Νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου

Πώς θα επηρεαστούν όλα τα ζώδια από την Έκλειψη αυτή;

Νέα Σελήνη

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας διαφορετικός από τους άλλους. Με εκλείψεις, ανάδρομο Ερμή και τον Άρη, τον πολεμιστή, στο Λέοντα, σε ζώδιο της φωτιάς. Μπορεί να δημιουργηθούν πολύ έντονες καταστάσεις που θα μας επηρεάσουν σωματικά αλλά και ψυχικά. Σχέσεις ανθρώπων αλλά και κρατών θα διαταραχθούν και θα υπάρξουν εντάσεις και συναισθηματικές αντιδράσεις. Η Αφροδίτη, σχεδόν όλο το μήνα στον Καρκίνο, προσπαθεί να διορθώσει τα κακώς κείμενα αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα. Ο ανάδρομος Ερμής δυσκολεύει τις συμφωνίες. Είναι καλός μήνας για αναθεωρήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν. Και το πάρτι συνεχίζεται με την κόντρα Ερμή/Άρη/Ουρανού /Ποσειδώνα που σφραγίζει τις εντάσεις της έκλειψης. Με την όψη αυτή, μπορεί να περιμένουμε βία, ατυχήματα, πολεμικές συγκρούσεις, καιρικά ή γεωλογικά φαινόμενα.

Η έκλειψη δεν κάνει ιδιαίτερα σημαντικές όψεις εκτός από μια ανοιχτή αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Ο ωροσκόπος της έκλειψης είναι στον Υδροχόο, με παραδοσιακό κυβερνήτη τον Κρόνο και σύγχρονο κυβερνήτη τον Ουρανό, ο οποίος από το ζώδιο του Ταύρου σχηματίζει τετράγωνο με τον ωροσκόπο. Μπορούμε να περιμένουμε απώλειες, περιορισμούς, αναγκαστικές προσαρμογές. Ξαφνικά και μοιραία γεγονότα φέρνουν αλλαγές με απρόσμενο τρόπο ως και σοκαριστικό. Αν κάτι δεν μας σπρώξει πολλές φορές στις αλλαγές, μπορεί και να μην τις κάνουμε ποτέ.

Τι σημαίνει η μέρα γέννησής σου; Κάθε μέρα της εβδομάδας έχει διαφορετικό πλανήτη και χαρακτηριστικά

Σε ποιο δεκαήμερο έχεις γεννηθεί και ποια τα χαρακτηριστικά σου ανάλογα με το ζώδιό σου;

Η έκλειψη θα είναι ορατή σε Χιλή, Αργεντινή, Νότια Αμερική, Ειρηνικό, Βραζιλία, Εκουαδόρ, Ουρουγουάη, Παραγουάη. Ανήκει στην οικογένεια Saros 127, η τελευταία που είχε ξαναγίνει στον Καρκίνο ήταν στις 21 Ιουνίου 2001 και η επόμενη θα γίνει στις 13 Ιουλίου 2037. Χαρακτηριστικά γεγονότα τότε ήταν ο ισχυρός σεισμός στο Περού, με το καταστροφικό τσουνάμι που άφησε 102 νεκρούς και 70 αγνοούμενους (23/6/2001). Ακολουθεί η επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη με 2.996 νεκρούς. Επίσης, επηρεάζονται χώρες και πόλεις που έχουν κυβερνήτη τον Καρκίνο, όπως Κωνσταντινούπολη, ΗΠΑ, Ολλανδία, Σκωτία, Ζηλανδία, Γεωργία, Αφρική, Άμστερνταμ, Βενετία, Γένοβα, Βέρνη, Λούμπεκ, Μιλάνο.

