Ερωτικά Ιουλίου 2019 | Πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις αυτόν το μήνα;

Διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Ερωτικά Ιουλίου 2019

Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να σκαλίσουμε τον εσωτερικό μας κόσμο για να δούμε τις βαθύτερες συναισθηματικές μας ανάγκες. Έρωτες από το παρελθόν θα μας αναστατώσουν.

Νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου

Ζώδια Ιούλιος 2019 | Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Ερωτικά Ιουλίου 2019 |  Πώς θα εξελιχτεί η ερωτική ζωή όλων των ζωδίων; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη, από τις 4, σε φέρνει κοντά σε οικεία πρόσωπα. Σκέφτεσαι περισσότερο τι σου λείπει στη σχέση σου, η προσωπική σου ζωή δεν ευνοείται ιδιαίτερα. Με τον ανάδρομο Ερμή, 7-18 στο Λέοντα, αλλάζεις τον τρόπο που λειτουργείς στον έρωτα. Νιώθεις έτοιμη για ερωτικές κατακτήσεις αλλά δεν τα καταφέρνεις στο χειρισμό του λόγου. Νέες ερωτικές γνωριμίες αυτό το διάστημα δεν θα έχουν διάρκεια. Μείνε ψύχραιμη με την Σεληνιακή έκλειψη στις 16. Η Αφροδίτη, από τις 28, σε κάνει να βλέπεις θετικά την ερωτική σου ζωή και φέρνει πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη, από τις 4, βοηθάει την ερωτική σου ζωή. Έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ενώ κάνεις και κοντινά ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα. Η τρυφερότητα είναι παρούσα και οι σχέσεις σου επαναπροσδιορίζονται. Η καθημερινότητα είναι γεμάτη από όμορφες συναντήσεις και ωραίους περιπάτους. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 19, βλέπεις πρόσωπα που είχες να δεις καιρό και δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία σε σχέση από το παρελθόν. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Πρόσεχε τους μπελάδες με την Σεληνιακή έκλειψη στις 16. Η οικογενειακή σου ζωή χρειάζεται προσοχή όλο το μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Αφροδίτη, από τις 4, ευνοεί τη σταθερότητα. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 7, μπορεί να αλλάξεις γνώμη για κάποιες κινήσεις σου ή να μετανιώσεις για κάποιες επιλογές σου. Προσοχή στις παρεξηγήσεις. Οι σχέσεις σου δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες. Δεν μπορείς να προχωρήσεις σε άλλο επίπεδο ή δεν βρίσκεις ανταπόκριση; Το παρελθόν σε κρατάει αγκυλωμένη. Υπομονή καθώς τα πράγματα δεν γίνονται τη στιγμή που τα θέλεις. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 16 είναι πιθανό να έχεις εμμονικές ιδέες και ερωτηματικά στη σχέση σου που δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Η Αφροδίτη, από τις 28, δίνει ώθηση στην ερωτική σου ζωή. Όλο το μήνα, προσοχή στα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τις 4, σε κάνει γοητευτική, δεν περνάς απαρατήρητη και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου στα πρόσωπα που αγαπάς. Κάποιες σχέσεις δοκιμάζονται ή έχουν σκαμπανεβάσματα. Μην φοβάσαι αν η σχέση σου στηρίζεται σε γερά θεμέλια. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 στο απέναντι ζώδιο αλλάζει τα δεδομένα και φέρνει σημαντικές εξελίξεις. Σε φέρνει αντιμέτωπη με τις επιθυμίες σου και αυτές του συντρόφου σου. Γάμος ή σχέση επαναπροσδιορίζονται. Μια εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή σε κάνει εμμονική ή σε πικραίνει. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου, από τις 19, σου δίνει μια ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα από το παρελθόν. Πρόσεχε πως χειρίζεσαι το λόγο για να μην προσβάλλεις αγαπημένα πρόσωπα. Νέες γνωριμίες και σχέσεις δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα. Με Κρόνο/Πλούτωνα στο απέναντι ζώδιο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική. Η Αφροδίτη, από τις 28, φέρνει σταθερότητα στις υπάρχουσες σχέσεις σου, έχεις ανάγκη την ασφάλεια και τη σιγουριά.

