Follow us

Ερωτικά Ιουλίου | Πώς εξελίσσεται η ερωτική μας ζωή στα μέσα του καλοκαιριού;

Ο Ιούλιος ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη

Splashing through the waves

Ο Ιούλιος ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη. Θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου, ίσως πάλι να υπάρξουν πισωγυρίσματα. Οι εκλείψεις του μήνα δημιουργούν αναταραχές. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και στρέφει την προσοχή μας περισσότερο στο πρακτικό κομμάτι, μας βοηθά να οργανωθούμε και να κλείσουμε εκκρεμότητες.

Πώς εξελίσσεται η ερωτική μας ζωή στα μέσα του καλοκαιριού; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Δες επίσης: Μερική έκλειψη Hλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο | Πώς θα σε επηρεάσει;

ΚΡΙΟΣ

Οι εκλείψεις του μήνα δοκιμάζουν τη σχέση σου. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου. Μην παίρνεις αποφάσεις. Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος, από τις 26, και μπορεί κάποιες σχέσεις του παρελθόντος να έρθουν ξανά στην επιφάνεια. Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σε απασχολήσει. Σκέφτεσαι τι ακριβώς θέλεις από τη σχέση σου. Ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το μήνα έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ζήσεις ένα ερωτικό καλοκαίρι. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, θέλεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, η προσωπική σου ζωή είναι η προτεραιότητά σου. Οι εκλείψεις σε βοηθούν να γεφυρώσεις τα χάσματα μέσα από την επικοινωνία και να μιλήσεις για όλα όσα νιώθεις στο ταίρι σου. Ο Άρης σε κάνει περισσότερο παρορμητική και το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα ανεβαίνει στα ύψη. Με την έκλειψη στις 27 θα θέλεις να ξεσπάσεις. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το μήνα υπάρχει εσωστρέφεια και οι ευκαιρίες είναι περιορισμένες. Μπορεί να τεθεί θέμα αυτοεκτίμησης και να δεις πόσο πιστεύεις τελικά στον εαυτό σου. Ο Άρης, έστω και ανάδρομος, σου δίνει ζωντάνια ενώ από τις 26, με τον ανάδρομο Ερμή, κάνεις αναθεωρήσεις στις σχέσεις σου, ξανασκέφτεσαι πράγματα που έχουν ειπωθεί. Η έκλειψη στις 27 μπορεί να φέρει μπελάδες. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός ο μήνας φέρνει γνωριμίες και φλερτ. Μια νέα αρχή συντελείται στη ζωή σου. Αν έχεις σχέση, αλλάζει ο τρόπος που λειτουργείς σ’ αυτή ενώ αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ένα σημαντικό πρόσωπο. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 26, θα σε βοηθήσει να επαναδιαπραγματευτείς τη σχέση με τον εαυτό σου. Μπορεί να έχεις κάποια ερωτηματικά για τη σχέση σου και κάποιες εμμονικές σκέψεις δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Παρόλα αυτά μπορείς να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να ανταλλάξεις τις ιδέες και τις απόψεις σου. Δεν αποκλείεται μια γνωριμία με ένα γοητευτικό πρόσωπο που θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Αυτό το μήνα μπορεί να τελειώσει μια σχέση που δεν έχει γερά θεμέλια. Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι αν η σχέση σου αντέχει. Από τις 26, με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να επιστρέψεις σε πρόσωπο του παρελθόντος. Ο σύντροφός σου σε πιέζει με τις απαιτήσεις του και με την έκλειψη στις 27 στο απέναντι ζώδιο, θα χρειαστεί να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι μόνη, έρχεται μια νέα σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου προωθεί την ερωτική σου ζωή. Διαθέτεις αυτοπεποίθηση και γοητεία. Κάνεις νέες γνωριμίες και δέχεσαι προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί. Ένα νέο πρόσωπο, ίσως και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, θα ταράξει τα στάσιμα νερά της ζωής σου και θα δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 26, σε κάνει να ονειροπολείς και η έκλειψη στις 27 σε σπρώχνει να αποδράσεις από τη ρουτίνα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το μήνα είσαι περισσότερο εσωστρεφής και μπορεί να θέλεις να περνάς το χρόνο σου μόνο με το ταίρι σου. Μπορεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου και να την προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26, θα κάνεις αναθεωρήσεις. Με την έκλειψη στις 27 μπορεί να αναστατωθείς είτε με το ταίρι σου είτε με αγαπημένα πρόσωπα, μπορεί πάλι να ζήσεις έναν φλογερό έρωτα. Χαλάρωσε και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, έλα πιο κοντά στο ταίρι σου, γίνε περισσότερο δημιουργική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το μήνα μπορείς να ζήσεις πιο ανάλαφρες στιγμές, κάνεις νέες γνωριμίες και τα όρια μεταξύ φιλίας και έρωτα δεν είναι ξεκάθαρα. Αλλάζει ο τρόπος που βλέπεις την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου. Μπορεί το παρελθόν να σε πληγώνει, όμως δεν θα συνεχίσεις να το κουβαλάς σαν βαρίδιο. Κάποιες πιέσεις από οικεία πρόσωπα, που προέρχονται και από δικές σου εμμονές, μπορεί να προκύψουν με την έκλειψη στις 27. Προσοχή στις εντάσεις με τον ανάδρομο Άρη. Κάνε νέα όνειρα και βάλε στόχους.

