Αστρολογία : Αστρικά Tips14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 2019

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Μάθε τα ερωτικά του γούστα για να τον αιφνιδιάσεις με όμορφες εκπλήξεις

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος | Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

Η γιορτή του έρωτα έφθασε. Έρως, ο θεός της Ελληνικής μυθολογίας, ο καρπός της θεάς της όμορφης Αφροδίτης και του θεού του πολέμου Άρη.

Η ιστορία χάνεται στα βάθη του χρόνου φτάνοντας μέχρι την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας όταν ο Άγιος Βαλεντίνος, ιερέας της Ρώμης, βοηθούσε τα ζευγάρια να παντρευτούν κρυφά, την ίδια στιγμή που ο Κλαύδιος ο Β’, τον 3ο αιώνα, σε μια περίοδο εκστρατειών, προσέλκυε τους άντρες να καταταγούν στις λεγεώνες του εγκαταλείποντας τις αγαπημένες τους και τις οικογένειές τους. Αποκάλυψαν τον Άγιο, τον χτύπησαν βάναυσα και τον αποκεφάλισαν. Αυτό συνέβη στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα που γιορτάζεται προς τιμή του ως ημέρα των Ερωτευμένων.

Τη σημερινή εποχή, η μέρα αυτή θεωρείται μια καλή ευκαιρία να ετοιμάσουμε κάτι ξεχωριστό και να αναθερμάνουμε την ερωτική μας ζωή.

Πάρε ιδέες για να περάσεις όμορφες στιγμές που θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου. Μάθε τα ερωτικά του γούστα για να τον αιφνιδιάσεις με όμορφες εκπλήξεις.

Ζώδια και Άγιος Βαλεντίνος |  Τι πρέπει να γνωρίζεις γι’ αυτόν σύμφωνα με το ζώδιό του;

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι αυθόρμητος, ενθουσιώδης, παρορμητικός. Κανόνισε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις που τις λατρεύει. Κίνησέ του την περιέργεια, μην του ανακοινώσεις τίποτα για να τον κάνεις να αναρωτιέται, άφησέ τον να πιστεύει πως το ξέχασες. Αγόρασέ του ένα δώρο και αιφνιδίασέ τον, εμφανίσου εντελώς ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένει. Πήγαινέ τον σε ένα ρομαντικό μέρος και εξέφρασέ του όλα σου τα συναισθήματα, δείξε του πόσο σημαντικός είναι για εσένα ή κάλεσέ τον σπίτι σου, έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη ατμόσφαιρα, με κεριά και χαλαρή μουσική και άσε το πάθος να μιλήσει. Θα λιώσει από χαρά και ικανοποίηση!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος, έχοντας κυβερνήτη τον πλανήτη του έρωτα, Αφροδίτη, είναι ένας πολύ ρομαντικός και αισθησιακός άνθρωπος. Αναζητά συνεχώς όμορφες ερωτικές στιγμές με τη σύντροφό του αν και δεν πιστεύει και πολύ σ’ αυτή τη γιορτή. Δημιούργησε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι, ετοίμασε τα αγαπημένα του φαγητά καθότι είναι και gourmet τύπος, φόρα αισθησιακά εσώρουχα και το πάρτι ξεκινά. Άλλη εκδοχή είναι να τον πας σε ένα εστιατόριο με καλή κουζίνα. Φόρα τα ρούχα που αγαπά και τα ανάλογα εσώρουχα. Εξέφρασε τα συναισθήματά σου, κάνε τον να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια και η βραδιά θα κυλήσει υπέροχα!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο Δίδυμος δεν είναι ιδιαίτερα ρομαντικός, όμως θεωρεί πως αυτή η μέρα είναι μια καλή ευκαιρία για να διασκεδάσει και να έρθει πιο κοντά στη σύντροφό του. Ανυπομονεί να ακούσει ερωτόλογα όσο και αν δεν πιστεύει σε αυτή τη μέρα, καθότι γι’ αυτόν ο έρωτας γιορτάζεται καθημερινά. Εξέφρασε τα συναισθήματά σου, στείλε ένα sms ή ένα e-mail, αφιέρωσέ του ένα τραγούδι, κάνε κάτι επικοινωνιακό αφού ο Δίδυμος είναι άνθρωπος της τεχνολογίας και της επικοινωνίας. Προγραμμάτισε μια έξοδο με φίλους, πήγαινέ τον σε ένα μπαρ ή εστιατόριο για να διασκεδάσετε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Θα νιώσει υπέροχα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος, με κυβερνήτη τη Σελήνη, είναι ένα ρομαντικό, τρυφερό, συναισθηματικό πλάσμα και το μόνο που ζητά είναι πολλές ζεστές αγκαλιές και γλυκόλογα. Μην τολμήσεις να ξεχάσεις αυτή τη βραδιά γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπη με τον άλλο του εαυτό, μούτρα και γκρίνια. Στείλε του ένα μπουκέτο λουλούδια με μια κάρτα γεμάτη αγάπη και ευχές. Πήγαινέ τον σε ένα ρομαντικό μέρος, με όμορφη, χαλαρή μουσική και αισθησιακή ατμόσφαιρα ή ετοίμασε μια βραδιά στο σπίτι και άφησέ τον να σου εκφράσει τα συναισθήματά του και να δείξει την αγάπη του με κάθε τρόπο. Διώξε όσο μπορείς τα προβλήματα της καθημερινότητας και δώστου αγάπη που τόσο πολύ την έχει ανάγκη. Θα τον ανανεώσεις!

Έρωτας, σχέσεις, σεξ: Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΣΤΡΙΚΑ TIPS

Best of network