Μια έκλειψη στον Καρκίνο φέρνει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες και αναστάτωση στη φύση, ειδικότερα με το στοιχείο του νερού. Είναι μια έκλειψη που μπορεί να φέρει βαριές απώλειες, ξαφνικές ανατροπές, ανεξέλεγκτα γεγονότα και απόλυτες αποφάσεις σε σπίτι, οικογένεια, επάγγελμα αλλά και κράτη-έθνη. Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό προκαλεί θλίψη, στέρηση, περιορισμό ελευθερίας, μοναχικότητα, δυσκολίες, απώλεια εργασίας, αναστάτωση, ανατροπές κυβερνήσεων, απώλειες στην οικογένεια, προβλήματα στην οικία, καρμικά γεγονότα. Κρόνος/Νότιος Δεσμός μας κρατάνε πίσω στο παρελθόν. Είναι καιρός να δούμε τι μας δίνει η ζωή, τι θα πρέπει να εγκαταλείψουμε, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κατά που φυσάει ο άνεμος, να βρούμε νέους τρόπους σύνδεσης με τους άλλους σε συναισθηματικό επίπεδο. Μια έκλειψη σε ζώδιο του νερού υποδηλώνει θνησιμότητα και καταστροφές σε πράγματα ή ζώα μέσα ή κοντά στη θάλασσα.

Μια έκλειψη στον Καρκίνο μας θέτει προ των ευθυνών σε θέματα οικογένειας, σαν έθνος, σα λαό. Θέλουμε να κάνουμε αλλαγές και να φύγουμε από οτιδήποτε μας καταπιέζει, να κάνουμε την επανάστασή μας υποκινούμενοι από συναίσθημα και διαίσθηση. Ο Καρκίνος κουβαλά ένα μεγάλο συναισθηματικό φορτίο με μεγάλες εσωτερικές εντάσεις. Πρόκειται να ασχοληθούμε με τα συναισθήματα, με σχέσεις με κοντινά πρόσωπα, τη μητέρα, το σύντροφο, την πατρίδα, τις αναμνήσεις, τις ρίζες και το παρελθόν. Ο Καρκίνος συνδέεται επίσης με θέματα εθνικής ασφάλειας λαών-κρατών, με την περιουσία, με την άμυνα, με εδαφικά ζητήματα, με την τροφή, τα εστιατόρια. Επηρεάζει τους λαούς, τον πολιτισμό, τις λαϊκές απόψεις, τα θαλασσινά ταξίδια.

Ήλιος/Νέα Σελήνη σε τετράγωνο με το Χείρωνα μας ζητούν να επουλώσουμε πρώτα τις πληγές μας πριν προχωρήσουμε να χαρούμε μια καλύτερη ζωή. Σκιές από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια με σκοπό να αναλύσουμε θέματα από την παιδική μας ηλικία. Κρόνος/Ποσειδώνας μας βοηθούν να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα με σκληρή δουλειά, ρεαλισμό και λογική. Οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου είναι δύσκολες καθώς έχουν να κάνουν με την ακεραιότητα εδαφών-κρατών-ηγετών. Η κατάσταση είναι αρκετά εύθραυστη καθώς ένα θερμό επεισόδιο σε θαλάσσιο χώρο είναι πιθανό. Φωτιές, εγκληματικότητα και έκθεση της χώρας σε ένα γενικότερο κίνδυνο είναι πιθανά σενάρια.

Στη ζωή πολλές φορές συντηρούμε καταστάσεις που μας κρατάνε πίσω. Για να γίνει η μεταμόρφωση, θα πρέπει κάτι να θυσιάσουμε προκειμένου να μετουσιωθεί σε κάτι άλλο πιο ξεκάθαρο και λιγότερο τοξικό. Διατηρούμε πράγματα και καταστάσεις λόγω συναισθηματικών αδυναμιών, ανασφαλειών, φόβων που βρίσκονται μέσα μας. Οφείλουμε να αφουγκραστούμε τον εσωτερικό μας κόσμο, να επιδιώξουμε μια αλλαγή και να δημιουργήσουμε χώρο για τα καλύτερα που έρχονται. Η νέα Σελήνη μας δίνει την ευκαιρία για μια νέα αρχή.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, γεννημένοι τέλος πρώτου δεκαημέρου και αρχές δεύτερου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά, μεταξύ 7-13 μοίρας.

