Follow us

Έρωτες στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου | Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις αυτές τις μέρες;

Πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου αυτές τις μέρες;

couple-dating-on-valentines-day-picture-id903737100

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο αυστηρό σπίτι του Κρόνου, στον Αιγόκερω και δεν ξοδεύεται σε συναισθήματα. Τι θα φέρει ο Άρης στον Ταύρο από τα μέσα του μήνα και στην γιορτή των ερωτευμένων;

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Έρωτες στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου | Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε κάνει και λάμπεις στον κοινωνικό τομέα αλλά δεν βοηθάει τα προσωπικά σου. Μπορεί εσύ ή το ταίρι σου να έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις. Από τις 14, το κλίμα ηρεμεί και οι συγκρούσεις και οι εντάσεις εξαφανίζονται. Ο Άρης σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις. Γύρω στις 18 απόφυγε τα παιχνίδια εξουσίας με το σύντροφό σου. Μην αντιδράς άσχημα και δείξε ήρεμα την ανάγκη σου για μεγαλύτερη φροντίδα και αφοσίωση.

Valentines day: Έχεις ανάγκη από πράξεις και όχι από λόγια. Πλησίασε περισσότερο το ταίρι σου και βγάλε τον ερωτισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη σε βοηθά να ανοίξεις νέους ορίζοντες, βοηθά την επικοινωνία και το θετικό κλίμα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, θέλεις να ζήσεις την περιπέτεια. Κάνεις ρομαντικές αποδράσεις και παίρνεις σοβαρές αποφάσεις για να ηρεμήσεις και να αντιμετωπίσεις άλλους τομείς της ζωής σου. Αντισταθμίζεις έτσι την αβεβαιότητα που υπάρχει γύρω σου. Ο Ερμής, από τις 10, σε κάνει πιο κοινωνική και επικοινωνιακή. Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου, από τις 14, και σε κάνει γοητευτική. Ο ερωτισμός αυξάνεται και το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα ανεβαίνει στα ύψη. Μοιράσου την αγάπη σου. Μείωσε τον εγωισμό, την κτητικότητα και τον παρορμητισμό σου. Μπορεί γύρω στις 18 να νιώσεις πως οι στόχοι σου δεν είναι ίδιοι με αυτούς του συντρόφου σου. Σκέψου σοβαρά πριν πάρεις αποφάσεις.

Valentines day: Eκδήλωσε τον έρωτά σου και πάρε πρωτοβουλίες για να περάσετε όμορφα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη ευνοεί τις σχέσεις με έντονο το σεξουαλικό στοιχείο αλλά ταυτόχρονα σε κάνει καχύποπτη και κτητική. Το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα ανεβαίνει στα ύψη αλλά δεν λείπει και η ζήλια. Αν είσαι μόνη, είναι πιθανή μια νέα γνωριμία με έντονο το σαρκικό στοιχείο. Με τον Δία στο απέναντι ζώδιο κάνεις λαθεμένες εκτιμήσεις στην προσωπική σου ζωή. Υπερεκτιμάς τις καταστάσεις ή αν είσαι μόνη, βάζεις ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου. Μεγαλοποιείς τα πράγματα και δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς σε ρεαλιστικά δεδομένα. Με τον Άρη, από τις 14, το παρασκήνιο θα είναι μεγάλο και μπορεί να νιώσεις μπερδεμένη ή ευάλωτη ή μπορεί να μπλέξεις σε αδιέξοδες καταστάσεις. Γύρω στις 18 κάνεις τα πάντα για να φέρεις το άτομο που επιθυμείς κοντά σου αλλά μπορεί και το άτομο που σε ενδιαφέρει να κάνει κάτι που να σε ενοχλήσει.

Valentines day: Ξέφυγε από τα συνηθισμένα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο και σου ανοίγει ορίζοντες. Αν έχεις σχέση, μπορεί να κάνεις μικρές εκπλήξεις στο ταίρι σου ενώ αν είσαι μόνη, μπορεί ένα πρόσωπο να δώσει νέα πνοή στη ζωή σου. Δίνεις έμφαση στη συναισθηματική σου ζωή και στη συντροφικότητα αυτό το μήνα. Μπορεί να ονειρεύεσαι το ιδανικό ταίρι, όμως δεν είσαι έτοιμη ακόμα να ανοιχτείς συναισθηματικά για να σε ξεκλειδώσουν. Αλλάζεις και ο Άρης στον Ταύρο, από τις 14, ξυπνά τα πάθη σου. Προσοχή γύρω στις 18 καθώς ο Κρόνος μπορεί να σε καλέσει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση για καταστάσεις του παρελθόντος. Το ταίρι σου μπορεί να σε πληγώσει με την απόλυτη στάση του και η σχέση σου να δοκιμαστεί.

Valentines day: Δείξε την αγάπη σου και τα βαθιά σου συναισθήματα σε ένα ρομαντικό δείπνο!

