Ερωτικά Ιουλίου | Πώς εξελίσσεται η ερωτική μας ζωή στα μέσα του καλοκαιριού;

Ο Ιούλιος ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη

Ο Ιούλιος ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη. Θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου, ίσως πάλι να υπάρξουν πισωγυρίσματα. Οι εκλείψεις του μήνα δημιουργούν αναταραχές. Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και στρέφει την προσοχή μας περισσότερο στο πρακτικό κομμάτι, μας βοηθά να οργανωθούμε και να κλείσουμε εκκρεμότητες.

Πώς εξελίσσεται η ερωτική μας ζωή στα μέσα του καλοκαιριού; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

Δες επίσης: Μερική έκλειψη Hλίου και Νέα Σελήνη στον Καρκίνο | Πώς θα σε επηρεάσει;

ΚΡΙΟΣ

Οι εκλείψεις του μήνα δοκιμάζουν τη σχέση σου. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειές σου. Μην παίρνεις αποφάσεις. Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος, από τις 26, και μπορεί κάποιες σχέσεις του παρελθόντος να έρθουν ξανά στην επιφάνεια. Ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σε απασχολήσει. Σκέφτεσαι τι ακριβώς θέλεις από τη σχέση σου. Ένα φλερτ μέσα από τον εργασιακό χώρο είναι πιθανό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το μήνα έχεις ανάγκη να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ζήσεις ένα ερωτικό καλοκαίρι. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, θέλεις να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, η προσωπική σου ζωή είναι η προτεραιότητά σου. Οι εκλείψεις σε βοηθούν να γεφυρώσεις τα χάσματα μέσα από την επικοινωνία και να μιλήσεις για όλα όσα νιώθεις στο ταίρι σου. Ο Άρης σε κάνει περισσότερο παρορμητική και το θερμόμετρο στην κρεβατοκάμαρα  ανεβαίνει στα ύψη. Με την έκλειψη στις 27 θα θέλεις να ξεσπάσεις. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το μήνα υπάρχει εσωστρέφεια και οι ευκαιρίες είναι περιορισμένες. Μπορεί να τεθεί θέμα αυτοεκτίμησης και να δεις πόσο πιστεύεις τελικά στον εαυτό σου. Ο Άρης, έστω και ανάδρομος, σου δίνει ζωντάνια ενώ από τις 26, με τον ανάδρομο Ερμή, κάνεις αναθεωρήσεις στις σχέσεις σου, ξανασκέφτεσαι πράγματα που έχουν ειπωθεί. Η έκλειψη στις 27 μπορεί να φέρει μπελάδες. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πιθανές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτός ο μήνας φέρνει γνωριμίες και φλερτ. Μια νέα αρχή συντελείται στη ζωή σου. Αν έχεις σχέση, αλλάζει ο τρόπος που λειτουργείς σ’ αυτή ενώ αν είσαι μόνη, θα γνωρίσεις ένα σημαντικό πρόσωπο. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 26, θα σε βοηθήσει να επαναδιαπραγματευτείς τη σχέση με τον εαυτό σου. Μπορεί να έχεις κάποια ερωτηματικά για τη σχέση σου και κάποιες εμμονικές σκέψεις δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις. Παρόλα αυτά μπορείς να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να ανταλλάξεις τις ιδέες και τις απόψεις σου. Δεν αποκλείεται μια γνωριμία με ένα γοητευτικό πρόσωπο που θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Αυτό το μήνα μπορεί να τελειώσει μια σχέση που δεν έχει γερά θεμέλια. Δεν έχεις να φοβηθείς κάτι αν η σχέση σου αντέχει. Από τις 26, με τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να επιστρέψεις σε πρόσωπο του παρελθόντος. Ο σύντροφός σου σε πιέζει με τις απαιτήσεις του και με την έκλειψη στις 27 στο απέναντι ζώδιο, θα χρειαστεί να κρατήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι μόνη, έρχεται μια νέα σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου προωθεί την ερωτική σου ζωή. Διαθέτεις αυτοπεποίθηση και γοητεία. Κάνεις νέες γνωριμίες και δέχεσαι προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί.  Ένα νέο πρόσωπο, ίσως και μέσα από τον φιλικό σου κύκλο, θα ταράξει τα στάσιμα νερά της ζωής σου και θα δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα. Ο ανάδρομος Ερμής, από τις 26, σε κάνει να ονειροπολείς και η έκλειψη στις 27 σε σπρώχνει να αποδράσεις από τη ρουτίνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες15 Νοεμβρίου 2018

Ερωτικά Νοεμβρίου | Ποιες θα είναι οι εξελίξεις αυτού του μήνα;

Πώς εξελίσσονται τα ερωτικά μας αυτό το μήνα;

Πλανητικες Επιρροες15 Νοεμβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες12 Νοεμβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες09 Νοεμβρίου 2018

Δίας στον Τοξότη | Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Από τις 9 Νοεμβρίου 2018 έως 2 Δεκεμβρίου 2019

Best of network