ΛΕΩΝ
Η Αφροδίτη, από τις 4, δεν βοηθά την ερωτική σου ζωή, υπάρχουν μπερδεμένες καταστάσεις ή μυστικές επαφές. Με τον ανάδρομο Ερμή, 7-18 στο ζώδιό σου, μπορεί να αναθεωρήσεις την αξία που δίνεις σε κάποια πρόσωπα. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 16 μπορεί να νιώσεις πως πνίγεσαι από τη ρουτίνα ή την εργασία και θέλεις να αποδράσεις. Οι συναισθηματικές αναστολές σε μπερδεύουν και νιώθεις μετέωρη. Η Αφροδίτη, από τις 28 στο ζώδιό σου, φέρνει χαμόγελα και χτυποκάρδια. Ο Άρης, επίσης στο ζώδιό σου, σε κάνει παρορμητική και θα πρέπει να προσέξεις που κάνεις επίδειξη δύναμης. Προσοχή στην υγεία όλο το μήνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη, από τις 4, φέρνει έρωτες μέσα από το φιλικό σου κύκλο ή μπορεί με τη βοήθεια φίλων να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 7, κάνεις αναθεωρήσεις και από τις 19, μπορεί να αποφασίσεις να επιστρέψεις σε πρόσωπα με τα οποία έχεις ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς. Προσοχή σε συζητήσεις, μετακινήσεις και παρεξηγήσεις με φίλους. Μια αναστάτωση σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να έχεις με την Σεληνιακή έκλειψη στις 16. Μπορεί να νιώσεις πως δεν σε στηρίζουν αρκετά και να εκφράζεις παράπονα στο ταίρι σου. Οι σχέσεις σου ξεκαθαρίζουν αυτό το μήνα. Νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σου και μπορεί μια φιλία να μετατραπεί σε έρωτα. Γοητεύεις, είσαι ρομαντική και ονειροπόλα. Με την Αφροδίτη, από τις 28, κάτι εγκυμονεί συναισθηματικά αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμες οι συνθήκες.

