Follow us

Ερωτικά Ιουλίου: Τι είναι αυτό που ενοχλεί τους άντρες σε μια γυναίκα και το αντίστροφο;

Πως θα εξελιχτούν τα ερωτικά μας στα μέσα του καλοκαιριού; Τι ενοχλεί τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

erotikajuly Hulinska Yevheniia

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα, όμως κάποια είναι ανυπόφορα και μη ανεκτά σε άλλους. Παίζουν ρόλο τα ζώδια; Φυσικά!

Πως θα εξελιχτούν τα ερωτικά μας στα μέσα του καλοκαιριού; Τι ενοχλεί τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ

Δεν σου αρέσει η αντίσταση και να το παίζει ο άλλος και πολύ δύσκολος. Δεν αντέχεις από τους άλλους να το παίζουν δυναμικές προσωπικότητες χωρίς να προβάλλουν τα κατάλληλα επιχειρήματα και φυσικά δεν σου αρέσει να σε στήνουν στα ραντεβού.

Τον Ιούλιο, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, η κοινωνικότητα αυξάνεται και περνάς όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου. Προσοχή σε μικροεντάσεις από τα μέσα του μήνα και μετά. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και το βέβαιο είναι ότι δεν μένεις μόνη. Έχεις ανάγκη να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να εκτονωθείς, να περάσεις ανάλαφρα χωρίς καν να περνά από το μυαλό σου μια μεγαλύτερη δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν σου αρέσει να σε κάνουν να ζηλεύεις, παγώνεις. Επίσης, δεν σου αρέσει η κακογουστιά. Θέλεις το ταίρι σου να είναι περιποιημένο, να προσέχει τον εαυτό του και φυσικά δεν θέλεις να είναι ο άλλος σπάταλος.

Τον Ιούλιο, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, μπορεί να βιώσεις την ζήλια και την κτητικότητα, όμως μην δημιουργείς πανικό αν βλέπεις το ταίρι σου να φλερτάρει, μια επιβεβαίωση ζητά. Αν είσαι μόνη, θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να ζήσεις την περιπέτεια και χωρίς ιδιαίτερα συναισθήματα. Προσοχή την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαν λάτρης της ελευθερίας, δεν θέλεις να έχεις δίπλα σου ένα σύντροφο που να σε ανακρίνει, να ζηλεύει και να σε απομονώνει. Θέλεις να υπάρχουν συνεχώς δίπλα σου κόσμος, παρέες. Και φυσικά, ο άνθρωπός σου θα πρέπει να είναι ενημερωμένος για τα πάντα, να μπορείς να συζητάς μαζί του τα πάντα.

Τον Ιούλιο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, οι σχέσεις σου θα βελτιωθούν σε κάθε επίπεδο. Μπορεί να στριμωχτείς λίγο όταν θα συναντήσει τον Κρόνο στις 24. Σε γενικές γραμμές όμως, ο μήνας είναι ευχάριστος και ερωτικός. Γοητεύεις, προσελκύεις κόσμο γύρω σου με τη φυσική σου τάση για πολυλογία. Δώσε τέλος, αν κρίνεται απαραίτητο, σε προβληματικές καταστάσεις που χρονίζουν, όσο κι αν αυτό σε δυσκολεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν μπορείς να κάνεις σταθερή σχέση όταν δεν υπάρχει προοπτική να δημιουργήσεις οικογένεια. Επίσης, θέλεις το ταίρι σου να σου δίνει σημασία, να ασχολείται μαζί σου. Και φυσικά, θέλεις να ζεις σε ένα σπίτι όπου όλα θα είναι νοικοκυρεμένα.

Τον Ιούλιο, μπορεί να δημιουργηθούν ερωτήματα και διάφορες σκέψεις που θα θέλεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Και βέβαια αυτό, είναι θετικό αλλά και αρνητικό καθώς ο Ουρανός μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συγκρούσεις και διαφωνίες, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Ίσως να δυσκολεύεσαι να δώσεις τέλος σε μια προβληματική κατάσταση ή να μη θέλεις να αναλάβεις το κόστος. Αν είσαι μόνη, θα απορροφηθείς από όλα προβλήματα και δεν θα ασχοληθείς με τη συναισθηματική σου ζωή.