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη σε αναγκάζει να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα και λεπτομέρειες που απασχολούν το ταίρι σου. Σε απασχολεί το μέλλον της σχέσης σου ή του γάμου σου. Άσε λίγο τον εγωισμό σου στην άκρη και μην επιβάλλεις τη γνώμη σου. Κυριαρχεί μια ψυχρότητα και ο έρωτας σε προβληματίζει. Είσαι απόμακρη και δεν εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο ή μέσα από τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Με τον Άρη, από τις 14, φρόντισε να αποφύγεις συγκρούσεις και μείωσε τον παρορμητισμό και την ανυπομονησία σου. Γύρω στις 18 μπορεί να ασχοληθείς με προβλήματα συντρόφου και η επικοινωνία να είναι δύσκολη καθώς εσύ είσαι απόλυτη.

Valentines day: Δείξε την γενναιοδωρία σου χωρίς υπερβολές, κάνε μια απόδραση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη ευνοεί τους έρωτές σου και σε βοηθά να προσεγγίσεις το ταίρι σου. Διασκεδάζεις, γελάς, περνάς όμορφες στιγμές παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Παίρνεις πρωτοβουλίες και προωθείς τα σχέδιά σου. Είναι ένα ερωτικό διάστημα. Σε κάθε δυσκολία που προκύπτει, βρίσκεις στήριξη μέσα από τον έρωτα και τη σταθερότητα μιας σχέσης, στην απόφαση για ένα γάμο ή στην παρουσία ενός συντρόφου που εκπληρώνει τη συναισθηματική σου ανάγκη. Μπορεί βέβαια να μην βρίσκεις πάντα κοινά σημεία επαφής με το ταίρι σου καθώς δυσκολεύεσαι να δεις ρεαλιστικά τα πράγματα. Μπορεί να νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν. Αν είσαι μόνη, είναι πιθανό να κάνεις μια νέα γνωριμία μέσα από χώρους διασκέδασης. Ο Άρης, από τις 14, κάνει πιο ευχάριστη την καθημερινότητά σου. Γύρω στις 18 μπορεί να είσαι πιο ελεγκτική με το ταίρι σου. Η πανσέληνος στο ζώδιό σου στις 19 ανεβάζει τον πήχη και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε απατηλά μηνύματα και σε φαινόμενα χειραγώγησης. Μπορεί να σου δοθεί μια ευκαιρία για μια μοναδική επιτυχία που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου και την ψυχολογία σου.

Valentines day: Δείξε τα συναισθήματά σου προσπερνώντας πράγματα που δεν είναι σημαντικά!

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη σε κάνει πιο εσωστρεφή και μπορεί να εστιάζεις σε πράγματα που λείπουν από τη σχέση σου. Λειτουργείς με απότομο τρόπο σε καταστάσεις που σε πιέζουν. Μπορεί να περνάς μια κρίση στο γάμο σου ή στις οικογενειακές σου σχέσεις και εύκολα να οδηγηθείς στα άκρα. Να θυμάσαι πως η άνοιξη φέρνει καλύτερες προοπτικές. Είναι ο τελευταίος μήνας που ο Ουρανός ξεσπά πάνω σου τις ανατρεπτικές του διαθέσεις φέρνοντας τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή. Ο Άρης, από τις 14, ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη. Το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα ανεβαίνει, το πάθος αναζωπυρώνεται και απολαμβάνεις το σεξ. Οι τόνοι πέφτουν και ασχολείσαι περισσότερο με τον εσωτερικό σου κόσμο, τις ανάγκες σου και τις διαθέσεις σου. Γύρω στις 18 οι σχέσεις σου βρίσκονται πάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί. Μπορεί το ταίρι σου να έχει ανάγκη από περισσότερο χώρο και η διάθεσή σου είναι εριστική.

Valentines day: Κάνε ότι σου λέει η καρδιά σου! Το πάθος κυριαρχεί και φέρνει μεγάλες και καλές αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε κάνει εξωστρεφή και φέρνει νέες γνωριμίες, επαφές και συναντήσεις. Η επικοινωνία είναι καλή και σε βοηθάει να εκφραστείς, να βγεις, να φλερτάρεις να εκφράσεις τις ανησυχίες σου ή να κάνεις μικρές αποδράσεις με το ταίρι σου. Ο Ερμής, από τις 10, βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σου, τα μηνύματα και οι συναντήσεις αυξάνονται. Ο Άρης, από τις 14, στο απέναντι ζώδιο φέρνει εντάσεις στη σχέση σου και αλλάζει τις προτεραιότητές σου. Μπορεί να μην ακούς όσα έχει να σου πει το ταίρι σου και οι διαφορές σας να μοιάζουν αγεφύρωτες. Κάντε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αν είσαι μόνη, μπορεί να εμπλακείς με ένα πρόσωπο και να ξεκινήσεις μια σχέση συντροφικότητας. Θέλεις να ανανεωθείς με την πανσέληνο στις 19. Να θυμάσαι πως με τον Ουρανό, από τον επόμενο μήνα και για χρόνια στο απέναντι ζώδιο, θα κάνεις σαρωτικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή και θα αποτινάξεις από τη ζωή σου πράγματα και καταστάσεις που σε καταπιέζουν είτε αυτό είναι μια σχέση είτε ένας γάμος.