Δες επίσης: Ερμής στον Λέοντα από 29 Ιουνίου έως 5 Σεπτεμβρίου | Πώς θα σε επηρεάσει;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί αυτό το μήνα να είσαι κτητική και να μην αφήνεις αρκετό χώρο στο ταίρι σου. θα αναρωτηθείς για τις ανάγκες σου και αυτές του συντρόφου σου, θα αναρωτηθείς σχετικά με το κατά πόσο καλύπτεσαι εις βάθος από τις επιλογές σου στην προσωπική σου ζωή. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 26, σου δίνει ευκαιρίες. Ο ανάδρομος Άρης σε κάνει εριστική στο λόγο και η έκλειψη στις 27 σε δυσκολεύει να εκφράσεις τις σκέψεις σου και αυτό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις στην επικοινωνία με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό το μήνα θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα, να ταξιδέψεις με το ταίρι σου ακόμα και στο εξωτερικό. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην προσωπική σου ζωή, ένα νέο πρόσωπο έρχεται αν είσαι μόνη, μια νέα σελίδα ανοίγει αν έχεις σχέση. Αν πάλι η σχέση σου δεν σε ικανοποιεί, τότε ένα τέλος είναι πιθανό. Με τον ανάδρομο Ερμή, από τις 26, συζήτησε τις διαφορές. Η έκλειψη στις 27 μπορεί να κλονίσει προσωρινά την εμπιστοσύνη σου για κάποιο άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το μήνα μπορεί να είσαι κτητική με το ταίρι σου ή να δεχθείς μια πρόταση για συμβίωση. θα βάλεις τάξη σε χαοτικές καταστάσεις και θα ξεκαθαρίσεις πράγματα. Με τον ανάδρομο Ερμή στο απέναντι ζώδιο, από τις 26, θα κάνεις αναθεωρήσεις στη σχέση σου ενώ μπορεί να εμφανιστούν και πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν. Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου συνεχίζεις να κάνεις υποχωρήσεις που ίσως είναι και απαραίτητες. Όμως με την έκλειψη στις 27 στο ζώδιό σου μπορεί να δώσεις ένα τέλος σε σχέσεις που σε επιβαρύνουν συναισθηματικά και ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το μήνα, τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου και ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Κάτι νέο ξεκινά αν είσαι μόνη και ένας νέος αέρας μπαίνει στη σχέση σου με το ταίρι σου, ίσως έρχεται και ένας απόγονος. Μια συμβίωση ή μια επισημοποίηση είναι πιθανά σενάρια. Ο ανάδρομος Άρης δημιουργεί παρασκήνιο και ίσως νιώσεις πως δεν έχεις την ανάλογη στήριξη από το σύντροφό σου λόγω δικών του προβλημάτων. Μην αρχίσεις τη γκρίνια με τον ανάδρομο Ερμή από τις 26. Η έκλειψη στις 27 μπορεί να βγάλει κάποιες φοβίες στην επιφάνεια ή κάποια μυστικά να αποκαλυφθούν, ίσως και δικά σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