Νέα Σελήνη και ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο στις 2 Ιουλίου | Πώς θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια από την Ολική Ηλιακή έκλειψη; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια γεγονότα και καταστάσεις που έχουν να κάνουν με σπίτι, οικογένεια, ακίνητα. Θα χρειαστεί να μείνεις ψύχραιμη. Κάνε μια εκκαθάριση από πράγματα που σε κρατούν πίσω στο παρελθόν. Διώξε άχρηστα αντικείμενα από το σπίτι και άσε την ενέργεια να ρέει. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να είσαι γενικώς συνεπής και καθόλου εριστική. Μην επιτίθεσαι αν δεν είσαι σίγουρη γι’ αυτά που λες και πρόσεξε σε ποιον τα λες. Μπορεί να χρειαστεί να μείνεις στο πλευρό ενός αγαπημένου προσώπου που σε έχει ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Ηλιακή έκλειψη μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα που δεν είχες αντιληφθεί πόσο σοβαρά είναι. Επικοινωνία και μετακινήσεις είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. θα συναντήσεις ανθρώπους που είχες να δεις καιρό, προσπάθησε να είσαι συνεπής στα ραντεβού σου. Κάποια σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου είναι πιθανά. Προσπάθησε να διατηρήσεις ένα μέτρο και να αποφύγεις επικοινωνιακά λάθη που μπορεί να σε φέρουν σε αδιέξοδο. Απόφυγε σε κάθε περίπτωση τα κουτσομπολιά. Ξεκαθάρισε τη θέση σου με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες και πρόσεχε στην οδήγηση. Ερωτικά, μπορεί να κάνεις μια μοιραία γνωριμία αν είσαι μόνη ή να επανασυνδεθείς με άτομο από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Ηλιακή έκλειψη μπορεί να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις οικονομικού χαρακτήρα. Προσοχή στα έκτακτα έξοδα. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες που θα παράγουν θυμό, κυκλοθυμία, στεναχώρια. Βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα που δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις σου. Μπορεί να έχεις άγχος ή να είναι αυξημένη η κόπωση. Προσπάθησε να ξεκουραστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε φέρνει αντιμέτωπη με τις επιλογές σου. Κυριαρχούν εντάσεις, κυκλοθυμία, νευρικότητα. Θα ασχοληθείς έντονα με σχέσεις και συνεργασίες και μπορεί να νιώσεις πως δεν καλύπτεσαι από την τωρινή κατάσταση. Θέλεις να απομακρυνθείς από ανθρώπους που δεν είναι αντάξιοι των προσδοκιών σου, υπάρχει κτητικότητα, ένταση, καχυποψία. Η συμπεριφορά σου είναι εκρηκτική και μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις. Θα έρθεις αντιμέτωπη με φοβίες και ανασφάλειες και θα πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου τοξικές καταστάσεις και ανθρώπους που ρουφάνε την ενέργειά σου και σου προκαλούν αρνητικά συναισθήματα. Κάνε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες για να αρχίσει ένας νέος κύκλος σχέσεων, πιο εποικοδομητικός.

ΛΕΩΝ
Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια θέματα υγείας ή ψυχολογικές διακυμάνσεις που δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς. Μπορεί να κλείσουν κύκλοι ή μπορεί να αισθάνεσαι ενοχές και φόβο για κάποιες καταστάσεις. Προσπάθησε να απελευθερωθείς, να ηρεμήσεις και να ξαναβρείς τη δύναμή σου. Ξεκουράσου, αφουγκράσου τις ανάγκες και το σώμα σου, προσπάθησε να εξελιχτείς πνευματικά. Δες τα πράγματα με άλλη οπτική, πιο υπεύθυνα και σοβαρά. Μια σχέση από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Ηλιακή έκλειψη μπορεί να απογοητευτείς από κάποιο φιλικό πρόσωπο, να βάλεις τα όριά σου, να επαναπροσδιορίσεις τις φιλίες σου και να βάλεις τον καθένα στη θέση του. Θα κάνεις αναθεωρήσεις στις φιλίες σου και μπορεί να απομακρυνθείς από κάποιες. Ξέρεις προς τα πού πρέπει να πας. Μπορεί να αλλάξεις πορεία σε μια εταιρεία ή ομάδα. Έχε στο μυαλό σου και ένα δεύτερο πλάνο αν βλέπεις πως τα σχέδιά σου δεν προχωράνε όπως θα ήθελες. Μπορεί να ανακαλύψεις μια νέα ομάδα ανθρώπων στην οποία θα ήθελες να συμμετέχεις.

ΖΥΓΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Θα αναστατωθείς, πρόσεχε τις κινήσεις σου, ποιους εμπιστεύεσαι, τι λες για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Κράτα τις αποστάσεις σου, θα πιεστείς στη δουλειά, μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, ίσως να υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες. Πρόσεχε καθώς δεν είναι καλό διάστημα για παράπονα και εντάσεις όσο και αν πιστεύεις πως δεν ανταμείβονται οι κόποι και οι προσπάθειές σου στη δουλειά. Δεν λαμβάνεις την ηθική ικανοποίηση που θα ήθελες. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και μπορεί να νιώσεις πίεση από άτομα κύρους που θέλουν να σου επιβληθούν ή που περιμένουν περισσότερα από σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Ηλιακή έκλειψη, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και ανατροπές και ίσως χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις την επανάστασή σου. Να είσαι ψύχραιμη στα λόγια και τις πράξεις. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Θα δεις ωστόσο ποιοι είναι ειλικρινείς μαζί σου και ποιοι όχι. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε σπουδές, θέματα με το εξωτερικό, μακρινούς συγγενείς, νομικά ζητήματα, ταξίδια, διαπραγματεύσεις. Το θετικό είναι πως αναμένονται μοιραίες συναντήσεις που θα καθορίσουν την προσωπική σου ζωή και θα σε φέρουν κοντά σε ένα όνειρό σου. Η επιστροφή ενός έρωτα από το παρελθόν είναι πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να είναι αποκαλυπτική για τις επιπτώσεις που έχουν τα οικονομικά στις προσωπικές σου σχέσεις. Η ψυχολογία σου δεν είναι καλή, νιώθεις ένα βάρος, μια κυκλοθυμία. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και να πρέπει να απαλλαγείς από αυτά. Μην νιώθεις ενοχικά, βάλε τα όριά σου και φρόντισε να κλείσεις εκκρεμότητες με δάνεια, ασφάλειες, τράπεζες, χρέη, οφειλές προς τρίτους. Πρόσεχε καθώς κάποιες απώλειες μπορεί να σε βγάλουν εκτός προυπολογισμού. Απόφυγε αυτό το διάστημα οικονομικές συμφωνίες, επενδύσεις, αγοραπωλησίες. Προσοχή στα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την έκλειψη Ηλίου στο απέναντι ζώδιο γίνεσαι υπερευαίσθητη σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να νιώσεις παραμελημένη ή ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει. Έχεις εξαντληθεί και αυτό που ζητάς είναι η ηρεμία σου. Έχεις δεχτεί πιέσεις και θέλεις να απομακρυνθείς από όλους, να ξεκουραστείς, να σκεφτείς. Ίσως να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, η εσωστρέφεια θα είναι μεγάλη καθώς νιώθεις πλέον πως πρέπει να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Μην ασχολείσαι με πρόσωπα που δεν το αξίζουν, μην δίνεις ενέργεια σε πράγματα που δεν το αξίζουν, μην αφήνεις κανέναν να σε εκμεταλλεύεται. Διώξε από τη ζωή σου τα τοξικά πρόσωπα και άσε χώρο για τα καλύτερα που έρχονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Ηλιακή έκλειψη ενισχύει το ένστικτό σου σε θέματα εργασιακά. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα χόμπι που θα σε βοηθήσει σε ένα θέμα υγείας. Μέσα στην καθημερινότητά σου κάνεις πολλά πράγματα που δεν σου προσφέρουν και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Μην σπαταλάς την ενέργειά σου τσάμπα, μην υπηρετείς τα λάθος άτομα, κάνε αυτά που σε ευχαριστούν και κόψε τις κακές συνήθειες, κάθε τι ανθυγιεινό. Λειτούργησε με λογική και σύνεση.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργικότητα. θέλεις να περνάς όμορφα με πρόσωπα που αγαπάς. Προσοχή όμως καθώς θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Μπορεί να ακούσεις κάποια παράπονα από το ταίρι σου ή εσύ να πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα για να έρθεις πιο κοντά του. Το κλίμα είναι ερωτικό αλλά εμπεριέχει και ζήλια, αμφισβήτηση, απολυτότητα και όλα αυτά προκαλούν καβγάδες. Αν είσαι μόνη, μια μοιραία συνάντηση, ίσως και με πρόσωπο από το παρελθόν, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Best of network