ΛΕΩΝ

Δεν σου αρέσουν οι συγκρίσεις με άλλα πρόσωπα. Δεν σου αρέσει επίσης να σε κριτικάρουν και να σε ρεζιλεύουν μπροστά σε τρίτα πρόσωπα. Και φυσικά, θέλεις δίπλα σου ένα πρόσωπο περιποιημένο και όχι ατημέλητο.

Μπορεί τον Ιούλιο να νιώσεις κάπως δυσαρεστημένη, προβληματισμένη, να κυριαρχεί μια ψυχρότητα που δεν αποκλείεται να την προκαλείς και εσύ άθελά σου. Εσωτερικές εντάσεις δεν θα εκδηλώνονται εύκολα και δεν θα εκφράζεις άνετα τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνη, μάλλον ασκείς περισσότερο κριτική σε νέες γνωριμίες και η μοναξιά μεγαλώνει. Κάνε διακοπές με αγαπημένα πρόσωπα για να μην αισθάνεσαι και τόσο πολύ την εγκατάλειψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλεις δίπλα σου έναν άνθρωπο να σε καταλαβαίνει, να συννενοείσαι. Και φυσικά αυτός θα πρέπει να είναι καλοβαλμένος μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν σου αρέσουν οι ασφυκτικές σχέσεις, θέλεις χρόνο και για τον εαυτό σου.

Τον Ιούλιο μπορεί να είσαι κάπως προβληματισμένη καθώς μια απόσταση είναι πιθανή με τον σύντροφό σου. Μπορεί να φταις και συ, να είσαι κάπως κλειστή και να θέλεις αυτό να το καταλαβαίνουν οι άλλοι και να σου συμπαραστέκονται. Όμως αυτό δεν θα κρατήσει και πολύ. Αν είσαι μόνη, μπορεί να απορρίπτεις προτάσεις και φλερτ και να αισθάνεσαι μοναξιά. Ασκείς έντονη κριτική και μάλλον ήρθε η ώρα να ανασυγκροτηθείς και να ξεκουραστείς.

ΖΥΓΟΣ

Δεν σου αρέσουν οι άνθρωποι που μιλάνε άσχημα, που πουλάνε τσαμπουκά και κάνουν σκηνές χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Θέλεις στο πλευρό σου άτομα καλόγουστα και περιποιημένα.

Τον Ιούλιο θα περάσεις όμορφες και απολαυστικές στιγμές, θα χαλαρώσεις και θα γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το ταίρι σου θα είναι πιο εκδηλωτικό και θα έρθετε πιο κοντά. Θα κάνετε κοινά σχέδια για διακοπές και εξωτικούς προορισμούς. Αν είσαι μόνη, θα ζήσεις ανεπανάληπτες εμπειρίες με πρόσφατες γνωριμίες. Διώξε κάθε προβληματισμό και αναστολές και τόλμα να ζήσεις ένα μαγευτικό καλοκαίρι. Προσοχή, σε κάθε περίπτωση, την τελευταία εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν σου αρέσουν τα ψέματα, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο. Δεν σου αρέσει επίσης να σου κάνουν ανάκριση, που είσαι και τι κάνεις. Και φυσικά, δεν αντέχεις την παθητικότητα στο σεξ.

