Ερωτικά Ιουνίου | Πώς θα εξελιχθούν αυτό τον μήνα;

Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και με την Αφροδίτη στον Καρκίνο έχουμε ανάγκη να νιώσουμε συναισθηματικά ασφαλείς

Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και με την Αφροδίτη στον Καρκίνο έχουμε ανάγκη να νιώσουμε συναισθηματικά ασφαλείς. Ο αισθησιασμός αλλά και οι εντάσεις κυριαρχούν.

Πώς θα είναι τα ερωτικά των ζωδίων τον Ιούνιο; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να νιώθεις ανασφάλεια ή μπορεί οι άλλοι να σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής. Από τις 14, περνά στο Λέοντα και το πάθος κυριαρχεί. Αν έχεις σχέση, η φλόγα του έρωτα ανάβει και περνάς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα προκύψει που θα σε χαροποιήσει. Με την πανσέληνο στις 28 μπορεί να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου, μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω.

ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ως τα μέσα του μήνα περνάς όμορφες ερωτικές στιγμές. Αν είσαι μόνη, θα σου δοθεί η ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Από τις 14 και μετά μπορεί να αποφασίσεις να ομορφύνεις το χώρο σου, όμως θα τονιστούν οι ανασφάλειές σου. Μπορεί να νιώθεις μοναξιά που προκύπτει από τις πολλές ευθύνες σου. Μην μεταφέρεις τις πιέσεις της δουλειάς στη σχέση σου ακόμα και αν ο σύντροφός σου έχει απαιτήσεις από σένα. Κάνε ήρεμες συζητήσεις με την πανσέληνο στις 28.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ερωτική σου διάθεση είναι αυξημένη όλο το μήνα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τα μέσα του μήνα σε βοηθάει να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Ωστόσο προσπάθησε να βλέπεις αντικειμενικά τα πράγματα και να παίρνεις συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, αν είναι απαραίτητο. Από τις 14, εκφράζεις το πάθος σου, η προσωπική σου ζωή είναι στηριγμένη ότι και αν συμβεί. Με την πανσέληνο στις 28 μπορεί να έχεις κάποιες εμμονές ή να αναλογιστείς κατά πόσο καλύπτεσαι συναισθηματικά στη σχέση σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τα μέσα του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή. Νιώθεις όμορφα, γοητεύεις, όμως κράτα και τις κατάλληλες ισορροπίες. Από τις 14, είσαι πιο κτητική και ζηλιάρα, όμως η φλόγα του έρωτα καλά κρατεί. Ό,τι και αν συμβεί, με κάποιο τρόπο, οι σχέσεις σου σταθεροποιούνται. Με την πανσέληνο στις 28 στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να νιώσεις πως υπάρχουν διαφορές με το ταίρι σου, συναισθηματικές ή άλλου είδους και θα κληθείς να δεις τα λάθη σου.

ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ως τα μέσα του μήνα είσαι πιο εσωστρεφής στην προσωπική σου ζωή. Έχεις ανάγκη την αγάπη και την τρυφερότητα, όμως οι καταστάσεις δεν βοηθούν. Περνώντας στο ζώδιό σου, από τις 14, γοητεύεις, προβάλλεις τα ταλέντα σου και όλα γυρνούν υπέρ σου, δεν περνάς απαρατήρητη. Προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο καθώς μπορεί να προκύψουν εντάσεις και επιθετικότητα, οι απαιτήσεις από το ταίρι σου ίσως είναι πολλές. Με την πανσέληνο στις 28, η καθημερινότητα και η εργασία θα σε απασχολήσουν περισσότερο από τον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο βοηθάει την ερωτική σου ζωή. Φιλικά πρόσωπα στέκονται στο πλευρό σου ή ο έρωτας μπορεί να έρθει μέσα από το φιλικό κύκλο. Προσοχή όμως σε αυταπάτες και παγίδες. Από τις 14, θα είσαι πιο ρομαντική αλλά θα έχεις και την ανάγκη της απομόνωσης. Ο έρωτας θα μπορούσε, με την Αφροδίτη στο Λέοντα να είναι κρυφός ή μπορεί να οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Με την πανσέληνο στις 28, ο σύντροφός σου μπορεί να χρειαστεί τη στήριξή σου ή να είναι πιο ψυχρός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ

Πλανητικες Επιρροες21 Σεπτεμβρίου 2018

Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια σήμερα; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Πλανητικες Επιρροες17 Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια | Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια!

Πώς θα περάσουν όλα τα ζώδια το Σαββατοκύριακο και την εβδομάδα που έρχεται; Δες τις αναλυτικές προβλέψεις!

Αφροδίτη στον Σκορπιό
Πλανητικες Επιρροες14 Σεπτεμβρίου 2018

Αφροδίτη στον Σκορπιό | Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Από 9 Σεπτεμβρίου έως 31 Οκτωβρίου

Ζώδια Σεπτεμβρίου
Πλανητικες Επιρροες06 Σεπτεμβρίου 2018

Ζώδια Σεπτεμβρίου | Οι μηνιαίες αναλυτικές προβλέψεις!

Τι σου επιφυλάσσει ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου;

Best of network