη θαλπωρή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό θα έχεις την ευκαιρία να υλοποιήσεις τους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου, τα όνειρά σου. Φιλικά πρόσωπα αλλά και νέες γνωριμίες θα σου δώσουν την ευκαιρία που αναζητάς. Αν ψάχνεις για εργασία, θα βρεις με τη βοήθεια γνωστών και φίλων. Ένας νέος έρωτας επίσης θα μπορούσε να προκύψει μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο ή το διαδίκτυο. Περνάς τις ιδέες σου με άνεση σε ομάδες ή φιλίες. Θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση. Ασκείς έντονη επίδραση μέσα από την επικοινωνία και τις εκκεντρικές απόψεις σου. Γνωρίζεις πρόσωπα που γίνονται φίλοι ή συνεργάτες και με τα οποία έχεις κοινά ιδανικά και αξίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό θα ασχοληθείς με την καριέρα σου. Οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται, προωθείς τα σχέδιά σου και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά με καλές προοπτικές για το μέλλον. Είσαι υπεύθυνη, διακριτική, σοβαρή, ευγενική και προσπερνάς κάθε εμπόδιο. Λαμβάνεις νέες πληροφορίες και αναλαμβάνεις δράση. Μια κούραση είναι πιθανή αυτό το διάστημα. Κάνε χαλαρωτικές δραστηριότητες για να εκτονωθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής στο Ζυγό θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. θέματα που αφορούν το εξωτερικό, την εκπαίδευση αλλά και νομικά ζητήματα μπορούν να σου ανοίξουν το δρόμο της επιτυχίας. Ένας έρωτας επίσης μπορεί να σε οδηγήσει στο εξωτερικό ή να είναι με πρόσωπο από το εξωτερικό. Αν έχεις σχέση, μπορεί να αποφασίσεις να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Αν είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να βάλεις σε μια σχέση γερές βάσεις. Επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, κάνεις φιλοσοφικές συζητήσεις, έχεις επιχειρήματα και μια καλή απάντηση σε όλα. Μπορεί αυτό το διάστημα να αλλάξεις και φιλοσοφία ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή στο Ζυγό ασχολείσαι με τα κοινά οικονομικά. Βάζεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου, χρέη, δάνεια, περιουσιακά και ότι εκκρεμεί. Μπορείς τώρα να δημιουργήσεις μια ισορροπία σε έσοδα/έξοδα και να βελτιώσεις τη ζωή σου. Η ευγένεια και η διακριτικότητα κάποιου ατόμου μπορεί να σου ανάψει το πάθος. Μέσα από την επικοινωνία, αυξάνεται η οικειότητα και η εμπιστοσύνη. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου σε πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο και παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.

Κεντρική φωτογραφία: Istock

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