Μπορεί τον Ιούλιο να αντιμετωπίσεις κάποιες εκρήξεις ζήλιας από το σύντροφό σου και να ψάχνεις να βρεις τι φταίει. Η φαντασία σου οργιάζει. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους, μείνε ψύχραιμη, μη βάζεις εμπόδια και δισταγμούς στον εαυτό σου. Σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα. Αν είσαι μόνη, μια γνωριμία μπορεί να οδηγηθεί σε μια σταθερή και ενδιαφέρουσα σχέση. Να θυμάσαι, σε κάθε περίπτωση, πως ο άλλος δεν είναι κτήμα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλεις να ζεις την περιπέτεια και να έχεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο που να αγαπά να γεύεται τη ζωή σε κάθε διάσταση. Δεν αγαπάς τους επιδειξίες αλλά και αυτούς που μιλάνε για μόνιμες σχέσεις.

Τον Ιούλιο, με την Αφροδίτη στο απέναντι ζώδιο,άσε τα συναισθήματά σου να βγουν στην επιφάνεια για να έρθει η αρμονία. Ο σύντροφός σου θα το εκτιμήσει. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Απόλαυσε τον έρωτα χωρίς να αναζητάς τη διάρκεια. Προσοχή την τελευταία εβδομάδα του μήνα, μπορεί λίγο να στεναχωρηθείς ή να νιώσεις μόνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν σου αρέσει να σε προσβάλλουν και να σε εκθέτουν μπροστά σε άλλους, δεν σου αρέσει η πολυλογία, εκτιμάς την ηρεμία και τη σιωπή. Δεν ανέχεσαι επίσης να σου αλλάζουν το πρόγραμμα, να σε στήνουν, να σου ακυρώνουν ραντεβού, εκτιμάς τη συνέπεια.

Τον Ιούλιο, χαλάρωσε και πέρνα ξέγνοιαστες στιγμές. Εκδήλωσε τα συναισθήματά σου και δείξε την καλή πλευρά του εαυτού σου ακόμα και αν δεν υπάρχει ανταπόδοση από το ταίρι σου. Η αλήθεια είναι ότι ο έρωτας δεν είναι αυτό που σε απασχολεί αυτή τη στιγμή. Μπορεί να νιώσεις λίγο παραμελημένη ενώ εσύ θα είσαι πιο δοτική και προστατευτική. Αν είσαι μόνη, δεν θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια στενή σχέση καθώς θα επικρατεί το κριτικό σου πνεύμα. Περίμενε μέχρι τον επόμενο μήνα, στις διακοπές, όπου θα έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς πιο ουσιαστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αγαπάς τους ανθρώπους που με την πρώτη σου ζητούν πιο στενές σχέσεις, που σε ρωτάνε συνεχώς για το πως αισθάνεσαι. Αγαπάς την κοινωνικότητα, τη φιλία και την ανθρωπιά.

Τον Ιούλιο, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, έχεις ανάγκη από έρωτα και αισθησιασμό. Παίρνεις χαρά μέσα από το σύντροφό σου ή μέσα από επιτυχίες των παιδιών σου που σου αλλάζουν τη ζωή. Αν είσαι μόνη, γοητεύεις και προσελκύεις στο πλευρό σου αυτόν που ποθείς. Όμως το μυαλό σου φεύγει εύκολα με βλέμματα που σου αποσπούν την προσοχή. Όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι περίοδος για να δίνεις υποσχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι ρομαντική και θέλεις να απολαμβάνεις το ταίρι σου μοναχικά, οι δυό σας χωρίς πολλές παρέες και κοινωνικότητα. Σου αρέσουν οι ρομαντικές κινήσεις και εκπλήξεις και καθόλου οι άνθρωποι που το παίζουν ότι είναι κάτι.

Ο Ιούλιος είναι ένας αντιφατικός μήνας καθώς μπορεί παλιές γνωριμίες να έρθουν στην επιφάνεια, από τη μια πλευρά, και από την άλλη, να αποφασίσεις να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Θα ασχοληθείς ιδιαίτερα με αυτές. Μια απογοήτευση ή μια απώλεια ή μια απόρριψη είναι πιθανά. Αν είσαι μόνη, θα κυριαρχεί αστάθεια και δεν αποκλείονται και κάποια ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα στην ερωτική σου ζωή. Μείνε ψύχραιμη και μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