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη, από τις 4, δεν σε βοηθά ιδιαίτερα σε ζητήματα καρδιάς, δεν είναι η προτεραιότητά σου. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 16 μπορεί να νιώσεις μόνη ενώ ξεκαθαρίσματα φαίνεται να γίνονται με οικεία πρόσωπα. Φαίνεσαι μπερδεμένη και ψυχρή. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 19, φέρνει παρανοήσεις και δυσκολεύει την επικοινωνία. Εκρήξεις κτητικότητας ή ζήλιας μπορεί να νιώσεις από το ταίρι σου. Η Αφροδίτη, από τις 28, αλλάζει τα πράγματα και σε φέρνει κοντά σε φιλικά πρόσωπα ή φίλοι σε στηρίζουν και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου. Όλο το μήνα προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη, από τις 4, σου δίνει αισιοδοξία και φέρνει θετικά νέα στα αισθηματικά σου. Είσαι αγαπητή και προσιτή, έχεις καλή διάθεση. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 7, δημιουργεί ασυνεννοησία με το ταίρι σου και από τις 19, επαναπροσδιορίζεις τους στόχους και τα θέλω σου μέσα στη σχέση. Συναντάς πρόσωπα από το παρελθόν. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 16 δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τα θέλω σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 28, η κοινωνικότητα είναι στα ύψη και η προσωπική σου ζωή έχει λιγότερο ενδιαφέρον. Μπορεί αυτό το μήνα να αποφασίσεις ένα γάμο. Νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα με κάποιο πρόσωπο, δημιουργείς μια γερή σχέση που εμπεριέχει συναίσθημα και ρομαντισμό. Όσα προβλήματα κι αν έχεις, ονειροβατείς, δεν μπορείς να συγκεντρωθείς, απολαμβάνεις τον έρωτα. Με τον Ουρανό, αν έχεις σχέση και έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα πρέπει να προετοιμαστείς για κάποια ρίχτερ ή ακόμα και για ένα χωρισμό που θα γίνει με θορυβώδη τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη, από τις 4, ανεβάζει τη λίμπιντο, τη ζήλια και την κτητικότητα και φέρνει έμμονες ιδέες. Το πάθος κυριαρχεί και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Με τον ανάδρομο Ερμή, 7-18, θα ξαναδείς σημαντικές αποφάσεις και από τις 19 θα έχεις δυσκολίες με σημαντικά πρόσωπα. Με την Σεληνιακή έκλειψη στις 16 θα κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου σε κάποιο πρόσωπο που βασιζόσουν. Τα οικονομικά επηρεάζουν τις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη, από τις 28, φέρνει περισσότερες ευκαιρίες στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη, από τις 4, σε φέρνει πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 19 στο απέναντι ζώδιο, φέρνει στην επιφάνεια ερωτικές υποθέσεις του παρελθόντος που δεν είχαν κλείσει. Το μυαλό είναι θολό. Νέες γνωριμίες δεν ευνοούνται. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 16 στο ζώδιό σου σπας τα δεσμά, εντάσεις και αναστάτωση κυριαρχούν. Η ευαισθησία και τα συναισθήματά σου είναι μεγάλα, δεν υπάρχει ψυχραιμία. Τα οικονομικά επηρεάζουν τις σχέσεις σου και αποτελούν αφορμή διαπληκτισμών. Η ανάγκη για συντροφικότητα είναι μεγάλη και αναπτύσσεις σχέσεις εξάρτησης. Νιώθεις πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς κάποιον στο πλάι σου. Βέβαια, μπορεί το ταίρι σου να σε καταπιέζει, να σε αστυνομεύει ή να σε αποπροσανατολίζει και να μην σε αφήνει να εκφράσεις όσα θες. Μπορεί να θέλεις να ξεφύγεις από το παρελθόν και η υπομονή σου να δοκιμάζεται. Η Αφροδίτη, από τις 28, σου ξυπνά το πάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Αφροδίτη, από τις 4, φέρνει πρόσωπα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον. Ο ανάδρομος Ερμής, 7-18 στο απέναντι ζώδιο, φέρνει στην επιφάνεια συναισθήματα που είχες κρυμμένα. Δεν μπορείς να συμπεριφερθείς λογικά. Ο παρορμητισμός κυριαρχεί. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 16, κάποιες φοβίες σε επηρεάζουν, κάποια μυστικά αποκαλύπτονται. Η Αφροδίτη, από τις 28 στο απέναντι ζώδιο, αμβλύνει τις καταστάσεις. Αυτό το μήνα, όλοι έχουν απαιτήσεις από σένα. Λάμπεις, ξεχωρίζεις, κερδίζεις τις εντυπώσεις, όμως ασυνεννοησία και εντάσεις γεννιούνται απρόσμενα. Η οικογενειακή ζωή σε αναστατώνει και δεν μπορείς να ηρεμήσεις. Κάποιες επιλογές σου δημιουργούν θυελλώδεις αντιδράσεις, φέρνουν αστάθεια και ανασφάλεια. Προσοχή στο παρασκήνιο. Φιλικά πρόσωπα σε βοηθούν να ξεπεράσεις ότι προβλήματα βιώνεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Αφροδίτη, από τις 4, φέρνει φλερτ, ερωτικά χαμόγελα, διασκέδαση, νέες γνωριμίες, πετάς στα σύννεφα. Ζεις έντονες συναισθηματικές στιγμές και όμορφες εμπειρίες. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 16, ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να φέρει ερωτηματικά στην προσωπική σου ζωή. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 19, αναθεωρείς σχέσεις ενώ μπορεί να επιστρέψουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα σου δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα αν ο κύκλος δεν έχει κλείσει. Μπορεί να μην μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 28, θα ομορφύνεις την καθημερινότητά σου με το ταίρι σου. Αυτό το μήνα φουντώνουν τα ερωτικά πάθη, ο έρωτας είναι η κινητήριος δύναμή σου και θέλεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα που αγαπάς και σε αγαπούν. Οι σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και είσαι ιδιαίτερα σχολαστική με το ταίρι σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network