Έρωτες στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου | Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις αυτές τις μέρες;

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου αυτές τις μέρες;

Έρωτες στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο αυστηρό σπίτι του Κρόνου, στον Αιγόκερω και δεν ξοδεύεται σε συναισθήματα. Τι θα φέρει ο Άρης στον Ταύρο από τα μέσα του μήνα και στην γιορτή των ερωτευμένων;

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Έρωτες στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου |  Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε κάνει και λάμπεις στον κοινωνικό τομέα αλλά δεν βοηθάει τα προσωπικά σου. Μπορεί εσύ ή το ταίρι σου να έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις. Από τις 14, το κλίμα ηρεμεί και οι συγκρούσεις και οι εντάσεις εξαφανίζονται. Ο Άρης σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις. Γύρω στις 18 απόφυγε τα παιχνίδια εξουσίας με το σύντροφό σου. Μην αντιδράς άσχημα και δείξε ήρεμα την ανάγκη σου για μεγαλύτερη φροντίδα και αφοσίωση.

Valentines day: Έχεις ανάγκη από πράξεις και όχι από λόγια. Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και βγάλε τον ερωτισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη σε βοηθά να ανοίξεις νέους ορίζοντες, βοηθά την επικοινωνία και το θετικό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια. Κάνεις ρομαντικές αποδράσεις και παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για να ηρεμήσεις και να αντιμετωπίσεις άλλους τομείς της ζωής σου. Αντισταθμίζεις έτσι την αβεβαιότητα που υπάρχει γύρω σου. Ο Ερμής, από τις 10, σε κάνει πιο κοινωνική και επικοινωνιακή. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου, από τις 14, και σε κάνει γοητευτική. Ο ερωτισμός αυξάνεται και το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα ανεβαίνει στα ύψη. Μοιράσου την αγάπη σου. Μείωσε τον εγωισμό, την κτητικότητα και τον παρορμητισμό σου. Μπορεί γύρω στις 18 να νιώσεις πως οι στόχοι σου δεν είναι ίδιοι με αυτούς του συντρόφου σου. Σκέψου σοβαρά πριν πάρεις αποφάσεις.

Valentines day: Eκδήλωσε τον έρωτά σου και πάρε πρωτοβουλίες για να περάσετε όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη ευνοεί τις σχέσεις με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο αλλά ταυτόχρονα σε κάνει καχύποπτη και κτητική. Το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα ανεβαίνει στα ύψη αλλά δεν λείπει και η ζήλια. Αν είσαι μόνη, είναι πιθανή μια νέα γνωριμία με έντονο το σαρκικό στοιχείο. Με τον Δία στο απέναντι ζώδιο κάνεις λαθεμένες εκτιμήσεις στην προσωπική σου ζωή. Υπερεκτιμάς τις καταστάσεις ή αν είσαι μόνη, βάζεις ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου. Μεγαλοποιείς τα πράγματα και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς σε ρεαλιστικά δεδομένα. Με τον Άρη, από τις 14, το παρασκήνιο θα είναι μεγάλο και μπορεί να νιώσεις μπερδεμένη ή ευάλωτη ή μπορεί να μπλέξεις σε αδιέξοδες καταστάσεις. Γύρω στις 18 κάνεις τα πάντα για να φέρεις το άτομο που επιθυμείς κοντά σου αλλά μπορεί και το άτομο που σε ενδιαφέρει να κάνει κάτι που να σε ενοχλήσει.

Valentines day: Ξέφυγε από τα συνηθισμένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και σου ανοίγει ορίζοντες. Αν έχεις σχέση, μπορεί να κάνεις μικρές εκπλήξεις στο ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί ένα πρόσωπο να δώσει νέα πνοή στη ζωή σου. Δίνεις έμφαση στη συναισθηματική σου ζωή και στη συντροφικότητα αυτό το μήνα. Μπορεί να ονειρεύεσαι το ιδανικό ταίρι, όμως δεν είσαι έτοιμη ακόμα να ανοιχτείς συναισθηματικά για να σε ξεκλειδώσουν. Αλλάζεις και ο Άρης στον Ταύρο, από τις 14, ξυπνά τα πάθη σου. Προσοχή γύρω στις 18 καθώς ο Κρόνος μπορεί να σε καλέσει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση για καταστάσεις του παρελθόντος. Το ταίρι σου μπορεί να σε πληγώσει με την απόλυτη στάση του και η σχέση σου να δοκιμαστεί.

Valentines day: Δείξε την αγάπη σου και τα βαθιά σου συναισθήματα σε ένα ρομαντικό δείπνο!

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη σε αναγκάζει να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και λεπτομέρειες που απασχολούν το ταίρι σου. Σε απασχολεί το μέλλον της σχέσης σου ή του γάμου σου.  Άσε λίγο τον εγωισμό σου στην άκρη και μην επιβάλλεις τη γνώμη σου. Κυριαρχεί μια ψυχρότητα και ο έρωτας σε προβληματίζει. Είσαι απόμακρη και δεν εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο ή μέσα από τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Με τον Άρη, από τις 14, φρόντισε να αποφύγεις συγκρούσεις και μείωσε τον παρορμητισμό και την ανυπομονησία σου. Γύρω στις 18 μπορεί να ασχοληθείς με προβλήματα συντρόφου και η επικοινωνία να είναι δύσκολη καθώς εσύ είσαι απόλυτη.

Valentines day: Δείξε την γενναιοδωρία σου χωρίς υπερβολές, κάνε μια απόδραση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη ευνοεί τους έρωτές σου και σε βοηθά να προσεγγίσεις το ταίρι σου. Διασκεδάζεις, γελάς, περνάς όμορφες στιγμές παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Παίρνεις πρωτοβουλίες και προωθείς τα σχέδιά σου. Είναι ένα ερωτικό διάστημα. Σε κάθε δυσκολία που προκύπτει, βρίσκεις στήριξη μέσα από τον έρωτα και τη σταθερότητα μιας σχέσης, στην απόφαση για ένα γάμο  ή στην παρουσία ενός συντρόφου που εκπληρώνει τη συναισθηματική σου ανάγκη. Μπορεί βέβαια να μην βρίσκεις πάντα κοινά σημεία επαφής με το ταίρι σου καθώς δυσκολεύεσαι να δεις ρεαλιστικά τα πράγματα. Μπορεί να νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Αν είσαι μόνη, είναι πιθανό να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από χώρους διασκέδασης. Ο Άρης, από τις 14, κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σου. Γύρω στις 18 μπορεί να είσαι πιο ελεγκτική με το ταίρι σου. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 19 ανεβάζει τον πήχη και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε απατηλά μηνύματα και σε φαινόμενα χειραγώγησης. Μπορεί να σου δοθεί μια ευκαιρία για μια μοναδική επιτυχία που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και την ψυχολογία σου.

Valentines day: Δείξε τα συναισθήματά σου προσπερνώντας πράγματα που δεν είναι σημαντικά!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