Valentines day: Άσε το άγχος στην άκρη και πάρε πρωτοβουλίες που θα ξαφνιάσουν τον αγαπημένο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε προστατεύει. Η Αφροδίτη αυτό το μήνα ευνοεί περισσότερο τις σταθερές σχέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση, είναι καλό διάστημα για να την σταθεροποιήσεις και να της δώσεις μια πιο συγκεκριμένη μορφή, να την εδραιώσεις χωρίς να είσαι αδιάλλακτη. Αν είσαι μόνη, διεκδικείς τον έρωτα, βγαίνεις, φλερτάρεις και ανοίγεις τους ορίζοντές σου. Ο Άρης, από τις 14, βγάζει στην επιφάνεια θέματα καθημερινότητας. Νιώθεις πως τίποτα δεν προχωράει. Η πανσέληνος στις 19 είναι ερωτική ακόμα και αν θέλεις να περνάει μόνο το δικό σου. Γύρω στις 18, μπορεί να κάνεις την επανάστασή σου χωρίς κανείς να βάζει νερό στο κρασί του.

Valentines day: Ανανέωσε τη σχέση σου σε κάθε επίπεδο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ανεβάζει τη γοητεία σου στα ύψη, το συναίσθημα υπερισχύει. Εμπνέεσαι και δέχεσαι συμβουλές. Οι στόχοι σου είναι ρεαλιστικοί. Αν είσαι σε σχέση, αυτή αναζωπυρώνεται και το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει. Αν είσαι μόνη, έρχονται νέες γνωριμίες. Ο Άρης, από τις 14, φέρνει πάθος στην ερωτική σου ζωή αλλά και κάποιους προβληματισμούς για τη σχέση σου. Κρόνος/Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε κάνουν εμμονική ή μπορεί να δέχεσαι αυταρχικές συμπεριφορές. Μπορεί να χάνεις την ψυχραιμία σου και να ξεφεύγεις με έντονες αντιδράσεις. Γύρω στις 18 δείξε κατανόηση και μείνε ψύχραιμη. Μπορεί να έχεις ανάγκη την ασφάλεια αλλά οι καταστάσεις είναι απρόβλεπτες. Δώσε πρακτικές λύσεις στην πανσέληνο στις 19.

Valentines day: H μέρα είναι ερωτική και αισθησιακή αρκεί να αποβάλλεις τη ζήλια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη φέρνει μπερδέματα στην ερωτική σου ζωή ή μπορεί να είσαι λίγο απομονωμένη λόγω κάποιων καταστάσεων. Δεν βρίσκεσαι και στην πιο δραστήρια φάση της ζωής σου. Μπορεί να κάνεις πράγματα που δεν σε ευχαριστούν ή μπορεί να προετοιμάζεσαι για αλλαγές στην οικογενειακή σου ζωή. Κάποιες αλλαγές μπορεί να μην τις έχεις προβλέψει. Ο Άρης, από τις 14, σε κάνει ανυπόμονη και παρορμητική, απόφυγε τις συγκρούσεις. Γύρω στις 18 νιώθεις ευάλωτη. Βοηθάς πρακτικά το ταίρι σου στην πανσέληνο στις 19. Κάποιες απρόσμενες καταστάσεις με το περιβάλλον μπορεί να σε προβληματίσουν. Το συναίσθημα είναι έντονο και δύσκολα θα μπορέσεις να το ελέγξεις. Κάτι σε αναστατώνει και χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου.

Valentines day: Έχεις πρωτότυπες ιδέες για να εξελίξεις τη σχέση σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη βοηθά τη φιλική σου ζωή και αυτό είναι σημαντικό για τα αισθηματικά σου καθώς αν είσαι μόνη μπορείς να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από παρέες και ομάδες. Αν είσαι σε σχέση, βάζεις νέους στόχους με το ταίρι σου. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και αναδεικνύεις τις ικανότητές σου. Ο Ερμής, από τις 10 στο ζώδιό σου, σε κάνει ομιλιτική και βγάζει στην επιφάνεια μυστικά. Συνειδητοποιείς καταστάσεις που μέχρι τώρα αγνοούσες. Ο Άρης, από τις 14, σε κάνει δραστήρια αλλά και εριστική στο λόγο. Μοιράζεσαι όμορφες στιγμές με το ταίρι σου με την πανσέληνο στις 19 στο απέναντι ζώδιο. Προσοχή γύρω στις 18 καθώς τίποτα δεν φαίνεται να προχωρά. Ξεχώρισε τι είναι σημαντικό για σένα.

Valentines day: Χαλάρωσε και απόλαυσε μια ρομαντική βραδιά στο χώρο σου παρέα με το ταίρι σου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